Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Laba, aš vasaroju, tai nedalyvauju pokalbiuose cool.gif

Su užklausimu aš. Vat radau fainą fotografijos puslapėlį http://josevillaphoto.com/#start ir man labai rūpėtų, gal kas turit kokį actioną tokiom spalvom padaryti? na čia panašiai kaip ir Stephanie Rausser ir kiti fotografai amerikonai tokias spalvas daro, na jos natūralios, kiek gal paryškintos, gal peršviesta, na nemoku paaiškint. Ar ne actioną, bet papasakot, kaip išgauti tokias spalvas. Man vėl nieko nebesigauna sad.gif
California įdomu kaip darai savo spalvas?

Aš tikėtina, kad vėl fotografuosiu vestuves, fotografuosiu pagrinde į juostą, bet skaitmeną irgi turėsiu, tai bais rūpėtų man toks nuotraukų apdirbimas.

Dėkui, jei kas atsiplieptų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 22 liepos 2009 - 15:18
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 22, 16:17)
Laba, aš vasaroju, tai nedalyvauju pokalbiuose cool.gif

Su užklausimu aš. Vat radau fainą fotografijos puslapėlį http://josevillaphoto.com/#start  ir man labai rūpėtų, gal kas turit kokį actioną tokiom spalvom padaryti? na čia panašiai kaip ir Stephanie Rausser ir kiti fotografai amerikonai tokias spalvas daro, na jos natūralios, kiek gal paryškintos, gal peršviesta, na nemoku paaiškint. Ar ne actioną, bet papasakot, kaip išgauti tokias spalvas. Man vėl nieko nebesigauna sad.gif

jau svetainės valdymo šlykštumas kaip reta doh.gif užknisa tokios.
nu amerikonai mėgsta tottaly rad, kubota, jeff ascough action'us. o gal ten dar kažkoks savas apdirbimas smile.gif nors šiaip tokios natūralios jos atrodo. jb tai gal užmestas juostos grūdas. ai, prisijunk prie skype'o kada smile.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 07 22, 15:22)
nu bet cioce, gi neliksiu aš dvi savaites nemiegojus.. pasipasakosiu tikrai Tau pačiai pirmai ir labai atvirai, neslėpdama nė menkiausios smulkmenos, jei bus tas momentas, kai ir palapinėj bus labai gerai  lotuliukas.gif o jei nebus - irgi pasipasakosiu biggrin.gif

šitų smulkmenų tai jau lauksiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 22, 16:51)
jau svetainės valdymo šlykštumas kaip reta  doh.gif užknisa tokios.
nu amerikonai mėgsta tottaly rad, kubota, jeff ascough action'us. o gal ten dar kažkoks savas apdirbimas smile.gif nors šiaip tokios natūralios jos atrodo. jb tai gal užmestas juostos grūdas. ai, prisijunk prie skype'o kada smile.gif

jungiu
Atsakyti
Ačiux už nuorodas :
Atsakyti
Man toj Pupeliuko nuorodoj isvis nerodo foto... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 22, 19:07)
Man toj Pupeliuko nuorodoj isvis nerodo foto... sad.gif

eik į blog'ą. aš tik taip pažiūrėjau doh.gif
Atsakyti
nu lendu is kanapiu su pirma savo "neisejusio i galiojimo" foto visuomenei biggrin.gif
neideali fonu, gavau pastabu del erzinancio rankutes neryskumo g.gif ale vis tiek pirma jums rodoma mano neseniai iskepto Taduko foto wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sayonara, neimsiu pati, lauksiu taves ar ms ar tikrai kai vešiu ryškint paprašysiu,kad išimtų biggrin.gif

Bite, senelis padėjo įdėt, bet išimti jau nebeprisimena kaip, nors čia jo fotoaparatas, tik pamiršo žmogus viską biggrin.gif
Papildyta:
Sansara, koks jis gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 22, 15:17)
California įdomu kaip darai savo spalvas?

Vajei netiketa... blush2.gif Nieko ipatingo, siek tiek curves patampau ir dazniausiai viskas...Jei dedu bet koki action'a, tai lb. stipriai opacity sumazinu... Bet paskutiniu metu baisiai abejoju del savo spalvu.....nes teko isgirsti, kad kaip su muiline fotkinta... taip kad cool.gif biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 07 22, 21:24)
ale vis tiek pirma jums rodoma mano neseniai iskepto Taduko foto  wub.gif

Labai grazus ka tik iskeptas Tadukas wub.gif vardas labai grazus(kur gi ne...pati turiu Taduka) 4u.gif

Odyte blurinai ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 22 liepos 2009 - 22:26
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 22 liepos 2009 - 23:30
QUOTE(Sansara @ 2009 07 22, 22:24)
ale vis tiek pirma jums rodoma mano neseniai iskepto Taduko foto  wub.gif

Kooooks fainuolis wub.gif Lūpytės kaip sudėtos wub.gif
Atsakyti
Ca_girl, net pasitikslinau. jo, pasirodo blurinau doh.gif tiksliau portreture plugino uzdejau pati minimaliausia blura, nes kitaip ir nemoku blurinti blush2.gif
Atsakyti