Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 28, 16:34)
vijja siaip norejau cia kuo baisesne but, palei savijauta.. ta kerepliska gremezdiska ranka, persikreipes veidas, nu siaip ir turetu but tokia fe be, noterdamo kuprius biggrin.gif.. bet aisku, jei suds tai suds biggrin.gif

nu žinokis kokios norėjai,tokia ir gavos drinks_cheers.gif biggrin.gif
jei tokia mintis buvo,tai man tokias emocijas ir sukelia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 07 28, 16:26)
bet mano akim ši ryškiai per šviesi  doh.gif

Nu šita pats tas !!! Dar kiba kokiu vienu žingsniu galėtų būti ir šviesesnė !
Geros spalvos !
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 07 28, 16:41)
Nu šita pats tas !!! Dar kiba kokiu vienu žingsniu galėtų būti ir šviesesnė !
Geros spalvos !

vajeeee,skaitau ir negaliu patikėt
aš čia stengiuos visaip kaip pagerinti,o pasirodo,kad geriausia yra originalas

ačiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 28, 14:34)
vijja siaip norejau cia kuo baisesne but, palei savijauta.. ta kerepliska gremezdiska ranka, persikreipes veidas, nu siaip ir turetu but tokia fe be, noterdamo kuprius biggrin.gif.. bet aisku, jei suds tai suds biggrin.gif

Pabosta man 'teisingas' ar bent i ta puse foto kepti, norisi 'syzos' kokios, bet niekad nepataikau, nemoku jos pagaminti, nervina  doh.gif

Man atrodo puikiai susitvarkei- man patiko ax.gif idomu- ziurinejau ilgokai, ta akis tai dirbtinai atrodo, na, bet nezzinau ar tavo akys tokio melynumo ir skaidrumo blush2.gif pirstai kiek keistokai atrodo islenkti, bet tai objektyvo pasalinis efektas. As manau, kad fotografija tai nera tik grazu, wub, wow, skanu, estetiska ir pan... fotografuot tu moki- t.y., parodai objekta idomiai, kitu kampu, tikrai prie tavo nuotrauku sustoji, paziuri idemiau, toks, manau ir tikslas...
man gelytes jau irgi nusibodo- savaitgali kompa pratryniau- virs 1500 kadru lauk doh.gif visokios gelytes, kur net laiko gaila ziureti- dar gerai, kad idomiai atrodytu, kur tau doh.gif na, baigiu blush2.gif

QUOTE(vijja @ 2009 07 28, 14:51)
vajeeee,skaitau ir negaliu patikėt
aš čia stengiuos visaip kaip pagerinti,o pasirodo,kad geriausia yra originalas 

ačiukas  biggrin.gif

man irgi netaisyta geriau ax.gif

as vakar pagaliau PS susiinstaliavau (buvo daug lengviau nei isivaizdavau) tai dabar mokysiuos tongue.gif gerai, akd dauguma paaiskinimu issisaugojau blush2.gif dar norejua paklausti kaip tuos actionus ideti- as juos nukopinau i actionu folderi- ar gerai? dar nemoku pabandyti ar veikia, bet reiks rast laiko ir pasiskaityti info zaliem tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 28, 17:43)
Man atrodo puikiai susitvarkei-

as vakar pagaliau PS susiinstaliavau (buvo daug lengviau nei isivaizdavau) tai dabar mokysiuos tongue.gif gerai, akd dauguma paaiskinimu issisaugojau  blush2.gif dar norejua paklausti kaip tuos actionus ideti- as juos nukopinau i actionu folderi- ar gerai? dar nemoku pabandyti ar veikia, bet reiks rast laiko ir pasiskaityti info zaliem tongue.gif

ane? g.gif na, pagalvosiu dar ar kelt smile.gif aciu Rico.. del to kad fotografija nera vien sirdutes ir gelytes tai tikrai taip..tik pastebejau, kad ir ta bauba, negraziaja pusereikia moketi pateikti,man kazkaip sunkiai pavyksta skoninga beskonybe ir bjauruma pateikti..

Taip, gerai padarei, dabareik i window ten actionus,kadrodytu, ten salia ju yra tokia maza rodiklyte, kai atsiras ta juosta actionu elkrane.. tai ja paspausk ir load ir tuomet ikelsi juos i ta langa.. jei ka supratai
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 07 28, 15:16)
ai,labai dar įstrigo "Veronikos kelias"  biggrin.gif
toks jausmas,kad vartyčiau močiutės seną albumą  wub.gif

Rasytces mergina su kedasais  thumbup.gif  biggrin.gif

gal turejai omeny Veronikos takas, ne kelias biggrin.gif dziugu, kad patinka wink.gif

Na kad jau tu patobuleeejai, nu kaaa tu thumbup.gif seniau ir as tamsindavau fotkes zinok hihihi.gif - nieko, praejo biggrin.gif jau dabar sviesinu biggrin.gif

Zitlali kadras mielas kur buckiais mainosi biggrin.gif

Zunkelio kadrai tokie iprasti akiai ir ilgiau paziuret nekabina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 27, 23:09)
Andriau tai televyko tau tikriausiai reik sviesaus ane? visvien zveriu su fixu nelabai pafotkinsi.. ten reiktu zoomo geriausiai tiesa?

na ne vien zveris, o ir siaip aktyvii eidziant laisvalaiki, nemaazai ka pritraukt reikia....
tik va idomu kokios ju kainos ir, kad tiktu nikonui (i ji kolkas labiausiai linkstu) smile.gif
Atsakyti
Da viena
user posted image
Papildyta:
QUOTE(aaandriusss1 @ 2009 07 28, 19:17)
na ne vien zveris, o ir siaip aktyvii eidziant laisvalaiki, nemaazai ka pritraukt reikia....
tik va idomu kokios ju kainos ir, kad tiktu nikonui (i ji kolkas labiausiai linkstu)  smile.gif

http://www.efoto.lt/...mp;camera=nikon cia dauguma atrinktu objektyvu ir visi jie tinka Nikonui smile.gif sviesus, geras objektyvas kainuoja kalna pinigu.. deja.. smile.gif galima mastyti apie ebay arba naudota. Pasiskaitinek ten, forumuose uzklausk, geras www smile.gif as apie si svajoju http://www.efoto.lt/...kon_28-70_28afs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 liepos 2009 - 18:27
4u.gif pirma karta ir as pabandziau paninga blush2.gif rodau kas gavosi g.gif laukiu komentaru mirksiukas.gif

user posted image

zitlali nu ka cia ir bekomentuosi doh.gif velnias net pavydu ziuret blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Zitka, kartais pagalvoju, na ka tu cia veiki? Eitum pinigu uzsidirbt su fotkem ... (kuriuos vistiek viena diena turesi pradet imt, kad ir kaip baisu biggrin.gif ), BET IS KITOS PUSES- SMAGU GAUT TAVO TEISINGUS KOMENTARUS, skaityt tavo postus, ziuret tavo nuotraukas.... yra is ko pasimokyt! Bus labai gaila viena diena taves netekt sitam skyreli verysad.gif mirksiukas.gif
po tavo nuotrauku baisu ir ka rodyt, matau, kad nera tobulos, bet is blogu geriausios, todel idedu kelias nuotraukas kritikai smile.gif

aukstyn kojom
user posted image

Antis
user posted image

Papuuuga
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti