Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 07 20, 16:45)
na, debilai visada debilai, tai nepriklauso nuo to, ar esi naujokė, ar ne..smile.gif
aš turiu labai aiškią savo nuomonę apie naujokus ir t.t. man geriausias rodiklis - kaip žmogus pakelia kritiką. tikrai gana retas į ją sveikai reaguoja smile.gif

Ne, as ne apie kritika siaip sneku kas liecia mane del kitu dalyku ten snekedavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 20, 16:45)

aš turiu labai aiškią savo nuomonę apie naujokus ir t.t. man geriausias rodiklis - kaip žmogus pakelia kritiką. tikrai gana retas į ją sveikai reaguoja smile.gif

aš kažkaip jau galvojau,kad kritiką išmokau priimt normaliai,bet kai nuotrauka iš kūdros i pelkę nukrenta,iš kart istrinu,nelaikau jos pas save doh.gif kažkoks durnas kompleksas blush2.gif bet visas pastabas įsidėmiu,priimu, tai verčia labiau stengtis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 16:23)
aš kažkaip jau galvojau,kad kritiką išmokau priimt normaliai,bet kai nuotrauka iš kūdros i pelkę nukrenta,iš kart istrinu,nelaikau jos pas save doh.gif kažkoks durnas kompleksas blush2.gif bet visas pastabas įsidėmiu,priimu, tai verčia labiau stengtis smile.gif  4u.gif

suprantu, ir tai normalu. vieni žmonės į kritiką reaguoja jautriai - ištrina nuotraukas, susinervina, pasijunta negerai, jiems kyla noras nebedėti nuotraukų vertinimui ar pan. bet yra tokia kategorija, kurie į bet kokią, kad ir korektiškiausią arba mandagiausią pastabėlę reaguoja 'eik šikt, viskas čia gerai", "pasižiūrėk į save" arba "aš pats viską geriau už tave žinau" ir taškas. va su tokiais man rankos svyra.
kritika yra būtina norint mokytis bet ko.
bet akivaizdu, kad kai kurie jaučiasi gimę mokėdami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 20, 17:43)

kritika yra būtina norint mokytis bet ko.

ikisiu nosi truputi, bet negalejau susilaikyt perskaicius ka kalbat...
as irgi prisiregistravus gal koks men. kudroj, sedziu pelkej, bet kas nemaloniausia, tai gauti grybus be jokio paaiskinimo kas negerai, ka keistu ir t.t. kritikos nebijau ir neisiskaudinu, bet, kad jos beveik nera.
Atsakyti
Dita, idėk ką nors, parašysiu tau kritikos, nes šiandien prie kompo vakaroju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 20 liepos 2009 - 20:39
Si savaigali pirma kart bandziau daryt draugei fotosesija blush2.gif Keli pirmi kadrai jusu teismui blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 21:37)
Dita, idėk ką nors, parašysiu tau kritikos, nes šiandien prie kompo vakaroju mirksiukas.gif

na pvz.sita.man patinka sita nuotrauka, bet kitu akimis idomu kas negerai, ka keistumete ir t.t.?user posted image
Papildyta:
arba sita
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 20, 21:42)
Si savaigali pirma kart bandziau daryt draugei fotosesija blush2.gif  Keli pirmi kadrai jusu teismui blush2.gif

pirmoj mane tas kreivumas šiek tiek.. erzina, trikdo..

antra faina, gal pabandyk JB ar šiltesnės spalvos uždėt smile.gif

o aš va dabar pasinešiau truputuką ant JB blush2.gif ir netgi sumasčiau makro pabandyt JB padaryt..

Kuri gražiau žiūris, spalvota
user posted image ar JB? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 20 liepos 2009 - 21:04
QUOTE(*Dita* @ 2009 07 20, 17:34)
ikisiu nosi truputi, bet negalejau susilaikyt perskaicius ka kalbat...
as irgi prisiregistravus gal koks men. kudroj, sedziu pelkej, bet kas nemaloniausia, tai gauti grybus be jokio paaiskinimo kas negerai, ka keistu ir t.t. kritikos nebijau ir neisiskaudinu, bet, kad jos beveik nera.

na, aš bent jau sau šito priekaišto negaliu priimti, nes komentuoju kaip išprotėjus, jeigu jau neigiamai vertinu..biggrin.gif
kritikos nebuvimas yra blogai, pripažįstu, bet nepriversime žmonių leisti savo laiką komentuojant.
man tai tas kritikos nepriėmimas atrodo ne mažesnė blogybė, netgi tam tikras bukumo pasireiškimas: deda nuotraukas viešam vertinimui, o kai gauna kritikos, tai užputoja kaip soda su citrinos rūgštim schmoll.gif kvaila ir vaikiška.
Atsakyti
Dita, kaip momentai seimos albumui jie gal ir nieko bet abi fotkes techniskai silpnos, ryskumo truksta. pirma per tamsi, antra nesuprantu, ar tai su blykste fotkinta, ar tai fokusas kzk nesu tikra kur. erdves ir vienoj, ir kt truksta. kompozcija ne. abi kitu rakursu fotkinciau - pora zingsniu atgal ir i kaire. sunku paaiskinti tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 20, 22:07)

kritikos nebuvimas yra blogai, pripažįstu, bet nepriversime žmonių leisti savo laiką komentuojant.
man tai tas kritikos nepriėmimas atrodo ne mažesnė blogybė, netgi tam tikras bukumo pasireiškimas: deda nuotraukas viešam vertinimui, o kai gauna kritikos, tai užputoja kaip soda su citrinos rūgštim schmoll.gif kvaila ir vaikiška.

pritariu smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 07 20, 22:20)
Dita, kaip momentai seimos albumui jie gal ir nieko bet abi fotkes techniskai silpnos, ryskumo truksta. pirma per tamsi, antra nesuprantu, ar tai su blykste fotkinta, ar tai fokusas kzk nesu tikra kur. erdves ir vienoj, ir kt truksta. kompozcija ne. abi kitu rakursu fotkinciau - pora zingsniu atgal ir i kaire. sunku paaiskinti tiksliai.

antroje iso uzkeliau jei neklystu ant 400, speju todel, del fokuso, tai rankiniu budu fotkinau, kai ziuriu atrodo gerai, kompe jau s... del rakurso manau supratau. na, va daug geriau isgirdus kritika, bent zinau kaip kas smile.gif
Atsakyti
Vasaraite, jb man labiausiai 4u.gif

Amise,man jb labai patinka wub.gif

Dita, pirmoje patinka spalvos, bet tik tiek. Kas ten prie kojų nukritę? atrodo,kaip pirštai kokie nukapoti, nesimato vaikučio emocijos jokios ir viršuje norėtųsi erdvės daugiau 4u.gif
Antroje su blykste perkalta, trūksta kokybės 4u.gif
Papildyta:
oi panašiai su Gaziulka parašėm biggrin.gif kaip keista smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 20 liepos 2009 - 21:49