Laba, aš vasaroju, tai nedalyvauju pokalbiuose
Su užklausimu aš. Vat radau fainą fotografijos puslapėlį http://josevillaphoto.com/#start ir man labai rūpėtų, gal kas turit kokį actioną tokiom spalvom padaryti? na čia panašiai kaip ir Stephanie Rausser ir kiti fotografai amerikonai tokias spalvas daro, na jos natūralios, kiek gal paryškintos, gal peršviesta, na nemoku paaiškint. Ar ne actioną, bet papasakot, kaip išgauti tokias spalvas. Man vėl nieko nebesigauna
California įdomu kaip darai savo spalvas?
Aš tikėtina, kad vėl fotografuosiu vestuves, fotografuosiu pagrinde į juostą, bet skaitmeną irgi turėsiu, tai bais rūpėtų man toks nuotraukų apdirbimas.
Dėkui, jei kas atsiplieptų
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 22, 16:17)
Laba, aš vasaroju, tai nedalyvauju pokalbiuose
Su užklausimu aš. Vat radau fainą fotografijos puslapėlį http://josevillaphoto.com/#start ir man labai rūpėtų, gal kas turit kokį actioną tokiom spalvom padaryti? na čia panašiai kaip ir Stephanie Rausser ir kiti fotografai amerikonai tokias spalvas daro, na jos natūralios, kiek gal paryškintos, gal peršviesta, na nemoku paaiškint. Ar ne actioną, bet papasakot, kaip išgauti tokias spalvas. Man vėl nieko nebesigauna
jau svetainės valdymo šlykštumas kaip reta užknisa tokios.
nu amerikonai mėgsta tottaly rad, kubota, jeff ascough action'us. o gal ten dar kažkoks savas apdirbimas nors šiaip tokios natūralios jos atrodo. jb tai gal užmestas juostos grūdas. ai, prisijunk prie skype'o kada
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 07 22, 15:22)
nu bet cioce, gi neliksiu aš dvi savaites nemiegojus.. pasipasakosiu tikrai Tau pačiai pirmai ir labai atvirai, neslėpdama nė menkiausios smulkmenos, jei bus tas momentas, kai ir palapinėj bus labai gerai o jei nebus - irgi pasipasakosiu
šitų smulkmenų tai jau lauksiu
QUOTE(bite maja @ 2009 07 22, 16:51)
jau svetainės valdymo šlykštumas kaip reta užknisa tokios.
nu amerikonai mėgsta tottaly rad, kubota, jeff ascough action'us. o gal ten dar kažkoks savas apdirbimas nors šiaip tokios natūralios jos atrodo. jb tai gal užmestas juostos grūdas. ai, prisijunk prie skype'o kada
jungiu
Ačiux už nuorodas :
Man toj Pupeliuko nuorodoj isvis nerodo foto...
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 22, 19:07)
Man toj Pupeliuko nuorodoj isvis nerodo foto...
eik į blog'ą. aš tik taip pažiūrėjau
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 22, 15:17)
California įdomu kaip darai savo spalvas?
Vajei netiketa... Nieko ipatingo, siek tiek curves patampau ir dazniausiai viskas...Jei dedu bet koki action'a, tai lb. stipriai opacity sumazinu... Bet paskutiniu metu baisiai abejoju del savo spalvu.....nes teko isgirsti, kad kaip su muiline fotkinta... taip kad
QUOTE(Sansara @ 2009 07 22, 21:24)
ale vis tiek pirma jums rodoma mano neseniai iskepto Taduko foto
Labai grazus ka tik iskeptas Tadukas vardas labai grazus(kur gi ne...pati turiu Taduka)
Odyte blurinai ar ne?
QUOTE(Sansara @ 2009 07 22, 22:24)
ale vis tiek pirma jums rodoma mano neseniai iskepto Taduko foto
Kooooks fainuolis Lūpytės kaip sudėtos