Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas,

solo, kooookia ryški gėlytė thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 22:46)
Bet siaip zinoma, kad galejau geriau smile.gif pirmas blynas toks apsviles,bet uztad kokia patirtis

Man atrodo, kad tas blynas visai neapsvilęs mirksiukas.gif Nuotraukos išties superinės, o įvertinus visą situaciją- tiesiog nuostabios thumbup.gif
Dėl vestuvių pritariu drinks_cheers.gif Tai išties sunkus darbas doh.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 26, 23:10)
Imeciau siandien i efoto fotke, kaip jums?
---
p.s. p.s. Zitlali, vistiek as matau tave super duper fotografe, taip kad anksciau ar veliau vistiek tu fotkinsi vestuves ir tave graibstys 

Gražu thumbup.gif Tik vis žiūriu ir nesuprantu kaip akys tokios ryškios g.gif Net ne pačios akys, o vokų linija, lyg padažyta būtų g.gif
---
drinks_cheers.gif man ji irgi labai labai perspetyvi atrodo bigsmile.gif
Kilo toks klausimas- tarkim, norint gyventi iš fotografijos, ar bent neblogą uždarbį turėti lotuliukas.gif Ar būtina fotkinti vestuves? Juk yra dar studijinė, komercinė ir pan fotografija g.gif Žinau, kad vestuvės labai pelningos, bet čia daugiau sezoninis darbas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 23:26)
Del televyko..ojoj.. nyhavari.. noriu ... bet peveze su kuo daro foto kad ir madu industrijoje ar reklamoje, tarkime kaip buna foto kad ir is apacios, ilga ilga kilometrine koja ir maza galva.. argi su televyku? ne su placiakampiu? nes sian toki efekta su juo gavau zirgu snukius fotkindama, tik su juostiniu aisku.. bet taip pat istempe man ju snukis ir kuneliai kai skruzdziu gavosi  g.gif

foto liux  4u.gif labai nuotaikinga man  ax.gif

tikiu kad nori biggrin.gif nerealiai jis tokiuose renginiuose, mmmmmm wub.gif

o ten apie ilgakojas tai jo jo, gali but kad su placiakampiu, studijoj su televyku tai nesimosikuoja, daugiau su fiksais gi wink.gif

aciu del foto smile.gif
Atsakyti
Will aciu 4u.gif

Del pinigines puses...tai yra begale sriciu kurias fotografuodama tu gali uzsidirbti. Bet kaslink studijiniu foto.. reikia matyt kad butu jos tada labai isskirtines ir nenuobodzios, kintancios visaip kartu su modeliu, kad pritrauktum tiek zmoniu jog sugebetum isgyventi is to. Sventines, progines foto yra zinoma pelningiausia, nes paprastai fotografuotis sau leidzia ir samdyti fotografa zmones tik per sventes,... musu tautieciai bent smile.gif

aj dar pagalvojau, nu negaliu visvien as dar imti pinigu.. as tai merginai kuri uzsake foto sakiau kad neimsiu, tik siaip pasiprkatikuosiu, tai ikiso sampes su visokiais priedais.. kaip nepatogu doh.gif nezinau kaip man perlipti per save del sio dalyko. Suprantu ,kad amzinai nemokamai nefotografuosiu, bo jau nebelabai speju... bet kaip reiks susitvarkyt galvoj kazka tai nezinau smile.gif toks durnas jausmas lyg vogciau tuos pinigus doh.gif doh.gif cia jau tikriausiai visiskai man blonde sindromas ane? biggrin.gif

na viskas saldziu 4u.gif

Solo tikrai labai ryski gele bigsmile.gif koks obj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 liepos 2009 - 22:55
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 23:45)
Del pinigines puses...tai yra begale sriciu kurias fotografuodama tu gali uzsidirbti. Bet kaslink studijiniu foto.. reikia matyt kad butu jos tada labai isskirtines ir nenuobodzios, kintancios visaip kartu su modeliu, kad pritrauktum tiek zmoniu jog sugebetum isgyventi is to. Sventines, progines foto yra zinoma pelningiausia, nes paprastai fotografuotis sau leidzia ir samdyti fotografa zmones tik per sventes,... musu tautieciai bent smile.gif

Tiesa...
Čia tiesiog pamąstymai, kažkaip įvairių minčių rasytces komentaras sukėlė lotuliukas.gif Dabar , va, galvoju, kad mūsiškiai fotografai ne per seniausiai pradėjo tobulėti, nes dauguma fotkina tarsi pagal šabloną ne tik studijoje, bet ir tose pačiose vestuvėse doh.gif Tobulėjimu vadinu būtent tą išskirtinumą ir pan dalykus
Atsakyti
Nu va Zitlali atejo ir temele atgijo thumbup.gif

Man kaip pirmas blynas tikrai neprisiviles, buciau baisiai patenkinta,gavusi tokias fito. Foto kokybiskos, su stilium, man patiko. Smulkmenu ir iv priekabiu neisekosiu. Bet klausimas iskilo: kaip tu batelius fotkinai? Atsigulusi amt grindu? g.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 26, 22:10)
vooo, pareeeeejo pirate vienaake biggrin.gif  thumbup.gif  4u.gif

Imeciau siandien i efoto fotke, kaip jums?
p.s. dekui Zitlali, kad padejai apsisprest del j/b tinkamumo  4u.gif

user posted image

p.s. p.s. Zitlali, vistiek as matau tave super duper fotografe, taip kad anksciau ar veliau vistiek tu fotkinsi vestuves ir tave graibstys tongue.gif

Labai tiktu Nike reklamai biggrin.gif Grazi, tik tas kairiam kampe neaiskus objektas demesi nukreipia.

Del komentaro apie vestuviu foto pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 26 liepos 2009 - 23:14
Zitlali, nu sorry, bet negaliu as tavo foto kritikuoti. Grazu man ir tiek smile.gif Ievosius saunuole, rado va prie ko prikibt biggrin.gif

Rasytce, tavo kadras irgi demesi parauke smile.gif Idomus, nes turi savo istorija 4u.gif Mergaites veido israiska super thumbup.gif
Atsakyti
ačiū visoms biggrin.gif Ievosius, aš nesugalvojau kito kampo
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 22:45)
Solo tikrai labai ryski gele  bigsmile.gif koks obj?

pas mane gi ne veidrodis, tiesą sakant nesuprantu tų mm skaičiukų, rašo 27-486mm, aj, velniop juos lotuliukas.gif be to, sharpinta ir kontrastas keistas ps.

Žodžiu, esu įsipareigojus nufotkint saulėgrąžą su lašais. Taigi darbo bus pakankamai... man asmeniškai šita foto kelia vieną ar kitą emociją, bet turbūt todėl, kad pati fotkinau. O mano tikslas suteikti emociją kitam, o ne šiaip "graži foto" (čia kur draugei dovaną darysiu rėminsiu a2 fotkę).

Zitlali, man labai gražu, išvis nelabai galiu ką pakomentuot, gaila tik, kad neturiu tokios draugės kaip tu biggrin.gif

Rasytce, man mergaitė atrodo netikra huh.gif lotuliukas.gif net nežinau, kaip paaiškint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 26 liepos 2009 - 23:26
QUOTE(olo @ 2009 07 26, 19:52)
Laba !

As su situo nuimineju EXIF-a EXIF remover

Sekmes

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Isirasiau i adresyna smile.gif
Atsakyti
Zitlali bigsmile.gif be zodziu- fantastika bigsmile.gif nors dar mokaisi, bet matosi, kad lygis daug aukstesnis thumbup.gif net nesinori ko ieskoti, is pirmo zvilgsnio viskas puiku, tas ir svarbiausia- nuotaika perteikta puikiai rolleyes.gif
Pritariu Rasytcei, kad graibys tave ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 21:45)
Will aciu  4u.gif

aj dar pagalvojau, nu negaliu visvien as dar imti pinigu.. as tai merginai kuri uzsake foto sakiau kad neimsiu, tik siaip pasiprkatikuosiu, tai ikiso sampes su visokiais priedais.. kaip nepatogu  doh.gif nezinau kaip man perlipti per save del sio dalyko. Suprantu ,kad amzinai nemokamai nefotografuosiu, bo jau nebelabai speju... bet kaip reiks susitvarkyt galvoj kazka tai nezinau smile.gif toks durnas jausmas lyg vogciau tuos pinigus  doh.gif  doh.gif cia jau tikriausiai visiskai man blonde sindromas ane? biggrin.gif

na,anksciau ar veliau turesi ta daryti- kiek laiko praleidi fotkindama, dar kiek tvarkydama, tad valgyt paciai irgi reikia, nors puikiai suprantu kaip jautiesi 4u.gif

Solo, faina saulegraza rolleyes.gif

Rasytce, ir as pasikartosiu, kad jau akys wub.gif ir istrizaines kompozicija iziuriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 22:01)
Sveikos smile.gif
'Islydetuves' serija taip pavadinau  g.gif ale cia tik pradzia, nes foto dar daug smile.gif

Respect Zitlali ! Labai patiko foto ! Tokios nuotaikingos, linksmos, gražiai žiūrisi !

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 21:46)
Ievosiau, rasiau

Zitka, kodel teisiniesi, ner ko taip.Visu pirma vien tai kad darai - liuks, kad darai gerai - liuks.Teisintis del to kad kitas pamate kitaip nei tu - ne velnio nereikia.As matau isorinem akim, tu vidinem, nes buvai ivykiu dalyve.Vien del to kad nerasau wau ar nededu wub.gif ar pan. nereiskia kad nepatiko.Visa serija gera.Ir taskas.

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 26, 22:10)

Smagus buitiakas.O akis sarpinai ir ryskinai atskirai nuo visos foto?

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 22:12)
Dar paningo...

Geras paningas, nu blyn man nesigauna taip.Uzpakaliuko truksta...

Zitka, negalima lauzytis imant is zmoniu pinigus (Aga pasakiau ir prisnigo ) Kai nzn kokia kaina nusistatyti pradzioj gali paklausti o kiek patys zmones tavo paslaugas ivertintu.Retas kuris pasakys daugiau savo galimybiu.Beje, jei nuo rudens paliks tik 30proc. antru metu motinystes pasalpos, tai jauciu sitie tavo ledai greiciau pajudes, kadangi galesi savo veikla iteisinti oficialiai, ir tai bus jau tavo darbas, tai gi uz darba pinigu imti tikrai negali buti geda.
O kad busi toks pat fenomenas kaip Elze, tai abejoniu nera, ot.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 26, 23:39)
Gražu  thumbup.gif  Tik vis žiūriu ir nesuprantu kaip akys tokios ryškios  g.gif  Net ne pačios akys, o vokų linija, lyg padažyta būtų  g.gif

aciu aciu. oi, pamatytum tu tas akis is arti tai paklasutum ar vaiko nedazau doh.gif biggrin.gif blakstienos kaip sluotos ir is toliau taip atrodo, kad juodai apvesta biggrin.gif pacios akys truputeli sarpintos, nes nebuvo idealaus fokuso i jas

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 23:45)
................ toks durnas jausmas lyg vogciau tuos pinigus  doh.gif  doh.gif cia jau tikriausiai visiskai man blonde sindromas ane? biggrin.gif

na zinai, kai gyveni NE is fotografo darbo, tai taip ir atrodo, oi kaip nepatogu imt uz tai. bet is kitos puses, tai juk toks pat darbas kaip ir bet kuris kitas ir dar meninis, kur nuo taves laaabai daug kas priklauso, o tai ko neimt ppinigu uz paslauga wink.gif nieko nieko - mes cia tave dar pakibinsim ir ikalbesim biggrin.gif gi pati jauti, kad MOKI fotikitn ir dar prie viso to IDOMIAI!!!! o kiek fotografu dirba uz pinigus ir fotkina bile kaip, standartiniais vaizdais tik, nei kampo idomesnio nepaiesko, nieko. pyskina tiesgioginius vaizdu ir 100 metu, ir jiems nuo to nei geda nei nepatogu tongue.gif taip kad drasiai prasom verztis i ta sukuri biggrin.gif wink.gif

ale ir prirasiau unsure.gif , lyg pati to nezinotum cool.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 27, 00:07)
Labai tiktu Nike reklamai  biggrin.gif  Grazi, tik tas kairiam kampe neaiskus objektas demesi nukreipia.

tas neaiskus objektas buvo dar didesnis, foto vykusi, o pamaciau tik veliau as ji doh.gif. del to objekto ir verciau i j/b, kad mol cia buitine netvarka ir taip turi but biggrin.gif

Citra, kodel nebalsuoji efoto? vis pakomentuoti, o nei blogai nei gerai nepaspaudi mygtuku biggrin.gif

Papildyta:

QUOTE(Tiny @ 2009 07 27, 00:12)
Rasytce, tavo kadras irgi demesi parauke  smile.gif Idomus, nes turi savo istorija  4u.gif Mergaites veido israiska super

aciukas, stengiames gaudyt tas israiskas smile.gif

QUOTE(solo @ 2009 07 27, 00:26)
pas mane gi ne veidrodis, tiesą sakant nesuprantu tų mm skaičiukų, rašo 27-486mm, aj, velniop juos  lotuliukas.gif  be to, sharpinta ir kontrastas keistas ps.

Rasytce, man mergaitė atrodo netikra huh.gif  lotuliukas.gif  net nežinau, kaip paaiškint...

kiek kiek mm ant galo? bigsmile.gif tai jau cia visa triuuuba turietu but

kaip netikra, pati tikriausia biggrin.gif kas tau sukelia toki jausma, labai idomu bigsmile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 07 27, 09:34)
Rasytce, ir as pasikartosiu, kad jau akys  wub.gif ir istrizaines kompozicija iziuriu  ax.gif

dekui dekui smile.gif

Tiesa, Bonda - sveikinu tapus pazengusia, kazkaip ziuuuuu tik, jau ir pazengus, mikiai tu cia bigsmile.gif fainai wink.gif
Atsakyti