Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 07 27, 22:16)

Man pirmoji patinka ax.gif net labai

viskas ryt i pasta varau ziuret doh.gif turi but jau kazkam tikrai...

Andriau tai televyko tau tikriausiai reik sviesaus ane? visvien zveriu su fixu nelabai pafotkinsi.. ten reiktu zoomo geriausiai tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 liepos 2009 - 22:10
Tiny, serija su mazaja mergaite manes neuzkabino. Seimos albumui tik.
1,2 suspaustos,
3 ryskumo stoka,
4 nepatinka kapota galvyte + isdeges veidukas
5 Eiline foto ant lovos, pas kiekviena is musu yta n tokiu fotkiu smile.gif
6 kapota galvyte, apacioj per daug erdves + noretusi matyti visa tecio ranka (sita foto idomiausia is visu)
7 Nepatinka fotografavimo kampas + per daug plokscias veidukas, atrodo kaip su blicu fotkinta
8 Su apsvietimu tas pats.

Vat antra serija tai jau idomiau ir jb geras thumbup.gif
1 foto minusu nerandu, labai patiko
2 Noretusi daugiau virsasu,maziau apacios.

Dabar paaiskinkit man,kas tas fish eye g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 27 liepos 2009 - 22:10
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 27, 23:09)

Dabar paaiskinkit man,kas tas fish eye  g.gif  unsure.gif

objektyvas kuris vaizda kreipia lyg ziuretu per stiklines dugna.. ziurek.. va tokios foto su juo buna:
http://upload.wikime...sheye_photo.jpg
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 27, 22:17)
objektyvas kuris vaizda kreipia lyg ziuretu per stiklines dugna.. ziurek.. va tokios foto su juo buna:
http://upload.wikime...sheye_photo.jpg

aciu, supratau dabar smile.gif

Man atseit flickr limitas baigiasi, nors tik kelios fotkes idetos unsure.gif O kaip jas sumazinti? gal per didelio formato jos yra, daug vietos uzima g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 27, 23:09)
1. Tiny, serija su mazaja mergaite manes neuzkabino. Seimos albumui tik.
2. Dabar paaiskinkit man,kas tas fish eye  g.gif  unsure.gif

Citra, labai dekoju uz komentarus 4u.gif

1. Na taip, cia nuotraukos skirtos butent seimos albumui 4u.gif
2. buna tokie plataus kampo fisheye objektyvai, kurie iskreipia vaizda Pvz cia
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 27, 15:18)
Ryskumas geras, spalvos irgi gerai ziurisi. Man biski formatas toks nesiziuri, kirpciau desines  4u.gif Siaip man toks "pozuotas" kadras  ax.gif

O, ačiū dviems merginoms pakomentavusioms biggrin.gif iš visos krūvos foto geriausia gavosi ir negaliu prie savęs prikibt lotuliukas.gif o kad pozuota tai joooo...šita mergiotė pozuoja kaip išprotėjus..neįmanoma sustabdyt biggrin.gif
Atsakyti
Tiny,aciu, Zitlali jau spejo aplenkti tave 4u.gif

Zodziu,tvarkau foto is dukros gimtadienio. Sventem zaidimu kambary. Esu labai nusivylusi, be blico isplauke foto (nors ISO ir taip daug uzkeltas buvo), o ant M patalpoj man tamsios foto gaunasi (ka darau ne taip? NOrs lauke gaunasi gerai), teko fotkint su integruotu blicu, kur nuotraukose atrodo paveiksluota kaip rusy kokiam doh.gif Tamsios foto ir kambario spalvingumas neatsiskleidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 27, 23:26)
Zodziu,tvarkau foto is dukros gimtadienio. Sventem zaidimu kambary. Esu labai nusivylusi, be blico isplauke foto (nors ISO ir taip daug uzkeltas buvo), o ant M patalpoj man tamsios foto gaunasi (ka darau ne taip? NOrs lauke gaunasi gerai), teko fotkint su integruotu blicu, kur nuotraukose atrodo paveiksluota kaip rusy kokiam  doh.gif Tamsios foto ir  kambario spalvingumas neatsiskleidzia  doh.gif

Man buvo tas pats, kai vaiku gimtadieni zaidimukambaryje fotkinau smile.gif Manau, kad mano kitinis objetyvas tokiai aplinkai per tamsus. Tada jau reikia blykstes. Taip ir dariau, naudojau integruota blykste, bet nuotraukos uztat s... gavosi doh.gif
Atsakyti
Stikline, tai, kad viskas ten gerai toje nuotraukoje,man tik erdves keistai truputi ir tiek.. o siaip tai tvarka ax.gif

As siaip tai labai reikli pasidariau sau, viskas man negerai.. nors kai paziuriu i kai kuriu besivercianciu fotografija zmoniu galerijas... mes kai kuriuos i miltus sudirbtume .. tongue.gif tad gal ir ne visad reik kreipti demesi i tai ka cia kalbam.. nzn net smile.gif nors as tai negaliu nekreipt demesio.. norisi kazkaip dar geriau daryt...

Da pora:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 27, 23:30)

Pirmoje spalvos fantastiskos bigsmile.gif Tokia sventine nuotaika sukurta smile.gif
Antros j/b labai fainas.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 27, 23:30)
Stikline, tai, kad viskas ten gerai toje nuotraukoje,man tik erdves keistai truputi ir tiek.. o siaip tai tvarka  ax.gif

As siaip tai labai reikli pasidariau sau, viskas man negerai.. nors kai paziuriu i kai kuriu besivercianciu fotografija zmoniu galerijas... mes kai kuriuos i miltus sudirbtume .. tongue.gif tad gal ir ne visad reik kreipti demesi i tai ka cia kalbam.. nzn net smile.gif nors as tai negaliu nekreipt demesio.. norisi kazkaip dar geriau daryt...

Aš ir dedu foto, kad atsimerkčiau biggrin.gif kai pati žinau, jog dešinėj radiatorius, tai tos erdvės tik tiek, kiek įmanoma buvo išgauti....gaila biški kartais, kad neturiu didelio balto kambario be visokių priedų biggrin.gif arba, kad klonavimo įgūdžiai prasti lotuliukas.gif o reikli aš sau būsiu tuomet, kai pagaliau nusipirksiu veidrodį, nes skaitmena užkniso juodai ax.gif negaliu net gražaus bokeh padaryt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 07 27, 22:37)
nes skaitmena užkniso juodai  ax.gif  negaliu net gražaus bokeh padaryt sad.gif

drinks_cheers.gif suprantu verysad.gif as ir daug ko nebeisgaunu, ka noreciau verysad.gif verysad.gif

bet vis tiek taves ir tavo foto paiilgau mirksiukas.gif
Atsakyti