Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sansara, labai gražu ir rakursas labai įdomus ir vaikiukas koks jau didelis.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 22, 20:24)
nu lendu is kanapiu su pirma savo "neisejusio i galiojimo" foto visuomenei biggrin.gif
neideali fonu, gavau pastabu del erzinancio rankutes neryskumo  g.gif ale vis tiek pirma jums rodoma mano neseniai iskepto Taduko foto  wub.gif
user posted image

Grazus Tadukas wub.gif smagu susipazint 4u.gif Bet apdirbimas man ne - spalvos i geltonuma, zaluma (ypac pagal akytes matosi), o ir blutas nelabai... Toks paglamurintas ir nenaturalus smile.gif
Atsakyti
del apdirbimo sutinku 4u.gif
as nedraugauju su spalvomis. cia jau turbut mano smegenu kalte. kitu nuotraukose matau nuostabias spalvas, o pati savo nuotraukose nesuprantu net i kuria puse viska reik redaguot ir kodel gaunasi taip, o ne kitaip. nejautri akis visiems spalvu redagavimams. matyt cia kaip su muzikine klausa, kitu sukurta muzika zavi, bet pati kurti ir groti - negaliu. ir cia be bajerio taip manau blush2.gif

kadangi jau mes cia mokomes, tai tuo tikslu idedu JPG originala, kuris kartu su RAW ejo (na raw+jpg fotkinu).
cia pamoka visiems: is tokios tamsios nuotraukos sunku ka gero idealaus isspausti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 08:35)
del apdirbimo sutinku  4u.gif
kadangi jau mes cia mokomes, tai tuo tikslu idedu JPG originala, kuris kartu su RAW ejo (na raw+jpg fotkinu).
cia pamoka visiems: is tokios tamsios nuotraukos sunku ka gero idealaus isspausti 

aš iš šio kadro daryčiau tik jb ir dirbčiau su curves wink.gif

man su spalvom irgi didelė bėda. bet noriu išmokti su juostinėm spalvom susidoroti.. su skaitmeninėm jau praradau viltį..biggrin.gif

gražuolis Tadukas. Nori tikėk, nori ne - Tavo vaikas. Kopija. wub.gif

na gerai, nusprendžiau Jus pašiurpinti savo eksperimentais biggrin.gif kritikai ir komentarams. rėmus iškart galit sudirbti biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

p.s. kas galėjo pagalvoti, kad kada nors aš žoleles fotkinsiu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 liepos 2009 - 09:15
sayonara, as zinok dar NEGALIU savo vaiko JB daryt, nors tu ka bigsmile.gif matyt kokie mamos apsauginiai davikliai smegenyse veikia dar, nes vyresnelis JB nekliuva, o va mazyli padarius JB apima kazkoks nerimas ziurint i foto, kad ne mano vaikas lotuliukas.gif todel JB man siuo momentu is spalvotos neiseina niekaip biggrin.gif bandziau ir pati zinojau, kad tai gera iseitis, kai tokia spalvu atzvilgiu sudetinga foto, ale va.... lotuliukas.gif

Atsakyti
Sansara, o man kalbant apie foto, antra labiau ax.gif kad ir tamsesne isejo, bet uztat spalvos naturalios, bet jei sviesinciau, tada per curves> ten virsuje galima isrinkti is lenteles lighter>automatiskai pasviesina be spalvu praradimo ir dirbtinumo. Neblurink ji, be galo grazus kudikelis wub.gif o ir burbulas koks wub.gif
Papildyta:
Sayonara, 1 ir 2 thumbup.gif kas galejo zinoti, kad man po 1,5metu prades patikti toks fotografavimo budas. Labai graziai isejo 4u.gif Pirma is vis ant sienos kabinciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 07 23, 09:19)
Sayonara, 1 ir 2  thumbup.gif  kas galejo zinoti, kad man po 1,5metu prades patikti toks fotografavimo budas. Labai graziai isejo 4u.gif  Pirma is vis ant sienos kabinciau ax.gif

man irgi pirmos dvi - kaip iš senos rusiškos ekranizuotos pasakos, kur koks Kaščejus išlįs iš už medžio ir puls Ivanušką ir Vasilisą vytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 07 23, 10:19)
Sayonara, 1 ir 2  thumbup.gif  kas galejo zinoti, kad man po 1,5metu prades patikti toks fotografavimo budas. Labai graziai isejo 4u.gif   Pirma is vis ant sienos kabinciau ax.gif

ir man labai 1 ir 2 wub.gif
seniau nebūčiau patikėjus,kad man patiks tokio tipo darbai blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 23 liepos 2009 - 09:27
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 09:26)
ir man labai 1 ir 2 wub.gif
seniau nebūčiau patikėjus,kad man patiks tokio tipo darbai blush2.gif  smile.gif

va kas būna, kai su chuliganais susidedi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:28)
va kas būna, kai su chuliganais susidedi  lotuliukas.gif

aga laugh.gif bet džiaugiuos,nes daugiau sužinojau, akys atsivėrė plačiau 4u.gif
p.s šiandien oras toks nepalapiniškas, ar jūs jau Pociūnuose?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 09:35)
aga laugh.gif  bet džiaugiuos,nes daugiau sužinojau, akys atsivėrė plačiau 4u.gif
p.s šiandien oras toks nepalapiniškas, ar jūs jau Pociūnuose?

nea, paskambinom į Pocius, visi liūdni ir depresuoti ten, sako, dar gal nevažiuokit.. tai sėdim Vilniuje ant tašių ir laukiam geresnio oro..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:37)
nea, paskambinom į Pocius, visi liūdni ir depresuoti ten, sako, dar gal nevažiuokit.. tai sėdim Vilniuje ant tašių ir laukiam geresnio oro..smile.gif

na taip... tikiuos neilgai gamta liūdės biggrin.gif

Atsakyti