Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

QUOTE(IF... @ 2009 08 04, 15:36)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  dėkui dėkui  4u.gif
daug daug  ir labai daauuuuuuuuug servetėlių gabaliukų, likutis gražiojo ryžinio, (kurio niekur neberandu  unsure.gif ), štampuota akriliniais štampukais - žodžiu rimtas bardakėlis (čia kažkas aukščiau įdėjęs savo panašaus stiliaus darbelį rašė - lengvas bardakelis  mirksiukas.gif , tai pas man toks jau pažengęs  lotuliukas.gif )
4u.gif

Labai gražu...aš irgi tokią mintį audžiau iš visokių gabaliukų padaryti...bet čia būsit ponia mane perspjovus per kilometrą biggrin.gif
Atsakyti
vienas pageidavimas citrinine arbata 4u.gif
user posted image
padidinta dar foto
user posted image

dvieju rusiu ryzinis popierius,sendinta antika ir truputi tonuota 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 04 rugpjūčio 2009 - 18:03
Na kad šiandien tokia plepi esu, tai nepatingėsiu pagirsiu ir aš tongue.gif (nors paprastai tyliai žaviuosi dekupažininkių fantazija, kruopštumu ...)
Aviacija, kam taip kukliai - išties graži dėželė, tokios subtilios spalvos, ir šešėliai... gal pati tapei? Ir įtrūkimai tokie gražūs. Apibendrinus - subtili darna wub.gif wub.gif
Mamuko Indriuko - irgi be galo graži - fantastiška arbatinė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 08 04, 17:50)
vienas pageidavimas citrinine arbata 4u.gif dvieju rusiu ryzinis popierius,sendinta antika ir truputi tonuota 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 08 04, 17:49)
kokia grazi deze mirksiukas.gif o skilimas koks bigsmile.gif  thumbup.gif koki sendintoja naudojei?

aplicrafto firmos. Jis man dėžutėm kolkas labiausiai patinka....... tik man su aliejiniais mozotis nelabai patinka, bet ko dėl grožio nepadarysi..... doh.gif kažkas dar čia teiravosi dėl patapymo, tai jo foniuką visą pati dažiau, nes visi tie lapeliai buvo išplėšyti iš servetėlės. Nes pačios servetėlės spalvos visai gražios būt buvę, tik kad tie lapai taip buvo tvarkingai sudėlioti..... tai neišėjo ištisinės klijuot.
Atsakyti
merginos pramiegojau konkursa seno daikto prikelima naujam gyvenimui.....kur galeciau juos perzvelgti?
Atsakyti
kad visos rodosi tai ir as jungiuosi. dar tik dziustanti nuo paskutinio lako sluoksnio. gelytes keltos su dekomina pasta. ir isitikinau tikrai kad daugiau su servetele nekelsiu doh.gif . isbandysiu prie progos su ryziniu ir deko popierium. serveteles virsutinis sluoksnis ziauriai plyso tai praktiskai visa gele perpiesiau. gal ir del to kad baisiai didele taip sunkiai, nes ta mazoji normaliau kelesi.

user posted image

is to skubejimo pamaciau, kad nufotkinau vyriu nenuvalius. tad begu taisyt savo klaida.
Atsakyti
Kvartetai, ir gražu ir įdomu wub.gif gyvai turėtų atrodyti įspūdingai bigsmile.gif , o ir apačia nenusileidžia viršui thumbup.gif
Atsakyti
O jau darbų grožis wub.gif net nežinau, kuris labiausiai patiko, visi tokie dailūs, originalūs ir skirtingi, tad visas giriu už įdėtą triūsą ir to vertą rezultatą clap_1.gif
Atsakyti
IF wou bigsmile.gif koks grozis, nera ka pridurti smile.gif
Aviacija labai subtili dezute, graziai suskaldyta 4u.gif
Mamukas indriukas , super arbatine, tokia egzotiska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 08 04, 22:49)
IF wou  bigsmile.gif koks grozis, nera ka pridurti smile.gif
Aviacija labai subtili dezute, graziai suskaldyta 4u.gif
Mamukas indriukas , super arbatine, tokia egzotiska mirksiukas.gif

dekui drinks_cheers.gif
Atsakyti