Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

Na, va, gera pradžia, kai If pradėjo, tai dabar visos grožius išsitraukė...
Nesinori kartotis, bet labai gražūs tie toniukai pas Aviaciją smile.gif

Mamuk, ką moki, tai moki, na, taip gražiai suderini servetėles. smile.gif Darbelis labai gyvas ir gaivus. Norisi citrininės arbatos smile.gif

Kvarteto darbelio nematau, man nerodo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 04 rugpjūčio 2009 - 22:39
Na va, noriu parodyti savo 3-iaji dekupazo darbeli, kuri padariau vyro seseriai dovanu. Siaip padaryta tikrai neidealiai, turi mazu defekteliu, bet galiausiai nusprendziau, jog kaip pradziai, tai visai neblogai ax.gif va blush2.gif

user posted image

user posted image

Zodziu, veteranems neprilygsiu, bet pradzia padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2009 08 04, 08:12)
Jus visos nerealios, visom po  4u.gif  neisivazduoju kaip spet tiek daug nuostabiu darbeliu prigamint  wub.gif
Cia mano paskutinis kūrinys dekupazuotas paveikslelis su pritapymais  ax.gif
http://arttele.lt/20...su-pritapymais/

O, geras...Smagu matyti darbą, kurio gimime teko dalyvauti... mirksiukas.gif
QUOTE(IF... @ 2009 08 04, 14:14)
Daiktadėžė  - nuotraukoms, niekučiams ir visokiems kitiems gėriams bei atsiminimams kaupti...

Neprilygstamas reikalas wub.gif
Jėga thumbup.gif Fantastinis stilius, tikra kūryba, meistriškas motyvų apjungimas 4u.gif

avijacija, Tavasis rudenėlis - tikras vestuvinis... wub.gif

Atsakyti
Laba,

gal kas dar ir mane pamena ax.gif kažkaip vasara su savo mažais vaikais daugiau gamtoje praleidžiam, tai dekupažo darbeliai laabai lėtai gimsta ax.gif o per karščius kai ką net ir pamirštu nufotografuoti g.gif bet pasirodau su pakaba berniukui 4u.gif mergytės pakabą pamiršau įamžinti doh.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kandi @ 2009 08 04, 23:40)
Laba,

gal kas dar ir mane pamena  ax.gif kažkaip vasara su savo mažais vaikais daugiau gamtoje praleidžiam, tai dekupažo darbeliai laabai lėtai gimsta  ax.gif  o per karščius kai ką net ir pamirštu nufotografuoti  g.gif  bet pasirodau su pakaba berniukui  4u.gif mergytės pakabą pamiršau įamžinti  doh.gif

fantastine,pati galvojau ne karta dryt issios serveteles pakaba,tik niekaip negaudavau dideles jos tik nosinaites doh.gif nu labai vaikiska ir linksma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(swajojuu @ 2009 08 04, 22:18)
Na va, noriu parodyti savo 3-iaji dekupazo darbeli, kuri padariau vyro seseriai dovanu. Siaip padaryta tikrai neidealiai, turi mazu defekteliu, bet galiausiai nusprendziau, jog kaip pradziai, tai visai neblogai ax.gif va blush2.gif
Zodziu, veteranems neprilygsiu, bet pradzia padariau blush2.gif

4u.gif kaip sako, gera pradžia = pusė darbo wink.gif

QUOTE(Kandi @ 2009 08 04, 22:40)
Laba,
gal kas dar ir mane pamena  ax.gif kažkaip vasara su savo mažais vaikais daugiau gamtoje praleidžiam, tai dekupažo darbeliai laabai lėtai gimsta  ax.gif  o per karščius kai ką net ir pamirštu nufotografuoti  g.gif  bet pasirodau su pakaba berniukui  4u.gif mergytės pakabą pamiršau įamžinti  doh.gif

kokia graži pakaba rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kandi,2009 08 05, 00:40]
kokia vaikiska pakabele, grazi, tvarkinga 4u.gif
o del dezutes pritariu baltei gera pradzia puse darbo drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=urupeja2,2009 08 05, 00:04]
[quote=Kandi,2009 08 05, 00:40]
kokia vaikiska pakabele, grazi, tvarkinga 4u.gif
o del dezutes pritariu baltei gera pradzia puse darbo drinks_cheers.gif
[/quote]
dekoju, kad man pritari, bet as ne balte wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kandi @ 2009 08 04, 23:40)

Jau pakabele kokia wub.gif ...siandien ta servetele laikiau budama Silver Sityje...laikiau,bet padejau atgal,dabar gailiuosi...taciau zinau kur yra ir ne nosinaites pavidalu.Mamuk I...apsilankyk tenais, beje tavo citrinuke gerai uzveze thumbup.gif
Atsakyti
Avijacija, rudeninė jaunavedžių deželė bigsmile.gif mmmmmm thumbup.gif Ir užrašas man taip gražiai įsikomponuoja. Pati rašei ar kokį trafaretą naudojai ax.gif
Kandi pakabėlė irgi patiko 4u.gif Tik va aš pati vis negaliu dilemos išpsręsti: kaip visą pakabą padengti servetėle g.gif Pati irgis kraštus tiesiog akriliniais uždažiau, nes kai mėginau servetėle dengti, tai ji man susiraukšlėjo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 05 rugpjūčio 2009 - 07:32
Labai labai ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif ir smagų palaikymą 4u.gif

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 08 04, 22:57)
tik niekaip negaudavau dideles jos tik nosinaites doh.gif 

ši pakabėlė ir yra padaryta iš nosinaičių blush2.gif perėjimą gražiai sujungiau, net nesimato mirksiukas.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2009 08 05, 07:28)
Tik va aš pati vis negaliu dilemos išpsręsti: kaip visą pakabą padengti servetėle g.gif Pati irgis kraštus tiesiog akriliniais uždažiau, nes kai mėginau servetėle dengti, tai ji man susiraukšlėjo verysad.gif

man pačiai netgi gražiau atrodo kai tie krašteliai ryškiau nudažyti blush2.gif bet jei norint ir tuos kraštelius paslėpti tai manau reiktu servetėlę plėšyti ar kirpti ir taikyti kraštelius taip gražiai sujungiant ax.gif
Atsakyti
Nuosbiausių darbų parodos čia vyksta wub.gif

O aš su dideliu prašymu- gal kas Vilniuje skubiai turi kavos staliuką-padėklą į lovą dekoruotą šiandien parduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 05 rugpjūčio 2009 - 08:58