Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 22:45)
Vasaraite, jb man labiausiai 4u.gif

Dita, pirmoje patinka spalvos, bet tik tiek. Kas ten prie kojų nukritę? atrodo,kaip pirštai kokie nukapoti, nesimato vaikučio emocijos jokios ir virsuje noretusi erdves daugiau 4u.gif
Antroje su blykste perkalta, trūksta kokybės 4u.gif

ten pirstai, bet nenukapoti, o tetis juokino vaika po tilteliu palindes biggrin.gif
aciu, kad pakomentavot, stengsiuos nenuleist ranku, kol gausis kazkas rimciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 21:46)
oi panašiai su Gaziulka parašėm biggrin.gif  kaip keista smile.gif

nu nu, kas cia cia keisto? elementarias technines klaidas visi, manau, panasiai matom.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 07 20, 22:51)
nu nu, kas cia cia keisto? elementarias technines klaidas visi, manau, panasiai matom.

aš galvojau,kad ir tą mes skirtingai matom biggrin.gif I'm just joking mirksiukas.gif

vakaroju prie atidaryto lango, tik uodai kotais atakuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 20 liepos 2009 - 21:56
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 21:53)
aš galvojau,kad ir tą mes skirtingai matom biggrin.gif I'm just joking mirksiukas.gif

nesam mes tokios skirtingos tongue.gif

man kzk plepumo priepuolis nebudingas sivakar uzejes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 20 liepos 2009 - 21:59
QUOTE(Gaziulka @ 2009 07 20, 22:57)
nesam mes tokios skirtingos tongue.gif

turbūt nesam biggrin.gif

tiesa, man tavo kūdrinės serijos labai patiko wub.gif įstrigo atmintyje:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 20 liepos 2009 - 22:19
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 21:59)
turbūt nesam biggrin.gif

tiesa, man tavo kūdrinės serijos labai patiko wub.gif įstrigo atmintyje:4u:

4u.gif
kur vakar spalvota dejau, tai isemiau - kzk neisbaigta, pati ne iki galo patenkinta buvau.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 07 20, 23:27)
4u.gif
kur vakar spalvota dejau, tai isemiau - kzk neisbaigta, pati ne iki galo patenkinta buvau.

vat kaip smile.gif

Atsakyti
Gaziulka dek cia, nespejau turbut pamatyti ten, arba i flicker, jei neisidrasinai cia hihihi.gif

P.S. tingiu kazka komentuoti, nes turbut per atostogas pameciau savo paskutiniuosius blondiniskus vingius smeginyse biggrin.gif vakar ijungiau PS minimaliam foto sutvarkymui, kaip is naujo viskas doh.gif
mano pasisekimas- fotografavau jpg formate ir labai dabar dziaugiuosi tuo biggrin.gif
Atsakyti
Vasaraite-man antra foto patiko

Amise-tiek spalvota tiek j/b thumbup.gif

i zoles ikrites buvau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
A.M norėčiau didesnes nuotraukas pamatyt 4u.gif erdvės atrodo trūksta, akys labiau antrąją priima 4u.gif

p.s ar tu savo auto jau rodei kam nors? smalsu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(O @ 2009 07 20, 23:43)

P.S. tingiu kazka komentuoti, nes turbut per atostogas pameciau savo paskutiniuosius blondiniskus vingius smeginyse biggrin.gif  vakar ijungiau PS minimaliam foto sutvarkymui, kaip is naujo viskas doh.gif
mano pasisekimas- fotografavau jpg formate ir labai dabar dziaugiuosi tuo biggrin.gif

parodysi mums ką nors iš atostogų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 23:56)
p.s ar tu savo auto jau rodei kam nors? smalsu biggrin.gif
atsiprasau, man irgi sian plepumas kazkoks uzejo, vyro nera, tai tenka jums kenteti. As kaip tik pagalvojau, ar A.M. juodauodis ar ne ir stai, paklause Sea biggrin.gif tiesiog idomu, A.M. tu koks?

Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 23:58)
parodysi mums ką nors iš atostogų? ax.gif
sedevru nera verysad.gif reportaziniu foto irgi unsure.gif , yra tik seimosalbuminesfoto, tai flicker bus, kai sutvarkysiu bent minimaliai
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 07 21, 00:00)
atsiprasau, man irgi sian plepumas kazkoks uzejo, vyro nera, tai tenka jums kenteti. As kaip tik pagalvojau, ar A.M. juodauodis ar ne ir stai, paklause Sea biggrin.gif  tiesiog idomu, A.M. tu koks?

ir pas mane panašiai, neturiu su kuo paplepėt, čia sėdžiu,kūdrinėju:) gaila vyno neturiu,mielai taurę išgerčiau biggrin.gif

lauksiu darbų flickeryje bigsmile.gif

A.M pasirodyk,matai kaip mums smalsu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 20 liepos 2009 - 23:05