QUOTE(edita81 @ 2008 09 07, 09:15)

o gali kazin limfmazgiai buti ant galvoje, na tiksliau po oda, ne galvos viduje, jei teisingai issireiskiau

nes pas mane jau kokie 9 metai toks guziukas po oda, bet dabar lyg ir padidejo....ryoj einu pas seimos gydytoja prasysiu siuntimo
gali. tai pakaušio limfmazgiai,kurie būna nuo grybelinės odod ligos ar vabzdžio įgėlimo, taip pat raudoniuke sergant
Papildyta:
Beto, mamytės, radau straipsnį pernai metų, kad kaklo limfmazgiai gali padidėti net nuo nuolatinio, ar lėtinio nuovargio

kažin kiek tos tiesos čia. Taip pat dar vienam sveikatos žurnale skaičiau, jog biopsija daroma, kai limfmazgis didesnis nei 1,5 cm, žodžiu, iki 1cm nieks tokių neduria. taip pat dar radau, jog yra limfmazgių vietos tam tikros, kad pvz virš kairio raktikaulio būdinga virškinimo trakto navikam, pasmakrės- limfomom (bet ne požandikaulinio), ir pan.Aš tiek įsibaiminau, kad pas vyrą pradėjau ieškot limfmazgių

, ir ką, radau. tai taip išeitų, kad mes abu jau sergam

,nes gal ten ką radau, kaip ir pas mane, kad daktaras sakė, nesiskaito. Ir dar, kai perskaičiau, kad turi būt maudimas kairėj pašonėj prie piktų ligų, tai ir pradėjo maust

. o kad kas paimtų ir susistemintų visas mūsų žinias, išeitų puikus straipsnis

O kažin kiek laiko turi praeit, kad imtų reikštis ir daugiau simptomų?juk daugeliui čia tie limfmazgiai ne kelis dienos, bet manau per kokį pusmetį , jei tai būtų pikta liga, kasnors dar išlįstų

?