Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vijja @ 2009 07 16, 19:12)
sveikos  4u.gif
dabar labiau akis į akmenukus krenta jaučiu  g.gif

man patiko tavo kirmeliukas , labai fainas, kur toki gavai bigsmile.gif biggrin.gif
siaip fotkinciau kitu kapu ji, butu manau idomiau. ryskumo pakanka. thumbup.gif nebesarpinciau daugiau.
as isvis su sharpu bandau nedraugauti smile.gif ir su fotiku nedraugauju, vakar biski paisdykavau lauke pafotkinau ant M, man patiko blush2.gif

seava - kur fotkinai stai tokias grazias foto?
pakomentuoti galeciau, pirma man siek tiek per tamsi, noreciau j/b varianto blush2.gif jauciu idomiai turetu gautis.
antra patinka. ir kaip minejo zitlali, svyra.
Atsakyti
Kirmeliukas patiko, tik man kazkaip formatas nlb.. gal nereik jo talpint viso, imk stambesni pirma plana, rysku.. nzn smile.gif bet siaip tai gerai, ale per sviesu irgi siek tiek , akemenukai isdege kone visi

As neapsisprendziu del spalvu.. man tos sintetines fainos, ala pop art plakatai toki smile.gif (jei teko susidurti )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 liepos 2009 - 21:01
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 16, 21:22)
Kirpciau desini krasta ir pasarpinciau,gal daugiau akmenukai isrysketu  g.gif ...siaip,nuotrauka,visai liux mirksiukas.gif ir tikrai nereik viso viksro ryskaus 

aciu uz nuomone 4u.gif man tai ryskumo kaip ir pakanka g.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 16, 21:35)
man patiko tavo kirmeliukas , labai fainas, kur toki gavai 
siaip fotkinciau kitu kapu ji, butu manau idomiau. ryskumo pakanka.  thumbup.gif  nebesarpinciau daugiau.

as isvis su sharpu bandau nedraugauti ir su fotiku nedraugauju, vakar biski paisdykavau lauke pafotkinau ant M, man patiko 

aciukas mirksiukas.gif radau laukuose smile.gif
bandžiau pagaudyt ir kitu kampu,bet nespėjau aš jo gaudyt doh.gif
ir taip atsigulus ant žemės fotkinau biggrin.gif o jis bėgo lb greitai į krūmynus,nes karšta saulė buvo doh.gif
ne visada gaunas taip,kaip mes norim,ypač su judančiais gyviais biggrin.gif

laukiam fotkių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 21:56)
Kirmeliukas patiko, tik man kazkaip formatas nlb.. gal nereik jo talpint viso, imk stambesni pirma plana, rysku.. nzn smile.gif bet siaip tai gerai, ale per sviesu irgi siek tiek , akemenukai isdege kone visi

As neapsisprendziu del spalvu.. man tos sintetines fainos, ala pop art plakatai toki  (jei teko susidurti )

ačiukas 4u.gif reiks pabandyt pakarpyt,bet labai jau kokybė dingsta doh.gif

man pirma kaip nublukinta,paskutinė labiausiai patiktų ax.gif
padaugėjo nuotraukų biggrin.gif tai man ta priešpaskutinė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 16 liepos 2009 - 21:04
QUOTE(liamuna @ 2009 07 16, 19:34)
Seava labai jau nedekingi objektai parinkti wb darbui, badaryt su paprastesniu kokiu gal puodeliu, gal buteliuku nuo pvz. danonki, ar vaistu. Na kazkas tokio, nes dabar tik tu pati gali zinoti kokios istikruju spalvos tie akmenys ir lekste vos matosi.  4u.gif

dekui labai uz issamu paaiskinima. nes as jau visiskai nebesupratau kame beda. bandysiu darkart ryt perfotografuoti.

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 16, 20:35)

seava - kur fotkinai stai tokias grazias foto?
pakomentuoti galeciau, pirma man siek tiek per tamsi, noreciau j/b varianto  blush2.gif  jauciu idomiai turetu gautis.
antra patinka. ir kaip minejo zitlali, svyra.

pabandysim J/B
fotografuota anglijoj prie juros.tik jura tuo metu "iskeliavus" buvo ir gryzo tik po keliu valandu.kai pirma kart susiduriau su situo reiskiniu sunku buvo patiket ,kad taip buna.
idesiu veliau jau sugryzusios juros nuotrauku.labai letai phobucket kelia nuotraukas doh.gif
o antroji tai uzfotografuoti negyvai stonehengo akmenys. bet is arti jie daug mazesni pasirode nei isivaizdavau.
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 20:56)

As neapsisprendziu del spalvu.. man tos sintetines fainos, ala pop art plakatai toki smile.gif (jei teko susidurti )

user posted image

man sita graziausia,pirma ir paskutine perlabai sintetines.megstu spalvas,bet ne tiek smile.gif juodai balta ir zalio atspalvio neatrodo kazko ipatingos. as vienareiksmiskai uz zydraja. 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif fiksuoooojam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Rico @ 2009 07 16, 15:35)
Pasiskolinau paspirtuka
user posted image

Sita man labiausiai.

Zitlali, is paskutiniu tai man visos,isskyrus pirma ir paskutine, o is tu likusiu tai priespaskutine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 21:56)

man 2 ir 4 spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 22:56)

3,4,5 patiko thumbup.gif .Pop art stilium ir as kai kada kuriu,papuosalus ir tepliones,bei klijuotes 4u.gif
Atsakyti
"isejus jura"
user posted image
"sugryzus"
user posted image

ir jums jos murzinos atrodo? blink.gif
Atsakyti
zitlali, man 3 ir 4 patiko bigsmile.gif
paskutines ir pirmos nedrystu komentuoti, nes man dar iki pazengusiuju toli, bet manau ne veltui darai stai tokias foto, kazka visgi jos reiskia cool.gif tik as dar nepriplaukiau iki to doh.gif

seava - niu ta su laiveliu man asmeniskai labai patiko, noretusi laisvelio labiau isryskinto, bet siaip grazu, dar siek tiek pasviesinciau gal 4u.gif
1 foto apkarpyciau ir versciau i j/b 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 16 liepos 2009 - 21:39
j/b ir truputi sepia
nesinorejo man tvoros atsisakyt biggrin.gif
user posted image
o sita be tvoros gal ir tikrai geriau.
user posted image
Atsakyti
Sveikutes.
Truputi atostogavau smile.gif Noriu sulaukti komentarų nuotraukai ax.gif

user posted image