Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stiklinė @ 2009 07 27, 14:24)

Sveika, kur prapuolusi? bigsmile.gif
Formatas nlb man.. manau puikiai ziuretusi gal horizontali foto, tuomet labiau israiska matytusi, ranku padetis, zvilgsnis? cia mano galva taip... tiesiog israiskingesne foto

Mano pirmokiskos foto is juostos pirmos.. tongue.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 liepos 2009 - 18:26
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 27, 10:29)
Citra, kodel nebalsuoji efoto? vis pakomentuoti, o nei blogai nei gerai nepaspaudi mygtuku biggrin.gif

O dar ten galima ir balsuot? doh.gif Nu ot ziopla,reiks panagrinet biggrin.gif

Zitlali, ale nezinociau,nepasakyciau kad cia juosta rolleyes.gif Nu fine,fine thumbup.gif Pitma foto labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 27 liepos 2009 - 16:57
QUOTE(aaandriusss1 @ 2009 07 27, 13:59)
Gražu, gerą temą čia pas jus radau, nes pats pradėjau domėtis šiuo menu smile.gif

laba laba, junkis drasiau 4u.gif ND pirmame psl surasyti
Atsakyti
Sveikos merginos, aš jau kurį laiką tyliai grožiuosi jūsų darbeliais 4u.gif niu negaliu nepagirti Zitlali nuotraukyciu, visos fotosesijos žavios ir turi savo nuotaikas be to labai patiko nuotraukytes is mergvakario wub.gif
Norėjau įdėti porą nuotraukyčių susipažinimui, bet kaip puslapį ištempiau siaubas doh.gif Bėgu ieškoti informacijos apie nuotraukų kėlimą ir skubu atlikinėti namų darbų, tikiuosi priimsit mane į savo šaunų kolektyvą... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merguzyt: 27 liepos 2009 - 19:13
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 27, 17:25)
Mano pirmokiskos foto is juostos pirmos.. tongue.gif

niugi faaainai, klausyk biggrin.gif gal ne tokios idomios kaip tu kad moki, bet kaip juosta tai suuuper. o cia iskarto j/b buvo, ane? o kaip tau paciai?

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 27, 17:56)
O dar ten galima ir balsuot?  doh.gif  Nu ot ziopla,reiks panagrinet  biggrin.gif

nu tai aisku laugh.gif

merguzyt - sumazink foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merguzyt @ 2009 07 27, 20:09)
Sveikos merginos, aš jau kurį laiką tyliai grožiuosi jūsų darbeliais

Aciu ir sveika prisijungus 4u.gif foto keltk per flickr.com smile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 27, 20:12)
niugi faaainai, klausyk biggrin.gif gal ne tokios idomios kaip tu kad moki, bet kaip juosta tai suuuper. o cia iskarto j/b buvo, ane? o kaip tau paciai?

aj man paciai tai nieko idomaus.. tprsme klecko foto irgi tokios paprastos.. bet as labai nedrasiai ir fotografavau, kazkaip lyg kazkoki be galo dideli turta rankose laykdama, baisu ne taip pasukt buvo biggrin.gif kvailai kazkaip.. na, atsipalaiduot reikia.. visur kompozicija slubuoja gerokai, na, vaika pateisint galima, o antra tracia tai negerai visai. na, cia is naujo reikes mokytis man fotkint ax.gif treciai foto ne tokios merginos reikejo.. cia matosi odos nelygumai.. virsaus per daug kaires irgi, noretusi sambesnio plano ir profilio fotogeniskesnio. Juolab bent akies krasteliu matyti kazkokia uzuomina i ka ten ziuro smile.gif Juosta cia Ilford b/w 400 juodai balta, ISO 400... iskart tokios foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 liepos 2009 - 19:54
Zitlali, net baltai pavydziu tau to jausmo su juosta fotkinant 4u.gif Siaip labai net neblogai gavosi thumbup.gif

Keliu as dar fotkiu is tos pacios fotosesijos, tik dabar radau laiko sukelt... Labai lauksiu kritikos 4u.gif

Pirmas ar antras variantas geriau ziurisi?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 27 liepos 2009 - 20:39
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 27, 19:46)
laba laba, junkis drasiau  4u.gif ND pirmame psl surasyti

kai ka praleidot namu darbu sarasiuky - "nusipirkti iranga" biggrin.gif as kolkas foto aparato, tiksliau jau objektyvo rinkimosi ir pinigu rinkimo stadijose 4u.gif bet manau, kad cia rasiu daug naudingos informacijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaandriusss1: 27 liepos 2009 - 20:42
QUOTE(Tiny @ 2009 07 27, 21:35)

Tiny nugis giriu tave zinok bigsmile.gif siaip smarkiai pasistumejai pirmyn manau.. o dabar pastabos: (tik asmenine nuomone kuri tikrai nebutinai teisinga.. tikiuosi dar kas pakomentuos)
1. Zvilgsnis ziuri i virsu, o akys 'krenta' rakurse tokiam i apacia.. man nepatinka.. apacios truksta smakrui, kakta 'islenkta' tarsi su fisheye. Fotkinta kazkaip is virsaus, nu mane siaip fotkese erzina kakta pirmame plane.. cia gal mano beda. Pasvyrimas man nesiziuri cia, remiasi smakru i apatine krastine, kazkaip nepatogiai
2. Si gal geriau, bet vietos zvilgsniui truksta,ir ta kaire rankute tokia vienisa.. pjautas skaudziai petukas desinys. j/b geras
3. ryskumo truksta
4. si faina man, nu bet vel.. kakta kaip su fisheye unsure.gif
5. si man viskuo zinok patinka bigsmile.gif galetu buti akys ne centre, bet.. aj.. israiska uztad kokia, skaidrumas kadro, nepersharpinta, spalvos.. niu man tai fainiai
6. Emocija faina.. tik man pastaruoju metu nesiziuri j/b vaikai su teciais.. tie juodi plaukai.. manau butu graziau naturalios spalvos.. ir zinai nelabai rakursas.. toks bardakas truputi, daug liniju, ranku linikos, liemens, kazkokio audinio, vaiko.. truputi chaosiukas toks.. tad nelabai.. noretusi aiskesnes rankos, aiskesnio mazylio..
7. Si faina apart ta apvertima.. ranka keistai tuomet ta pirmame plane atrodo didele.. gal palik gulscia?
8. Si irgi faina, irgi galetu ne centre but akys.. bet, aj.. biggrin.gif

QUOTE(aaandriusss1 @ 2009 07 27, 21:41)
kai ka praleidot namu darbu sarasiuky - "nusipirkti iranga" biggrin.gif as kolkas foto aparato, tiksliau jau objektyvo rinkimosi ir pinigu rinkimo stadijose 4u.gif bet manau, kad cia rasiu daug naudingos informacijos smile.gif

yra tema zinok netoli cia apie objektyvus.. pasiziek, begale info.. as db jei pirkciau tai 85mm 1.4 arba 5.mm 1.4 4u.gif
Atsakyti
dekui, reiktu universalaus, bet tokiu deja nebuna smile.gif o siaip tai, kad kuo didesnis priartinimas butu ir kuo greitesnis fokusavimas, nes labai patiko pafotkint vilkus netycia i zverinciu zemaitijoj uzsukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 27, 22:02)
Tiny nugis giriu tave zinok  bigsmile.gif siaip smarkiai pasistumejai pirmyn manau.. o dabar pastabos: (tik asmenine nuomone kuri tikrai nebutinai teisinga.. tikiuosi dar kas pakomentuos)
1. Zvilgsnis ziuri i virsu, o akys 'krenta' rakurse tokiam i apacia.. man nepatinka.. apacios truksta smakrui, kakta 'islenkta' tarsi su fisheye. Fotkinta kazkaip is virsaus, nu mane siaip fotkese erzina kakta pirmame plane.. cia gal mano beda. Pasvyrimas man nesiziuri cia, remiasi smakru i apatine krastine, kazkaip nepatogiai
7. Si faina apart ta apvertima.. ranka keistai tuomet ta pirmame plane atrodo didele.. gal palik gulscia?

Nu kaip aciu uz pagiriamaji zodi bigsmile.gif 4u.gif Labai vertinu tavo pastabas 4u.gif Nu man tas fisheye visai nieko ziurisi smile.gif
1. Supratau apie ka tu mirksiukas.gif Taip ir uzsirasysiu biggrin.gif
7. Zinok, cia mergyte sedi ax.gif

Siaip cia turbut pirma fotosesija, kai man paciai nuotraukos patinka. Bet tik todel, kad buvo dekingas apsvietimas. Pirma karta turbut net noras nekilo kazkoki action'a taikyti, nes ir taip spalvos visai nieko. Nors to WB filtro, Zitlali, labai laukiu. Gal jau turi? bigsmile.gif
Atsakyti
Dar pora pabandymu. Cia irgi praktiskai fisheye ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti