Na va, noriu parodyti savo 3-iaji dekupazo darbeli, kuri padariau vyro seseriai dovanu. Siaip padaryta tikrai neidealiai, turi mazu defekteliu, bet galiausiai nusprendziau, jog kaip pradziai, tai visai neblogai va
Zodziu, veteranems neprilygsiu, bet pradzia padariau
Jus visos nerealios, visom po neisivazduoju kaip spet tiek daug nuostabiu darbeliu prigamint
Cia mano paskutinis kūrinys dekupazuotas paveikslelis su pritapymais http://arttele.lt/20...su-pritapymais/
gal kas dar ir mane pamena kažkaip vasara su savo mažais vaikais daugiau gamtoje praleidžiam, tai dekupažo darbeliai laabai lėtai gimsta o per karščius kai ką net ir pamirštu nufotografuoti bet pasirodau su pakaba berniukui mergytės pakabą pamiršau įamžinti
gal kas dar ir mane pamena kažkaip vasara su savo mažais vaikais daugiau gamtoje praleidžiam, tai dekupažo darbeliai laabai lėtai gimsta o per karščius kai ką net ir pamirštu nufotografuoti bet pasirodau su pakaba berniukui mergytės pakabą pamiršau įamžinti
Na va, noriu parodyti savo 3-iaji dekupazo darbeli, kuri padariau vyro seseriai dovanu. Siaip padaryta tikrai neidealiai, turi mazu defekteliu, bet galiausiai nusprendziau, jog kaip pradziai, tai visai neblogai va
Zodziu, veteranems neprilygsiu, bet pradzia padariau
Laba,
[quote=urupeja2,2009 08 05, 00:04]
[quote=Kandi,2009 08 05, 00:40]
kokia vaikiska pakabele, grazi, tvarkinga
o del dezutes pritariu baltei gera pradzia puse darbo
Jau pakabele kokia ...siandien ta servetele laikiau budama Silver Sityje...laikiau,bet padejau atgal,dabar gailiuosi...taciau zinau kur yra ir ne nosinaites pavidalu.Mamuk I...apsilankyk tenais, beje tavo citrinuke gerai uzveze
Avijacija, rudeninė jaunavedžių deželė mmmmmm Ir užrašas man taip gražiai įsikomponuoja. Pati rašei ar kokį trafaretą naudojai Kandi pakabėlė irgi patiko Tik va aš pati vis negaliu dilemos išpsręsti: kaip visą pakabą padengti servetėle Pati irgis kraštus tiesiog akriliniais uždažiau, nes kai mėginau servetėle dengti, tai ji man susiraukšlėjo
ši pakabėlė ir yra padaryta iš nosinaičių perėjimą gražiai sujungiau, net nesimato
QUOTE(Žydraakė @ 2009 08 05, 07:28)
Tik va aš pati vis negaliu dilemos išpsręsti: kaip visą pakabą padengti servetėle Pati irgis kraštus tiesiog akriliniais uždažiau, nes kai mėginau servetėle dengti, tai ji man susiraukšlėjo
man pačiai netgi gražiau atrodo kai tie krašteliai ryškiau nudažyti bet jei norint ir tuos kraštelius paslėpti tai manau reiktu servetėlę plėšyti ar kirpti ir taikyti kraštelius taip gražiai sujungiant