Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

KLAUSIMAS- kiek visgi laiko dedam nuotraukas į konkursą?????

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 27, 23:30)
As siaip tai labai reikli pasidariau sau, viskas man negerai.. nors kai paziuriu i kai kuriu besivercianciu fotografija zmoniu galerijas... mes kai kuriuos i miltus sudirbtume .. tongue.gif tad gal ir ne visad reik kreipti demesi i tai ka cia kalbam.. nzn net smile.gif nors as tai negaliu nekreipt demesio.. norisi kazkaip dar geriau daryt...

Smagūs Tavo bandymai su juosta thumbup.gif
Dėl galerijų... manrods čia, kaip ir visur- yra tokių, kurie tuo tiesiog verčiasi, yra ir tokių, kurie DIRBA gerai. Pastarieji yra ne tik labiau vertinami, brangiau apmokami, bet ir paklausesni, ypač šioje srityje tongue.gif ax.gif

Tiny, man antra serija irgi įdomesnė blush2.gif Smulkiau nesikomentuoja, nes mintys ne čia..
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 27, 23:41)
Tiny, man antra serija irgi įdomesnė  blush2.gif  Smulkiau nesikomentuoja, nes mintys ne čia..

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 27, 22:36)
Pirmoje spalvos fantastiskos bigsmile.gif Tokia sventine nuotaika sukurta  smile.gif
Antros j/b labai fainas.

drinks_cheers.gif spalvos tikrai superines. O as is pradziu pagalvojau,kad ten roziu ziedlapiai, galvojau paklausiu Zitkos,is kur jie ten atsirado, paskui isiziurejau,kad pauksciai ten biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 27 liepos 2009 - 22:47
QUOTE(bonda @ 2009 07 27, 23:39)
bet vis tiek taves ir tavo foto paiilgau mirksiukas.gif

4u.gif

nžn ar čia mano fotikas kaltas ar aplinka kalta ( biggrin.gif ) ...bet nieko gero nebepadarau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 27, 23:39)

bet vis tiek taves ir tavo foto paiilgau mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif mopsu biggrin.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 07 27, 23:50)
nžn ar čia mano fotikas kaltas ar aplinka kalta ( biggrin.gif ) ...bet nieko gero nebepadarau  doh.gif

aplinka aplinka, kas gi dar.. ax.gif
Atsakyti
zitka, tavo viena ideja pavadinimui pasinaudiojau blush2.gif bigsmile.gif aciukas labai labai wub.gif
Atsakyti
Dedu kelias foto ir as.

user posted image

user posted image

Drauges lelius (beje,kaip faina toki fotkint, kol dar tik guli smile.gif )
user posted image

user posted image

Aj, o seip ir man su fotografavimu jau prasti reikalai doh.gif Esu labai supykusi ant savo kitinio, kazkaip nebesinori su juo paveiksluot cool.gif Noriu sviesaus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 27 liepos 2009 - 23:13
QUOTE(Stiklinė @ 2009 07 27, 13:24)

Dedu vieną foto kritikai  ax.gif 

ta mergaite reikia i pieva, i miska ar i papludymi mirksiukas.gif bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 27, 16:25)

Mano pirmokiskos foto is juostos pirmos.. tongue.gif

del juostos tai as nekompetetinga ir nieko nenusimanau tai tyliu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 27, 23:53)
zitka, tavo viena ideja pavadinimui pasinaudiojau blush2.gif  bigsmile.gif aciukas labai labai wub.gif

blink.gif nieko nesupratau... linka prasau biggrin.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 27, 23:53)

Del obj suprantu doh.gif vargas su kitiniu...
Pirmoje ryskumo truksta, persviestas veidukas kaireje, spalvos per sviesios mano galva... dar tas persvietimas ne tiek kliutu jei nenusviesta saules puse butu naturaliu spalvu.. db manau pernelyg pasviesinai...
Antra ryskumo truksta, siaip faina, kirpciau virsaus ir apacios prideciau
Trecia noreciau spalvota matyti.. j/b nesiziuri kazkaip..toks niurus iskart paveikslas..
Si man nelabai 4u.gif

Atsakyti
zitka, apie uzbursiu jura 4u.gif wub.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 07 27, 20:35)

Keliu as dar fotkiu is tos pacios fotosesijos, tik dabar radau laiko sukelt... Labai lauksiu kritikos  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

man sios daugiau maziau vertos demesio mirksiukas.gif pirma pakirpciau virsaus turbut -aplamai cia horizontalus kadras gal butu geriau gavesis g.gif gal mirksiukas.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 27, 21:37)
Dar pora pabandymu. Cia irgi praktiskai fisheye ax.gif

sitos man keistos ax.gif tongue.gif bet jb man grazus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 27, 22:30)

spalvos mane veza bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 27, 23:02)
blink.gif nieko nesupratau... linka prasau biggrin.gif
Del obj suprantu  doh.gif vargas su kitiniu...
Pirmoje ryskumo truksta, persviestas veidukas kaireje, spalvos per sviesios mano galva... dar tas persvietimas ne tiek kliutu jei nenusviesta saules puse butu naturaliu spalvu.. db manau pernelyg pasviesinai...
Antra ryskumo truksta, siaip faina, kirpciau virsaus ir apacios prideciau
Trecia noreciau spalvota matyti.. j/b nesiziuri kazkaip..toks niurus iskart paveikslas..
Si man nelabai  4u.gif

Taip, pirma sviesinau, bet ir seip su spalvom ir ryskumu ten negerai, bet man idomu,kaip pati ideja, ar nors kiek idomi? (is tos puses yra langas,tai kaip ir soninis apsvietimas gaunasi, tik kad kazkaip ne taip jis man iseina unsure.gif ).

O trecia tai bandziau kaip tu, su triuksmu smile.gif Bet matyt ne visom foto tinka toks jb, reikia i nuotaika atsizvelgti ir pacios foto ideja.

cia spalvotas variantas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 27 liepos 2009 - 23:15
QUOTE(bonda @ 2009 07 28, 00:01)
ta mergaite reikia i pieva, i miska ar i papludymi mirksiukas.gif  bigsmile.gif

aha..nuveškit mane kas nors į paplūdymį.... biggrin.gif o tarp gėlynų yra kažkokių fotų...gal kokią vieną normalesnę ir ištrauksiu dienos švieson biggrin.gif dar gi turiu durną įprotį fotkinti visus ir viską prie baltos sienos...man patinka nuu biggrin.gif jei jau negaliu normaliai išliet fono, tai bent steriliai pafotkint reik ax.gif vsio labos wink.gif
Atsakyti