Įkraunama...
Įkraunama...

Limfmazgiai

Nu vat jau siandien buvo atsakymai kraujo tyrimu, tai rado kazkokio einstein-boro antikuniu, vadinas persirgus tuo virusu, bet dabar sake viskas gerai, tie kiti 2 tyrimai neigiami smile.gif Tai nuo to man ir limfmazgis padidejes kaip isaiskino rolleyes.gif jei umi forma buna, sake gali ir karsciuoti zmogus, skaudeti gerkle, bet as anksciau tik gerkle biski jauciau, bet ziema galvojau normalu jei kartais persti ar skauda gerkle smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 20 birželio 2008 - 16:55
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 06 20, 17:52)
Nu vat jau siandien buvo atsakymai kraujo tyrimu, tai rado kazkokio einstein-boro antikuniu, vadinas persirgus tuo virusu, bet dabar sake viskas gerai, tie kiti 2 tyrimai neigiami  smile.gif Tai nuo to man ir limfmazgis padidejes kaip isaiskino  rolleyes.gif jei umi forma buna, sake gali ir karsciuoti zmogus, skaudeti gerkle, bet as anksciau tik gerkle biski jauciau, bet ziema galvojau normalu jei kartais persti ar skauda gerkle smile.gif

Pasitaisau biski, vis gi pasirodo tas virusas vadinasi Ebstein Baro (arba epstein baro) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. O man tai paranoja arba depresija, paniškai ieškau padidėjusių limfmazgių doh.gif tiek prisiieškojau, kad dabar kaklą skauda verysad.gif Kažkuri kalbėjot, kad kirkšnyje jaučiasi ir tai yra norma, o aš laaabai giliai pasikapsčius randu jų visur (kakle), nežinau ar tai limfmazgiai ir ar jie padidėję, nes po tokios paieškos ( kaip minėjau iki skaudulio) randu gal kaip aguonos grūdelio dydžio, na, gal ,sudėjus du aguonos grūdelius. Dabar ramiau paidarė,paskaičius čia, nes kai padidėja, tai būna bent žirnio dydžio, na, bent apie aguonos grūdelius nei viena nerašėt. Padėkit nusiramint, ir išpeikit, kad taip nieks neieško padidėjusių limfmazgių blush2.gif Turbūt mažiau reikia skaityt, kaip kažkuri rašėt. Beje, skaičiau gydytojo komentarą, kad būna žmonių "limfatikų", kuriem natūraliai, be jokios priežasties limfmazgiai būna didesni nei yprastai. sėkmės visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jpaula @ 2008 07 04, 20:29)
Sveikos. O man tai paranoja arba depresija, paniškai ieškau padidėjusių limfmazgių doh.gif tiek prisiieškojau, kad dabar kaklą skauda verysad.gif Kažkuri kalbėjot, kad kirkšnyje jaučiasi ir tai yra norma, o aš laaabai giliai pasikapsčius randu jų visur (kakle), nežinau ar tai limfmazgiai ir ar jie padidėję, nes po tokios paieškos ( kaip minėjau iki skaudulio) randu gal kaip aguonos grūdelio dydžio, na, gal ,sudėjus du aguonos grūdelius. Dabar ramiau paidarė,paskaičius čia, nes kai padidėja, tai būna bent žirnio dydžio, na, bent apie aguonos grūdelius nei viena nerašėt. Padėkit nusiramint, ir išpeikit, kad taip nieks neieško padidėjusių limfmazgių blush2.gif Turbūt mažiau reikia skaityt, kaip kažkuri rašėt. Beje, skaičiau gydytojo komentarą, kad būna žmonių "limfatikų", kuriem natūraliai, be jokios priežasties limfmazgiai būna didesni nei yprastai. sėkmės visom 4u.gif

Nu tikrai neverta tau nerimauti, jei jie aguonos grudelio dydzio, ir apskritai ten gal ne limfmazgiai 4u.gif aisku gali stebet save, ar jie dideja, ar ne... bet tikrai manau kad tu niekuom nesergi ir nereikia ciupinetis ir ieskoti smile.gif o jei ju ir yra, tarkim as turiu 6mm, tai man liepe kuo maziau ji trinti, ciupineti..
Pas mane kirksnyse irgi kazkas yra, galvojau limfamzgiai, bet pasirodo kad ne ax.gif
Taip kad nusiramink 4u.gif jei ir toliau taip nerimausi, nueik pas vidaus gydytoja, ji apciupines ir pasakys ar ten limfmazgis, pasidarysi kraujo tyrimus.. smile.gif
Atsakyti
Na va, buvau šiandien pas savo gydytoją namuos ( nes atostogauja), tai apžiūrėjo ir nieko nerado thumbup.gif . Sako, nereikia ten taip giliai landžiot, jei padidėja, tai prie paviršinių venų būna. Ir šiaip pakalbėjom apie tuos limfmazgius, tai sakė, kad net į skersvėjus jie reaguoja, o kažkuri rašėt, kad po ventiliatorium sėdit. Taip pat nuo danties ir dar daug nuo visokiausių infekcijų ir virusų apie kuriuos šioje temoje jau iškalbėta išsamiai.tai vat tokios naujienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jpaula @ 2008 08 06, 21:09)
Na va, buvau šiandien pas savo gydytoją namuos ( nes atostogauja), tai apžiūrėjo ir nieko nerado thumbup.gif . Sako, nereikia ten taip giliai landžiot, jei padidėja, tai prie paviršinių venų būna. Ir šiaip pakalbėjom apie tuos limfmazgius, tai sakė, kad net į skersvėjus jie reaguoja, o kažkuri rašėt, kad po ventiliatorium sėdit. Taip pat nuo danties ir dar daug nuo visokiausių infekcijų ir virusų apie kuriuos šioje temoje jau iškalbėta išsamiai.tai vat tokios naujienos smile.gif

Aš irgi labai tikiuosi,kad maniškiai keli limfmazgiai padideję nuo letinės anginos. unsure.gif Kai išsioperuosiu gal susitvarkys.
Atsakyti
noriu konsultacijos
mums arba i ligonine gult (ko nenoriu nenoriu nenoriu)
arba patiems reikia pasidaryti tyrimus
dar noriu pasitikslint, kad ko nepamirsciau:
-citomegalo
-mononukleozes
-taksoplozmozes
Atsakyti
O tai ilgai guleti ligonineje? o kodel jus nori guldyti? tik del tyrimu?
patarciau dar ebstein baro viruso tyrima pasidaryti, nes man 1 ir 3 dare pora kartu, viskas gerai buvo, dar sako del viso ko pasidaryk ta ebstein baro, ir akurat rolleyes.gif nors anksciau jau rasiau biski apie tai 4u.gif ir toliau gyvenu su tuo limfmazgiu unsure.gif
Atsakyti
tai cia tas pat kaip ir mononukleozė

Infekcinė mononukleozė arba monocitinė angina (mononucleosis infectiosa) – tai ūminė infekcinė liga, kuri pasireiškia karščiavimu, angina, limfmazgių ir blužnies padidėjimu, būdingais kraujo pakitimais.
Manoma, kad šios ligos sukėlėjas yra Epštein-Bar virusas, priklausantis herpes virusų grupei. Užsikrečiama nuo sergančiojo infekcine mononukleoze žmogaus. Manoma, kad užsikrečiama tiesiogiai kontaktuojant su ligoniu (pvz., bučiuojantis, naudojantis tais pačiais stalo įrankiais). Virusai plinta ir oru, ligoniui kalbant, čiaudint, kosint.
Atsakyti
Pas mane taip pat yra padidejes pazasties limfmazgis.tai kur as tik nebuvau.siunte ir i infekcine ligonine ir pas onkologus.ir del tuberkuliozes tyre.bet niekas nieko nerado.man buvo padarytas kraujo tyrimas-crb.jis parodo ar organizme yra kokia infekcija ar neprasidejes koks nors piktybinis naviku augimas.tai buvo padaryta isvada,jog man limfmazgis padidejo del pazastu skutimo,kurio metu inesiau infekcija.taip pat patare nenaudoti ivairiu dezodorantu nuo prakaitavimo,nes jie uzkemsa odos poras.taip pat skaiciau jog labai gerai vartoti eziuoles esant padidejusiems limfmazgiams.bet vistiek tikrinuosi profilaktiskai karta per metus.
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 08 14, 20:07)
tai cia tas pat kaip ir mononukleozė

Infekcinė mononukleozė arba monocitinė angina (mononucleosis infectiosa) – tai ūminė infekcinė liga, kuri pasireiškia karščiavimu, angina, limfmazgių ir blužnies padidėjimu, būdingais kraujo pakitimais.
Manoma, kad šios ligos sukėlėjas yra Epštein-Bar virusas, priklausantis herpes virusų grupei. Užsikrečiama nuo sergančiojo infekcine mononukleoze žmogaus. Manoma, kad užsikrečiama tiesiogiai kontaktuojant su ligoniu (pvz., bučiuojantis, naudojantis tais pačiais stalo įrankiais). Virusai plinta ir oru, ligoniui kalbant, čiaudint, kosint.

aaa, aisku.. blush2.gif nu pastaruoju metu pastebejau kad gerkle jautri, kokie gal metai, nors temperaturos tai jau nepamenu kada turejau, nu ir tas limfmazgis.. o situ virusu sake daug kas persirge, bet tiesiog zmones nepastebi kad juo serga ir toliau sau ramiai gyvena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 08 14, 22:04)
aaa, aisku..  blush2.gif nu pastaruoju metu pastebejau kad gerkle jautri, kokie gal metai, nors temperaturos tai jau nepamenu kada turejau, nu ir tas limfmazgis.. o situ virusu sake daug kas persirge, bet tiesiog zmones nepastebi kad juo serga ir toliau sau ramiai gyvena  ax.gif

pagal visas isvardintas ligas dukrai greiciausi gali buti si.
nes buvo taip, kad nei is sio, nei is to uzkilo tempa, buvo apie 3 dienas. paskui isbere, tai pamaniau,kad tridiene. o po 2-3 savaiciu prasidejo angina, ziauri buvo, dariau paseli is gerkles, rado, kad sukelejes auksinis stafilokokas. taciau jokiu antibu nedave, nes gerai organizmas ir be ju kovojo. atseit dabar jau negydo antibais auksinio stafilokoko, jeigu organizmas kovoja. o jeigu steptokokas A, tada jau gydo, bo jis labai blogas.
ir nuo to laiko pas ja ciut ne visada gerkle raudona, pripazino letini tonzilita. kaip ir issigyde buvom, bet pries pora savaiciu vel paraudo verysad.gif
lankemes ir pas 2 hematologes, ir pas lorus, ir pas chirurgus.

o ligonine nori guldyti del tyrimu, bet as vakar priimamajam kaip pamaciau, kad viena atveda su 40 tempos, kita vemianti vaikiuka, trecia viduriuojanti, tai nenene kaip nenoriu, nes dukra judri, neislaikysi 3 paras ligonines palatoje, paskui zaraza kokia pasigausim.
jau buvo mums, nuvaziavom su noro virusu,pasigavom dar kazkokia zaraza, isbere visa, tempa vietoj 3 paru laikesi 7, nu zodziu....
po 3 paro, kai turejom jau vaziuoti namo, viskas buvo pagereje po pietu miego atsikele su 41 blink.gif tempos ir tada vel laselines 5 paras be perstojo verysad.gif
tai va toki musu atsiminimai is loginines unsure.gif
Atsakyti