Sansara, labai gražu ir rakursas labai įdomus ir vaikiukas koks jau didelis.
QUOTE(Sansara @ 2009 07 22, 20:24)
nu lendu is kanapiu su pirma savo "neisejusio i galiojimo" foto visuomenei
neideali fonu, gavau pastabu del erzinancio rankutes neryskumo ale vis tiek pirma jums rodoma mano neseniai iskepto Taduko foto
neideali fonu, gavau pastabu del erzinancio rankutes neryskumo ale vis tiek pirma jums rodoma mano neseniai iskepto Taduko foto
Grazus Tadukas smagu susipazint Bet apdirbimas man ne - spalvos i geltonuma, zaluma (ypac pagal akytes matosi), o ir blutas nelabai... Toks paglamurintas ir nenaturalus
del apdirbimo sutinku
as nedraugauju su spalvomis. cia jau turbut mano smegenu kalte. kitu nuotraukose matau nuostabias spalvas, o pati savo nuotraukose nesuprantu net i kuria puse viska reik redaguot ir kodel gaunasi taip, o ne kitaip. nejautri akis visiems spalvu redagavimams. matyt cia kaip su muzikine klausa, kitu sukurta muzika zavi, bet pati kurti ir groti - negaliu. ir cia be bajerio taip manau
kadangi jau mes cia mokomes, tai tuo tikslu idedu JPG originala, kuris kartu su RAW ejo (na raw+jpg fotkinu).
cia pamoka visiems: is tokios tamsios nuotraukos sunku ka gero idealaus isspausti
as nedraugauju su spalvomis. cia jau turbut mano smegenu kalte. kitu nuotraukose matau nuostabias spalvas, o pati savo nuotraukose nesuprantu net i kuria puse viska reik redaguot ir kodel gaunasi taip, o ne kitaip. nejautri akis visiems spalvu redagavimams. matyt cia kaip su muzikine klausa, kitu sukurta muzika zavi, bet pati kurti ir groti - negaliu. ir cia be bajerio taip manau
kadangi jau mes cia mokomes, tai tuo tikslu idedu JPG originala, kuris kartu su RAW ejo (na raw+jpg fotkinu).
cia pamoka visiems: is tokios tamsios nuotraukos sunku ka gero idealaus isspausti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 08:35)
del apdirbimo sutinku
aš iš šio kadro daryčiau tik jb ir dirbčiau su curves
man su spalvom irgi didelė bėda. bet noriu išmokti su juostinėm spalvom susidoroti.. su skaitmeninėm jau praradau viltį..
gražuolis Tadukas. Nori tikėk, nori ne - Tavo vaikas. Kopija.
na gerai, nusprendžiau Jus pašiurpinti savo eksperimentais kritikai ir komentarams. rėmus iškart galit sudirbti
p.s. kas galėjo pagalvoti, kad kada nors aš žoleles fotkinsiu?
sayonara, as zinok dar NEGALIU savo vaiko JB daryt, nors tu ka matyt kokie mamos apsauginiai davikliai smegenyse veikia dar, nes vyresnelis JB nekliuva, o va mazyli padarius JB apima kazkoks nerimas ziurint i foto, kad ne mano vaikas todel JB man siuo momentu is spalvotos neiseina niekaip bandziau ir pati zinojau, kad tai gera iseitis, kai tokia spalvu atzvilgiu sudetinga foto, ale va....
Sansara, o man kalbant apie foto, antra labiau kad ir tamsesne isejo, bet uztat spalvos naturalios, bet jei sviesinciau, tada per curves> ten virsuje galima isrinkti is lenteles lighter>automatiskai pasviesina be spalvu praradimo ir dirbtinumo. Neblurink ji, be galo grazus kudikelis o ir burbulas koks
Papildyta:
Sayonara, 1 ir 2 kas galejo zinoti, kad man po 1,5metu prades patikti toks fotografavimo budas. Labai graziai isejo Pirma is vis ant sienos kabinciau
Papildyta:
Sayonara, 1 ir 2 kas galejo zinoti, kad man po 1,5metu prades patikti toks fotografavimo budas. Labai graziai isejo Pirma is vis ant sienos kabinciau
QUOTE(O @ 2009 07 23, 09:19)
man irgi pirmos dvi - kaip iš senos rusiškos ekranizuotos pasakos, kur koks Kaščejus išlįs iš už medžio ir puls Ivanušką ir Vasilisą vytis
QUOTE(O @ 2009 07 23, 10:19)
ir man labai 1 ir 2
seniau nebūčiau patikėjus,kad man patiks tokio tipo darbai
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 09:26)
va kas būna, kai su chuliganais susidedi
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:28)
va kas būna, kai su chuliganais susidedi
aga bet džiaugiuos,nes daugiau sužinojau, akys atsivėrė plačiau
p.s šiandien oras toks nepalapiniškas, ar jūs jau Pociūnuose?
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 09:35)
aga bet džiaugiuos,nes daugiau sužinojau, akys atsivėrė plačiau
nea, paskambinom į Pocius, visi liūdni ir depresuoti ten, sako, dar gal nevažiuokit.. tai sėdim Vilniuje ant tašių ir laukiam geresnio oro..
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:37)
nea, paskambinom į Pocius, visi liūdni ir depresuoti ten, sako, dar gal nevažiuokit.. tai sėdim Vilniuje ant tašių ir laukiam geresnio oro..
na taip... tikiuos neilgai gamta liūdės