Įkraunama...
Įkraunama...

Limfmazgiai

Laba diena, perverciau tema bet arba praziopsojau arba nera istoriju apie pas vyrus padidejusius limfmazgius krutineja. O pas maiski neseniai aptikom guzeli po speniu.Labai neramu, nes turiu labai liudnos patirties su onkologine liga...Bet blogu minciu nedaleidziu, siandien keliausim pas seimos gyd., jau bus kraujo tyrimu rezultatai, ziuresim ka daryt toliau.Gal kas susiduret su tokiom problemom?
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi į būrelį verysad.gif
pas mane padidėjęs limfmazgis pažastyje, ir toks nemalonus jausmas. jau koks mėnuo tą limfmazgį apčiuopiu
o kartais dar atrodo, kad ir kakle limfmazgiai padidėje, toks jausmas kaip smaugia mane
žodžiu, susipergyvenusi esu baisiai, kad kažkokia baisi liga man
atrodo, kad gerklę nerealiai skauda, betgi o siaube gerklė net neraudona
dariausi kraujo tyrimus, tai tik nusėdimas yra, o kitkas lyg ir normoj
ryt eisiu vėl pas gydytoją, nes nebegaliu tokiam siaube gyvent
Atsakyti
Mane irgi panasi paranoja pjauna.nors buvau pas 3 gyd.,pasidariau kraujo tyrima,mamograma,tyre ecoskopu-nustate mastopatija.Bet praejo kelios dienos-ir vel kazkas vaidenasi. Reikia raminanciu kad neisdurneciau.
O buvo taip,kad staiga eme degti pazastys, viena patino,paskui eme mausti krutine.Nulekiau pas privatininkus mamologus,nes nebegalejau tokiam siaube gyventi.O eiles tai milziniskos pas gydytojus.Kraujas geras,plauciai irgi nerodo ligu.
Manau kad susidejo kelios bedos-ir pazastu higienos priemones ir nervai, ir hormoniniai pokyciai.
Is nervu emiau dusti,nubegau pas kardiologa,irgi visapusiskai istyre,tai rado sirdies permusimus,t.y. sirdis l. tankiai plaka.Israse vaistu.
VISOS LIGOS NUO NERVU.
Einu gerti raminancios arnbatos ir bandysiu uzmigti.
Bukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Spra - labai dažnai guzai pažastyje pasidaro nuo pieštukinių dezodorantų, ir dar tokie skausmingi doh.gif
Atsakyti
Pykit nepyki, gal jau yra tokia tema neradau as tokios, tad vedu nauja, nes labai negera...
sendien vonioje pastebejau gumbeli pazastyje....na man noretusi tiketi, kad tai tik toks uzdegimas, del kokio dezodoranto, ar rutulinio pazastims, nes drauge buvo pasakojusi, kad jai taip pat buvo, isaugo toks kaip pulinys, bet ji isoperavo....
ar tai galetu buti susije su veziu....? iseisiu is proto..
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2008 05 10, 09:40)
Pykit nepyki, gal jau yra tokia tema neradau as tokios, tad vedu nauja, nes labai negera...
sendien vonioje pastebejau gumbeli pazastyje....na man noretusi tiketi, kad tai tik toks uzdegimas, del kokio dezodoranto, ar rutulinio pazastims, nes drauge buvo pasakojusi, kad jai taip pat buvo, isaugo toks kaip pulinys, bet ji isoperavo....
ar tai galetu buti susije su veziu....? iseisiu is proto..

Ei, nu nereikia nervuotis 4u.gif . Visų pirma, kokio jis pobūdžio: ar gilumoje apčiuopiamas, ar aiškiai ant paviršiaus? Ar skausmingas, kai čiuopi? Ar paraudę aplinkui? Kodėl nusprendei ten ieškoti gumbelių?
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2008 05 10, 10:57)
Ei, nu nereikia nervuotis  4u.gif . Visų pirma, kokio jis pobūdžio: ar gilumoje apčiuopiamas, ar aiškiai ant paviršiaus? Ar skausmingas, kai čiuopi? Ar paraudę aplinkui? Kodėl nusprendei ten ieškoti gumbelių?

as nesinervuoju...o tik labai peryvenu...iskart lenda visokios kvailos gal but mintys, vezys ir pns...na zinot moteris..
na jis toks giluminis, apciuopiamas, siek tiek gal paraudes,kai spaudziu neskauda....neieskau ten gumbeliu, tiesiog zadejau "skusti" pazastis, ir pamaciau ji, tai apciupinejau, ir ziuriu kad gumbelis toks... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2008 05 10, 10:03)
as nesinervuoju...o tik labai peryvenu...iskart lenda visokios kvailos gal but mintys, vezys ir pns...na zinot moteris..
na jis toks giluminis, apciuopiamas, siek tiek gal paraudes,kai spaudziu neskauda....neieskau ten gumbeliu, tiesiog zadejau "skusti" pazastis, ir pamaciau ji, tai apciupinejau, ir ziuriu kad gumbelis toks... verysad.gif  verysad.gif

tai gali būti paprasčiausias padidėjęs limfmazgis. Aišku, geriausia būtų pas gydytoją apsižiūrėti. Nes man kai taip buvo, tai tiesiog padidėjęs limfmazgis, kuris paprasčiausiai pats ir sumažėjo po kiek laiko. Bet aš irgi ėjau pas gydytoją dėl šventos ramybės. Labai gali būti nuo dezikų, nes jie žiaurūs nuodai organizmui. Limfmazgių padidėjimai gaunasi po persirgtų virusinių lygų, dėl vitaminų stokos.
Bet Jūs visgi geriau pas gydytoją nubėkit, nes mes čia galim diskutuoti, bet reikia ir žinovo apžiūros.
tarp kitko, jei jums tas gumbelis matomas paviršiuje, tai visgi gali buti riebalinės liaukos uždegimas. Nes mano atveju paviršiuje aš nemačiau padidėjimo, tik čiupinėjant viduje jautėsi tas gumbelis.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2008 05 10, 12:00)
tai gali būti paprasčiausias padidėjęs limfmazgis. Aišku, geriausia būtų pas gydytoją apsižiūrėti. Nes man kai taip buvo, tai tiesiog padidėjęs limfmazgis, kuris paprasčiausiai pats ir sumažėjo po kiek laiko. Bet aš irgi ėjau pas gydytoją dėl šventos ramybės. Labai gali būti nuo dezikų, nes jie žiaurūs nuodai organizmui. Limfmazgių padidėjimai gaunasi po persirgtų virusinių lygų, dėl vitaminų stokos.
Bet Jūs visgi geriau pas gydytoją nubėkit, nes mes čia galim diskutuoti, bet reikia ir žinovo apžiūros.
tarp kitko, jei jums tas gumbelis matomas paviršiuje, tai visgi gali buti riebalinės liaukos uždegimas. Nes mano atveju paviršiuje aš nemačiau padidėjimo, tik čiupinėjant viduje jautėsi tas gumbelis.

Sėkmės  4u.gif

Jei gerai supratau, tai draugei ir buvo tas riebaines liaukos uzdegimas, cia nuo netinkamo dezodoranto ir visokiu kitu s naudojimas, taip aiskino gydytojas, tai jai toks kaip pulinys buvo susidares, kuris jai sporogo, ir gydytojas be jokio uzmarinimo ispjove(sake, kad laabai skaudejo) ir toliau, savaite laiko kiekviena diena reikejo lankytis pas gydytoja persirisinet...na tikiuosi, kad taip bus ir man, nes as jau ir apie visokius vezius pradejau mastyti g.gif doh.gif verysad.gif
labai tau aciu, uz patarimus mamymamy wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nesijaudink, cia tikrai gali buti del dezodorantu naudojimo, apsilankyk pas gydytoja ir tau viska paaiskins, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Labas, tik nesijaudink iš anksto. Nuo to niekas nesikeičia. Tik blogiau.
Mano istorija tokia. Prieš 10 metų irgi radau gumbelius, net du, pupelės dydžio. Išsigandau, aišku labai. Tai buvo prakaito liaukučių uždegimas, nuo dezų. Praėjo geriant antibiotikus per pora svaičių. Dingo.
Šiemet vėl toj pačioj pažastyje atsirado gumbelis, bet jis minkstas , toks neapčiuopiams. Vėl išsigandau. Padarė echoskopija, padarė mamogramą, bet, ten, toj vietoj nieko nerado...tik riebalinis audinys. Tik va - rado kitoje krūtyje cistą. doh.gif
Taip, kad tikrai nesijaudink, nespėliok, o geriau apsilankyk pas savo šeimos gydytoją, o jis pasiųs pas onkologą. Tada bus ramu O išsitirti tikrai patariu. 4u.gif
Atsakyti
man buvo tie gumbeliai jau 3 kartus, pirma karta liepe daryti pusiau spiritini kompresa, praejo, bet po menesio ir vel atsirado, tada israse antibiotikus, praejo...uz kiek laiko atsirado dar didesnis ir skausmingesnis, paaiskejo, kad prakaito liaukos uzdegimas, tai poliklinikoje prapjove ir "isleido" pulius:) sake, kad tai rutulinio dezodoranto arba pazastu skutimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anafi: 12 gegužės 2008 - 16:16