Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 07 20, 13:55)
nu būdavo tokios drakės  ax.gif . naujokai jausdavosi ignoruojami senbuvių. tai ir kildavo konfliktas šioks toks... švelniai tariant. dabar pas pradžiamoksles lygiai tas pats vyksta. tsakant, mūsų keliais eina laugh.gif

užtat, pas mus kaip ramu biggrin.gif pasenom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 13:15)
užtat, pas mus kaip ramu biggrin.gif  pasenom smile.gif

iki sekancios pilnaties tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 20, 14:20)
iki sekancios pilnaties tongue.gif  lotuliukas.gif

kada ji? biggrin.gif
Atsakyti
As pagalvojau jus cia apie Kudra snekate ax.gif Ten su naujokais niekaip elgesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 13:33)

nesenai buvo, berods biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 14:33)

tai, kad neseniai buvo berods biggrin.gif
Atsakyti
Ko nikes nieko neideda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 20, 14:40)
As pagalvojau jus cia apie Kudra snekate ax.gif  Ten su naujokais niekaip elgesi g.gif

ne, apie šituos namučius šnekam biggrin.gif

Bonda, Bite, na va pilnatis buvo, o drakių ne biggrin.gif

aga tikrai,ko niekas nieko neįdeda g.gif

aš galvoju norėčiau teminiam ketvirtadienį sudalyvaut,nes man pasirodė įdomi tema,tik nesu nei vienos serijos į kūdrą dėjus,nei istorijos pasakojus blush2.gif bet norisi pabandyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 20 liepos 2009 - 13:56
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 20, 14:55)
ne, apie šituos namučius šnekam biggrin.gif
Bonda, Bite, na va pilnatis buvo, o drakių ne biggrin.gif
aga tikrai,ko niekas nieko neįdeda g.gif

aš galvoju norėčiau teminiam ketvirtadienį sudalyvaut,nes man pasirodė įdomi tema,tik nesu nei vienos serijos į kūdrą dėjus,nei istorijos pasakojus blush2.gif  bet norisi pabandyt smile.gif

o, paziurejau, tikrai fainai, bet as pastoviai pamirstu apie ketvirtadienio konkursus doh.gif pagaliau iVV laimejo, matosi tikrai pasistenge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 20, 13:40)
As pagalvojau jus cia apie Kudra snekate ax.gif  Ten su naujokais niekaip elgesi g.gif

ten naujokai su savim nekaip elgiasi parindamiesi lygioje vietoje, daugiau jokių ypatumų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 20, 16:36)
ten naujokai su savim nekaip elgiasi parindamiesi lygioje vietoje, daugiau jokių ypatumų smile.gif

nu jau tikrai nevisada, esu ten ir pati kai buvau naujoke isivelus i nemalonius pokalbius su visokiais debilais
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 20, 15:43)
nu jau tikrai nevisada, esu ten ir pati kai buvau naujoke isivelus i nemalonius pokalbius su visokiais debilais

na, debilai visada debilai, tai nepriklauso nuo to, ar esi naujokė, ar ne..smile.gif
aš turiu labai aiškią savo nuomonę apie naujokus ir t.t. man geriausias rodiklis - kaip žmogus pakelia kritiką. tikrai gana retas į ją sveikai reaguoja smile.gif
Atsakyti