Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

rico, nu tikrai skirtumas matos thumbup.gif noriu veidrodzio, blembacki cool.gif

QUOTE(vijja @ 2009 07 16, 18:12)

ar labai reikia,kad jis visas būtų ryškus  g.gif

ne, viskas ok mirksiukas.gif o per ryskius akmenukus, jei nepatinka, galima biski pablurint su PS mirksiukas.gif
QUOTE(liamuna @ 2009 07 16, 19:34)
Seava labai jau nedekingi objektai parinkti wb darbui, badaryt su paprastesniu kokiu gal puodeliu, gal buteliuku nuo pvz. danonki, ar vaistu. Na kazkas tokio, nes dabar tik tu pati gali zinoti kokios istikruju spalvos tie akmenys ir lekste vos matosi.  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nor sjau vakar irgi sakiau del objektu cool.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 20:56)
labiausiai man si thumbup.gif
user posted image

bet ir sita mane kazkuom traukia thumbup.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Pamaiva @ 2009 07 16, 21:51)

Truputi atostogavau smile.gif Noriu sulaukti komentarų nuotraukai  ax.gif

svaru, grazu mirksiukas.gif man aplamai aguonos labai grazu wub.gif yra -tai sunku vertint mirksiukas.gif gal daugiau noretus matyt...gal... biggrin.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 16, 22:42)
O kaip toks variantas
:

man tai tavo sita foto siaips au, kad ja tiek uzkankint ax.gif
QUOTE(A.M @ 2009 07 16, 22:48)

O cia musu mazoji  smile.gif

oi koks grozis wub.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 16, 23:20)

kažkas čia ne taip...

man tai visia nieko wub.gif tik gal as noreciau jb arba spalvotos, o ne tokios su tuo sepijiniu atspalviu mirksiukas.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 16, 23:38)

Zana4- Sarpas valdo  biggrin.gif

o man normaliai cia del sarpo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 15:26)
Rico trecia, bet pasvyrimas tai erzina.. griuna vaikas, kazkaip nesiziuri smile.gif

Dekui 4u.gif niekaip su PS nesusidraugauju blush2.gif na, cia buvo pirmas toks pasaudymas, nespejau visko suziureti blush2.gif

QUOTE(ediper @ 2009 07 16, 15:34)
super! kitas reikalas! o dar sako,kad technika belekokia gali but  rolleyes.gif graziai ir ryskiai piesia tavo sitas obj.,reiks paziuret kiek kainuoja  bigsmile.gif

dekui 4u.gif man irgi graziai piesia, aisku, neturiu su kuo palygint blush2.gif

QUOTE(seava @ 2009 07 16, 15:54)
Rico grazios nuotraukos.  55-250mm IS  tai cia toks kuris pritraukia stipriai?
ir kokybe nenukencia? maniskis 17-85 IS bet ryskios foto gaunasi kazkur iki 50mm, o toliau jau nekazikas. aisku man dar mokytis ir mokytis,ne tiek daug dar tos patirties,greiciausia ne objektyvas kaltas doh.gif

nuo namu darbu jau galva apsunko doh.gif
norisi kitokiu vaizdu.
is praejusiu dvieju savaitgaliu.

Nezinau del kokybes g.gif teoriskai gi neturetu g.gif dar nenusimanau daug blush2.gif
Gal kaimynka busi bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 19:56)
As neapsisprendziu del spalvu.. man tos sintetines fainos, ala pop art plakatai toki smile.gif (jei teko susidurti )

Jei plakata darysi, tai ir klijuosi visas ax.gif visos idomios
QUOTE(Tiny @ 2009 07 16, 21:30)
Sitoje emocijos geriausiai uzfiksuotos  thumbup.gif

4u.gif
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 16, 21:42)
O kaip toks variantas
Remeli uzdejau,tai vel idejau ta pacia j-b,kaip pats vertimas,nes anksciau nesulaukiau komentaru.Dabar mokaus j-b verst  4u.gif

schmoll.gif isdege labai, ypac virsugalvis, o remeliai visiskai schmoll.gif

QUOTE(A.M @ 2009 07 16, 21:48)

O koks grozis rolleyes.gif tik man kazkaip su SM fonu spalva liejasi blush2.gif bet cia SM kalta blush2.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 16, 21:55)
Dabar as parodau keleta foto is apsilankymo delfinariume- juru muziejuj.

Truputis spalvu  biggrin.gif (Paskutiniose trijose Radicalas ziauriai kokybe pavoge  doh.gif Su foto specialiai nieko nedariau, noriu palikti naturalu spalvu grozi).

smagiai pasibuvot, aisku cia kazko ypatingo neprifotkinsi

QUOTE(bonda @ 2009 07 17, 07:18)
rico, nu tikrai skirtumas matos thumbup.gif noriu veidrodzio, blembacki cool.gif

4u.gif matosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 17, 08:18)
o man normaliai cia del sarpo g.gif

Man asmeniskai per daug jau jo.

QUOTE(Rico @ 2009 07 17, 08:51)
smagiai pasibuvot, aisku cia kazko ypatingo neprifotkinsi

Tai aisku, as cia net ne kritikai dejau, siaip pasidalinau,kaip sakyt ispudziais. smile.gif Kad paivairint temike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 17, 08:51)
Gal kaimynka busi  bigsmile.gif
Papildyta:

nezinau, o kur tu gyveni?as Londone.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 17, 09:58)
Man asmeniskai per daug jau jo.

as matai kartais nesuprantu, ko kabinas ax.gif ne sman va dabar grazu rysku ir tiek biggrin.gif akiu neskauda tongue.gif
Atsakyti
senai rodziau kazka... ax.gif tai kazka ir parodysiu ax.gif zitkai nepatiks, nes ne portretas tongue.gif tongue.gif dedu didelesne, nes smagiau ziuris ax.gif zodziu, viena syki vel tuos spindulius/sviesa pamaciau bevaziuojant - gerai, kad fotikas buvo rankinuke biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 liepos 2009 - 12:48
QUOTE(bonda @ 2009 07 17, 12:47)
senai rodziau kazka... ax.gif tai kazka ir parodysiu ax.gif zitkai nepatiks, nes ne portretas tongue.gif  tongue.gif  dedu didelesne, nes smagiau ziuris ax.gif  zodziu, viena syki vel tuos spindulius/sviesa pamaciau bevaziuojant - gerai, kad fotikas buvo rankinuke biggrin.gif

grazu, cia su filtru fotografuota,kad taip tamsu?nenuspejamas paros laikas.ispudingai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 07 17, 13:11)
grazu, cia su filtru fotografuota,kad taip tamsu?nenuspejamas paros laikas.ispudingai atrodo wub.gif

ne, neturejau isimetus tada mirksiukas.gif bet buvo toks grazus wub.gif dangus tuo momentu mirksiukas.gif cia vos pakontrastinta ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
bonda blink.gif pize kaip gražu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 17, 13:47)
senai rodziau kazka... ax.gif tai kazka ir parodysiu ax.gif zitkai nepatiks, nes ne portretas tongue.gif  tongue.gif  dedu didelesne, nes smagiau ziuris ax.gif  zodziu, viena syki vel tuos spindulius/sviesa pamaciau bevaziuojant - gerai, kad fotikas buvo rankinuke biggrin.gif

Bonda, super bigsmile.gif
Atsakyti
vel namu darbams prifotkinau,bet kol ikels i photobucket ,imesiu viena savo megstamesniu nuotrauku cia pasirodyt.visgi didesnes nuotraukos daug ispudingiau atrodo.o kai i SM isikelia ir ne per visa ekrana,puse grozio netenka tongue.gif
mergaite su zydra suknele ir raudona rankine mano vaikas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 07 17, 13:20)
bonda blink.gif  pize kaip gražu  blink.gif

oho lotuliukas.gif tai jau tikrai grazu. kokias emocijas sita nuotrauka sukelia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 11:32)
cia zinai kaip ir su arkline foto... mazos nesiziuri
aha ten pat  doh.gif
4u.gif  aciu

user posted image

šita patiko ir mergina sėdinti ant grindų tam baisiame name (brrrr) aš būčiau išsigandus smile.gif kitos man nepatiko, per tamsios, kažkas neto, kitose ir grūdo labai daug

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 13:39)
Cia toki turtai visur buvo ismetyti:
user posted image

o siaubeli doh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 21:56)
Kirmeliukas patiko, tik man kazkaip formatas nlb.. gal nereik jo talpint viso, imk stambesni pirma plana, rysku.. nzn smile.gif bet siaip tai gerai, ale per sviesu irgi siek tiek , akemenukai isdege kone visi

As neapsisprendziu del spalvu.. man tos sintetines fainos, ala pop art plakatai toki smile.gif (jei teko susidurti )

user posted image
user posted image

man šios patinka, dėl plakatų nieko nežinau biggrin.gif

QUOTE(A.M @ 2009 07 16, 23:48)
Sitas variantas man graziausias

user posted image

wub.gif kokios švelnios spalvos. koks čia actionas?

QUOTE(bonda @ 2009 07 17, 13:47)

user posted image

kaip čia kažkas pasakė, pize thumbup.gif fainiai. dar galima būtų pridėt kokių fatališkesnių spalvų smile.gif
Atsakyti