Vijja, labai grazios spalvos man paskutine pati graziausia ir fokusas labai graziai ziurisi
Ka manot apie tokia:
ačiū už komentarus
Vijja foto man tamsokos, o iš visų kompoziciškai geriausiai žiūrisi paskutinė, tokia su nuotaika ir kampas pagautas liux.
Zunkelis man foto nelabai... nesuprantu, kas ten yra pagrindas? Stovintis žmogeliukai, arka??? gal reiktų kitokio kampo
Vijja foto man tamsokos, o iš visų kompoziciškai geriausiai žiūrisi paskutinė, tokia su nuotaika ir kampas pagautas liux.
Zunkelis man foto nelabai... nesuprantu, kas ten yra pagrindas? Stovintis žmogeliukai, arka??? gal reiktų kitokio kampo
QUOTE(akviliux_ @ 2009 07 28, 15:08)
Sutinku Tikrai, neaisku kokia cia mintis uzslepta
QUOTE(akviliux_ @ 2009 07 28, 12:29)
šitą vis grįžtu pažiūrėt nu labai miela
Zunkelis,Akviliux_,dėkui
o kas liečia spalvas,tai manau visų monitoriai skirtingai rodo
o gal... skoniai labai skirtingi
Zitlali,apie tavo fotosesijas tai jau tyliu
bežiūrint tik viena mintis kaip norėčiau papulti į kadrus pas tokią fotografę
ai,labai dar įstrigo "Veronikos kelias"
toks jausmas,kad vartyčiau močiutės seną albumą
Rasyces mergina su kedasais
mergaitės,o šitai lb trukdo tas išdegęs dangus
Nu cia siaip buvo u2 koncertas, Dubline... o esme as izvelgiu, kad zmones renkasi ir su nekantrumu laukia nu nzn...
Papildyta:
O kaip tuomet tokia:
Papildyta:
O kaip tuomet tokia:
QUOTE(vijja @ 2009 07 28, 15:16)
mergaitės,o šitai lb trukdo tas išdegęs dangus
Man taip
QUOTE(Zunkelis @ 2009 07 28, 15:50)
O kaip tuomet tokia:
savotiškai įdomi,neįprasta,bet lb akys šokinėja nuo akmenukų lyg dangaus,lyg jūros,na,kažkaip neleidžia susikaupt.
na,čia mano akimis taip
QUOTE(Stiklinė @ 2009 07 28, 15:55)
Man taip
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 28, 16:17)
Vijja man tai ne, tik siaip spalvos nenaturalios ir tamsokas veidukas
vėl per tamsu
ok,Zituk,pažiūrėk tuomet kaip tokia
čia su ja nieko nedaryta,net nekirpta,tiesiog kokia nufotkinta,tokia yra.Ši netamsi?
gal aš persistengiu žaisdama
bet mano akim ši ryškiai per šviesi
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 28, 16:20)
dėkui
o kaip spalvos tai,kuriai nieko nedaryta
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 28, 16:27)
viskas aišku,ačiukas tuomet mano akys skersos,arba arba gal man patinka tamsesnės
ta sveika akis tai super ryškumas koks
o šiaip,kaip nuotrauka tai man nlb labai niūri
nors... žiūrint kaip pažiūrėsi j/b geriau žiūrisi.Spalvotoje man odos spalva nepatinka
vijja siaip norejau cia kuo baisesne but, palei savijauta.. ta kerepliska gremezdiska ranka, persikreipes veidas, nu siaip ir turetu but tokia fe be, noterdamo kuprius .. bet aisku, jei suds tai suds
Pabosta man 'teisingas' ar bent i ta puse foto kepti, norisi 'syzos' kokios, bet niekad nepataikau, nemoku jos pagaminti, nervina
Pabosta man 'teisingas' ar bent i ta puse foto kepti, norisi 'syzos' kokios, bet niekad nepataikau, nemoku jos pagaminti, nervina