QUOTE(Zitlali @ 2009 07 28, 14:34)
vijja siaip norejau cia kuo baisesne but, palei savijauta.. ta kerepliska gremezdiska ranka, persikreipes veidas, nu siaip ir turetu but tokia fe be, noterdamo kuprius
.. bet aisku, jei suds tai suds
Pabosta man 'teisingas' ar bent i ta puse foto kepti, norisi '
syzos' kokios, bet niekad nepataikau, nemoku jos pagaminti, nervina
Man atrodo puikiai susitvarkei- man patiko
idomu- ziurinejau ilgokai, ta akis tai dirbtinai atrodo, na, bet nezzinau ar tavo akys tokio melynumo ir skaidrumo
pirstai kiek keistokai atrodo islenkti, bet tai objektyvo pasalinis efektas. As manau, kad fotografija tai nera tik grazu, wub, wow, skanu, estetiska ir pan... fotografuot tu moki- t.y., parodai objekta idomiai, kitu kampu, tikrai prie tavo nuotrauku sustoji, paziuri idemiau, toks, manau ir tikslas...
man gelytes jau irgi nusibodo- savaitgali kompa pratryniau- virs 1500 kadru lauk
visokios gelytes, kur net laiko gaila ziureti- dar gerai, kad idomiai atrodytu, kur tau
na, baigiu
QUOTE(vijja @ 2009 07 28, 14:51)
vajeeee,skaitau ir negaliu patikėt
aš čia stengiuos visaip kaip pagerinti,o pasirodo,kad geriausia yra originalas
ačiukas
man irgi netaisyta geriau
as vakar pagaliau PS susiinstaliavau (buvo daug lengviau nei isivaizdavau) tai dabar mokysiuos
gerai, akd dauguma paaiskinimu issisaugojau
dar norejua paklausti kaip tuos actionus ideti- as juos nukopinau i actionu folderi- ar gerai? dar nemoku pabandyti ar veikia, bet reiks rast laiko ir pasiskaityti info zaliem