Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kambario apsvietimas
auto

user posted image
custom
user posted image
florascent
user posted image
dienos sviesa
auto

user posted image
custom
user posted image
daylight
user posted image

dabar turetu geriau matytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 16, 16:35)

is musu nuotykiu siandien, su 55-250mm IS
sita teko pakirpti, nes nemaciau, kad berniukas fone be triusikeliu  blush2.gif

Pasiskolinau paspirtuka

Slapiaaaaaaa!!!!!!!

kaip man patiko sitas objektyvas- kadangi buvo vanduo negalejau eiti arti, is kitos puses vejas vandeni nese, tad kampas ne pats dekingiausias, bet kaifuoju su situ fotiku  rolleyes.gif

super! kitas reikalas! o dar sako,kad technika belekokia gali but rolleyes.gif graziai ir ryskiai piesia tavo sitas obj.,reiks paziuret kiek kainuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 16 liepos 2009 - 16:34
Rico grazios nuotraukos. 55-250mm IS tai cia toks kuris pritraukia stipriai?
ir kokybe nenukencia? maniskis 17-85 IS bet ryskios foto gaunasi kazkur iki 50mm, o toliau jau nekazikas. aisku man dar mokytis ir mokytis,ne tiek daug dar tos patirties,greiciausia ne objektyvas kaltas doh.gif

nuo namu darbu jau galva apsunko doh.gif
norisi kitokiu vaizdu.
is praejusiu dvieju savaitgaliu.

user posted image

user posted image

esu pasimetus.monitorius ,photoshopas ir i SM ikeltos nuotraukos visur skirtingai rodo doh.gif nusistaciau ,kad visur sRGB spalvos butu, bet matyt beda dar kazkur kitur. pvz monitoriuje sitos dvi nuotraukos daug sviesesnes, splavotesnes.speju nemazai apie tai kalbejot,bet ,kal kas zino ir galetu paaiskint kaip paprastai susikalibruot spalvas?sudetingai nenoriu ,nes nesuprasiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 07 16, 17:54)
Rico grazios nuotraukos.

abejose horizontas svyra,pirmoje apacioje tvora trukdo, dangus ir zeme beveik po lygiai kirpta, reiktu kitokio kampo
antroje horizontas 4u.gif

Seava kambario apsvietimas tai cia koks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 liepos 2009 - 17:43
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 17:39)
abejose horizontas svyra,pirmoje apacioje tvora trukdo, dangus ir zeme beveik po lygiai kirpta, reiktu kitokio kampo
antroje horizontas  4u.gif

dekui Zitlali 4u.gif
aha del antrosios tai tikrai svyra, o va tvora man patinka,net jei ir i jokias taisykles netelpa blush2.gif zemes zinoma galetu but ir maziau,kad nedalintu kadro pusiau.ir aisku del pasvirimo pritariu.

del WB nustatymo ,dabar matosi? nes as tai matau labai gerai,bet gal monitorius pas mane grybauja,nezinau..
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 17:39)

Seava kambario apsvietimas tai cia koks  g.gif

kambario apsvietimas tai yra uztrauktos uzuolaidos ir ijungta lempa biggrin.gif diena fotkinau,tai manau vistiek misrus gavosi, ilindo i kambari ir truputis ir dienos sviesos smile.gif
Atsakyti
wb nekomentuosiu... bo man isvis visi vienodi paskutiniai rolleyes.gif jokio skirtumo nematau ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

ar labai reikia,kad jis visas būtų ryškus g.gif
user posted image

dabar labiau akis į akmenukus krenta jaučiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 17:51)
wb nekomentuosiu... bo man isvis visi vienodi paskutiniai  rolleyes.gif jokio skirtumo nematau  ax.gif

auto ir custom labai panasus ,bet daylight man skirtumas ryskiai matosi

QUOTE(vijja @ 2009 07 16, 18:12)
sveikos  4u.gif

ar labai reikia,kad jis visas būtų ryškus  g.gif

tai,kad ne, mano nuomone taip daug idomiau kada jis ne visas ryskus.
grazus ir net nelabai baisus kirminiukstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 07 16, 19:19)
auto ir custom  labai panasus ,bet daylight man skirtumas ryskiai  matosi

tai,kad ne, mano nuomone taip daug idomiau kada jis ne visas ryskus. 
grazus ir net nelabai baisus kirminiukstis smile.gif

man skirtumas irgi matosi,bet aš nedrįstu tvirtint biggrin.gif pati su juo suvargau doh.gif

dėkui bigsmile.gif
Atsakyti
na tada dar ikeliu viena varianta is sios dienos 100 bandymu
dienos sviesa
claudy

user posted image
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2009 07 16, 18:24)
man skirtumas irgi matosi,bet aš nedrįstu tvirtint  biggrin.gif  pati su juo suvargau  doh.gif

dėkui  bigsmile.gif

aha rimtas reikalas tas WB as pries kelis men jau bandziau namu darbus daryt, kantrybes neuzteko.
gal nevisiskai suprantu uzduoti. ana kart kai dariau tai dienos sviesoj prifotkinau nustacius lemputes ,kaitrines nekaitrines,tai nuotraukos buvo ir melynos ir violetines,bet matesi labai ryskiai.-netiko doh.gif dabar vos vos matosi, spalvos bent jau man naturaliai atrodo, vel niekaip isrisimo negaunu doh.gif nebesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Seava labai jau nedekingi objektai parinkti wb darbui, badaryt su paprastesniu kokiu gal puodeliu, gal buteliuku nuo pvz. danonki, ar vaistu. Na kazkas tokio, nes dabar tik tu pati gali zinoti kokios istikruju spalvos tie akmenys ir lekste vos matosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 07 16, 20:12)
sveikos  4u.gif

ar labai reikia,kad jis visas būtų ryškus  g.gif
user posted image

dabar labiau akis į akmenukus krenta jaučiu  g.gif

Kirpciau desini krasta ir pasarpinciau,gal daugiau akmenukai isrysketu g.gif ...siaip,nuotrauka,visai liux mirksiukas.gif ir tikrai nereik viso viksro ryskaus schmoll.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(seava @ 2009 07 16, 18:54)

Pirma apkarpyciau...dabar man per daug dangaus,su Ps dar apdirbciau,butu idomiau rolleyes.gif

Antr,nekabina schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti