Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 21, 00:03)
ir pas mane panašiai, neturiu su kuo paplepėt, čia sėdžiu,kūdrinėju:) gaila vyno neturiu,mielai taurę išgerčiau biggrin.gif

lauksiu darbų flickeryje bigsmile.gif
A.M pasirodyk,matai kaip mums smalsu biggrin.gif
is kudros isejau, tai tai sedziu tik cia, jauciu ten reikes kraustis, jei mes tik su tavim cia liksim biggrin.gif

A.M. bis.gif bigsmile.gif tuoj ijungsim muzika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 21:58)
A.M norėčiau didesnes nuotraukas pamatyt 4u.gif erdvės atrodo trūksta, akys labiau antrąją priima 4u.gif

p.s ar tu savo auto jau rodei kam nors? smalsu

niekada nedejau dideliu tai nesinori istampyt puslapio,idesiu didesnes smile.gif

http://farm3.static....9453c988f_b.jpg

http://farm4.static....c7b65c913_b.jpg

o auto niekam nerodziau nes neturiu,beje nesu as juodas smile.gif
Atsakyti
Man pirma 4u.gif medituojanti. Kabinciau ant sienos del savo paprastumo, spalvu ir ramumo, sklindancio is foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 20 liepos 2009 - 23:23
QUOTE(O @ 2009 07 21, 00:11)
is kudros isejau, tai tai sedziu tik cia, jauciu ten reikes kraustis, jei mes tik su tavim cia liksim  biggrin.gif

O kodėl išėjai is kūdros?

Labas rytas wub.gif

vakar išfotografavau pirmąją juostelę ax.gif smalsu kas gavosi biggrin.gif

A.M laukiam foto,kad ir ne auto 4u.gif Raigė pasirodė,dabar tavo eilė smile.gif
Atsakyti
Vasaraite, drauges foto antroje/trecioje baisiai kliuna del apsvietimo isryskeje visi veido odos nelygumai blush2.gif suprantu, kad draugai priimami tokie kaip yra ir mylim juos su visais trukumais, bet as vis tiek svelniai pablurinciau visa foto, kad veidas kiek palygetu... tiesiog draugei paciai butu maloniau i tokias savo foto ziuret. nes zinau pagal savo drauges ir ju reakcijas. man foto ideali, o ji "o dieve, negi nematai koks spuogas ant peties" lotuliukas.gif o as to spuogo net nepastebejau lotuliukas.gif arba "*****, reik pas dermatologa eit, o tai nebegaliu zmonese pasirodyt su tokiu veidu" doh.gif o uzdedu svelnu blura ir reakcija is karto "nu nuotraukoje kazkaip geriau atrodau, o as maniau, kad baisi visa tada buvau" lotuliukas.gif

kas ten JB makro bande. tikrai JB man daug maloniau ziurisi
tas pats ir AM nuotraukose. antroji labiau zavi. pirmoje labai virsus nukarpytas ir spaudzia nuotrauka, tokia megejiska baisiai blush2.gif
Atsakyti
norejau foto komentuot, bet viskas jau pasakyta biggrin.gif man tik Amises labiau spalvota patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 20, 21:42)
Si savaigali pirma kart bandziau daryt draugei fotosesija blush2.gif  Keli pirmi kadrai jusu teismui blush2.gif

pirmoji butu l.faina,bet l.jau kampu unsure.gif
antroji man l.vykusi atrodo
trecioji,veidas persviestas
p.s. siaip tikrai neblogai, antra fotosesija bus visai super mirksiukas.gif

QUOTE(*Dita* @ 2009 07 20, 21:59)
na pvz.sita.man patinka sita nuotrauka, bet kitu akimis idomu kas negerai, ka keistumete ir t.t.?
Papildyta:
arba sita

pirmoj man labiausiai kliuna,kad kaip susikuprojes vaikas,spalvos patinka
antroji per sviesi,ne fokuse ir kompozicija nlb

QUOTE(Amise @ 2009 07 20, 22:03)

Kuri gražiau žiūris, spalvota

as uz spalvota smile.gif

Papildyta:
QUOTE(A.M @ 2009 07 20, 23:51)

i zoles ikrites buvau  smile.gif

pirmoji labiau patinka,spalvos grazios ,tik tu zoliu... kazkaip per didelis kuokstas atrodo g.gif

p.s. laukiam auto mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena. smile.gif

Truputis šunų, gėlių ir žmonių. biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
lamella, pirmąją nuotrauką aš matau nukirstą per vidurį snukučio su palikta kaire puse biggrin.gif kodėl nežinau smile.gif

gėlės nepatiko, tiksliau neužkabino 4u.gif
paskutinioji patinka savo šviesa, tik erdvės norisi daugiau 4u.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz komentarus 4u.gif
Sansara, iki siol nemokejau blurinti blush2.gif Pati negaliu i tas foto ziureti doh.gif Tai pabandziau pagal viena pamokele uzdeti bluro, kaip manot, geriau?

user posted image

user posted image

Atsakyti
Vasaraite, pirmoje foto labai matosi dirbtinas "bluras". Pirmiausia reikėjo su spot healing tool išvalyti dėmeles, o tada šiek tiek pablūrinti, mažinant opacity.

O "peršviestas" veidas man labai patinka. Gal ten ir turi taip būti smile.gif Kažkuri iš mados fotografių klasikių tokius portretus darydavo.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 21, 14:06)
Vasaraite, pirmoje foto labai matosi dirbtinas "bluras". Pirmiausia reikėjo su spot healing tool išvalyti dėmeles, o tada šiek tiek pablūrinti, mažinant opacity.

O "peršviestas" veidas man labai patinka. Gal ten ir turi taip būti smile.gif Kažkuri iš mados fotografių  klasikių tokius portretus darydavo.

Su pirmuoju persistengiau blush2.gif O kur ta spot healing tool rasti g.gif opacity sumazinau iki 65-70 proc. pabandysiu mazinti daugiau.

O del persviesto veido, tai cia skaitosi pereksponuota? blush2.gif
Atsakyti