Ten, kur yra healing brush bet priklauso ir nuo PS versijos. Galima apsieiti ir su healing tool.
O dėl peršviesto veido, tai turbūt taip, gali būti pereksponuota, bet gali būti ir vertimo į JB su PS pasekmė (sąmoningai kartais to siekiu).
Sea,mes ryt darom meeta,tavo drauge nenoretu jungtis?
Papildyta:
man persviesti veidai irgi patinka,tavo tos foto kur su peperoni l.super bet va vasaraites nuotr.nesiziuri,gal j/b ne tokio tipo,gal modelis ar rakursas ne tas nzn
Papildyta:
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 21, 14:06)
Vasaraite, pirmoje foto labai matosi dirbtinas "bluras". Pirmiausia reikėjo su spot healing tool išvalyti dėmeles, o tada šiek tiek pablūrinti, mažinant opacity.
O "peršviestas" veidas man labai patinka. Gal ten ir turi taip būti Kažkuri iš mados fotografių klasikių tokius portretus darydavo.
O "peršviestas" veidas man labai patinka. Gal ten ir turi taip būti Kažkuri iš mados fotografių klasikių tokius portretus darydavo.
man persviesti veidai irgi patinka,tavo tos foto kur su peperoni l.super bet va vasaraites nuotr.nesiziuri,gal j/b ne tokio tipo,gal modelis ar rakursas ne tas nzn
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 17:23)
aš kažkaip jau galvojau,kad kritiką išmokau priimt normaliai,bet kai nuotrauka iš kūdros i pelkę nukrenta,iš kart istrinu,nelaikau jos pas save
aš neištrinu, bet matydama, kad jau jau kone krenta, perkeliu į nevertinamas. Buvo kažkada portretus pratryniau, bet čia atskiras reikalas, su vertinimo gerumu/blogumu nesusijęs. Paislėpt norėjosi.
O paskutiniu metu kažkaip mažokai fotografuoju, daugiau burbuliavimais užsiimu Nuotraukos apie tai tai...ai..., bet smagu kai tokia sakyčiau vasarinė pramoga žmonėms šypseną sukelia.
Papildyta:
QUOTE(*Dita* @ 2009 07 20, 18:34)
bet kas nemaloniausia, tai gauti grybus be jokio paaiskinimo
be paaiškinimu blogus įvertinimus ir pagaliukų gavęs lygiai taip pat gauni, tiesiog su laiku atsirenki kas yra "šiaip grybas", kas kaip įvertinimas ir apskritai kieno iš pasisakiusių nuomonė tau svarbi, o kieno mažiau (be jokių asmeniškumų, tiesiog matai kiek komentuojantis pats gali ir moka)..
Bendrai tai šiuo metu aš pati pelkėj sėdžiu - ta prasme jei tai nėra serija nuotrauką vis tiek praktiškai visada perleidžiu per pelkę...būna ir pastringu.
Papildyta:
va mano vasaros pramogos (reikalas manau jau n kartų matytas), nors kadruose ne visai aš
ir...katino vakaras
+2009 07 21, 17:04-->
geros foto ! ypac pirma ir trecia
QUOTE(hi @ 2009 07 21, 17:04)
man Katino vakaras patiko pridurciau dar zodeli kaime
as vaikus is virsaus gasdinu
as vaikus is virsaus gasdinu
QUOTE(Pukė @ 2009 07 21, 17:52)
man Katino vakaras patiko pridurciau dar zodeli kaime
teisingai pridurtum, ten ir yra kaime, kaip ir 2 fota Bet šiaip ją vadinau apskritai kitaip.
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 07 21, 17:20)
ačiū
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 21, 18:12)
Sayonara,kada į Birštoną? aš jau galvoju ką nuveiksim
jaučiu, kad ketvirtadienį, užtrukom Vilniuje
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 21, 19:12)
o dėl pirmosios, tai viršaus nuiimčiau
kūdroj nuėmiau
QUOTE(Pukė @ 2009 07 21, 16:52)
sitas tikrai issigandes,perbales visas bet jau akiu grozis
Vasaraites antras portretas fainas, gal kiek ranku oda per lavonines spalvos
hi, isemei jau nerodo
QUOTE(sayonara @ 2009 07 21, 20:09)
jaučiu, kad ketvirtadienį, užtrukom Vilniuje
ačiū dievui, ania?
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 21, 18:12)
Pūke, gražūs vaikai, bet kadravimai keisti
ai, as kaltinu skurdu 3 tsk fokusavima vis tikiuosi, kad pasikeis padetis pagaliau
aciu uz komentarus