QUOTE(Tiny @ 2009 07 27, 21:35)
Tiny nugis giriu tave zinok
siaip smarkiai pasistumejai pirmyn manau.. o dabar pastabos: (tik asmenine nuomone kuri tikrai nebutinai teisinga.. tikiuosi dar kas pakomentuos)
1. Zvilgsnis ziuri i virsu, o akys 'krenta' rakurse tokiam i apacia.. man nepatinka.. apacios truksta smakrui, kakta 'islenkta' tarsi su fisheye. Fotkinta kazkaip is virsaus, nu mane siaip fotkese erzina kakta pirmame plane.. cia gal mano beda. Pasvyrimas man nesiziuri cia, remiasi smakru i apatine krastine, kazkaip nepatogiai
2. Si gal geriau, bet vietos zvilgsniui truksta,ir ta kaire rankute tokia vienisa.. pjautas skaudziai petukas desinys. j/b geras
3. ryskumo truksta
4. si faina man, nu bet vel.. kakta kaip su fisheye
5. si man viskuo zinok patinka
galetu buti akys ne centre, bet.. aj.. israiska uztad kokia, skaidrumas kadro, nepersharpinta, spalvos.. niu man tai fainiai
6. Emocija faina.. tik man pastaruoju metu nesiziuri j/b vaikai su teciais.. tie juodi plaukai.. manau butu graziau naturalios spalvos.. ir zinai nelabai rakursas.. toks bardakas truputi, daug liniju, ranku linikos, liemens, kazkokio audinio, vaiko.. truputi chaosiukas toks.. tad nelabai.. noretusi aiskesnes rankos, aiskesnio mazylio..
7. Si faina apart ta apvertima.. ranka keistai tuomet ta pirmame plane atrodo didele.. gal palik gulscia?
8. Si irgi faina, irgi galetu ne centre but akys.. bet, aj..
QUOTE(aaandriusss1 @ 2009 07 27, 21:41)
kai ka praleidot namu darbu sarasiuky - "nusipirkti iranga"
as kolkas foto aparato, tiksliau jau objektyvo rinkimosi ir pinigu rinkimo stadijose
bet manau, kad cia rasiu daug naudingos informacijos
yra tema zinok netoli cia apie objektyvus.. pasiziek, begale info.. as db jei pirkciau tai 85mm 1.4 arba 5.mm 1.4