Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 26, 18:46)
sveikos smile.gif
norejau del flickr pasiklausti, ten yra limitas? as pratryniau palikau kelias foto, bet man raso pirkti reikia, kad galeciau foto per ten kelti? tipo baigesi jusu limitas  blink.gif

turbut kelei ten visai nemazintas foto? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Prisistatau smile.gif nu ir dienos.. nespeju nieko.. plius akies uzdegimas tai prie pc ir fotkint varau kaip piratas, su raisciu ant akies.. o kaip sunku dirbt be vienos akies doh.gif

Fotografavau pazystamos merginos seses mergvakari.. oj su nuotykiais ten buvo, bet siaip labai smagiai Fotkinom stotyje traukiniu, nes iskeliaut is ten turejo jos i kita miesta, o pasirodo pagal istatymus draudziama valstybinese vietose fotkintis.. kazkaip taip.. nu zho tik per shampa ir ilga merginu viliojima leido trumpai pasidraikyt biggrin.gif Tai cia keli kadrai..

'Islydetuves' serija taip pavadinau g.gif ale cia tik pradzia, nes foto dar daug smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(cia su naujuoju placiakampiu fotkinau tik smarkiai apkarpiau bo tieeeek pajama vaizdo,kad jaunosios busimos nesimato biggrin.gif )
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

yra ir spalvotos ir j/b tai kelias del spalvu pakeiciau imeciau g.gif tiesa cia nepilnai pakoreguotos foto, tiesiog tas gerasias jau tingejau vel is naujo i flickr kelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 26, 21:08)
turbut kelei ten visai nemazintas foto? g.gif

blush2.gif nepasakyciau kad labai daug biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 22:01)
Sveikos smile.gif
pakoreguotos foto, tiesiog tas gerasias jau tingejau vel is naujo i flickr kelt  doh.gif

zitlali, as apsalusi zinok cool.gif nerealiai grazios foto mergvakario, negaliu atsiziureti kelis kart gryzau, prie busimos jaunosios , labai labai patiko wub.gif

as per mergvakari neperseniausiai, muilinuke buvau nusitysusi, biggrin.gif bijojau pamesti doh.gif o is tikro galejau kazka isspausti jug is savo nikono unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 21:01)

Geras tos sesutės iš mano mokyklos biggrin.gif
Kurgi I. išlekia? Ar išteka?
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 26, 22:31)
as per mergvakari neperseniausiai, muilinuke buvau nusitysusi,  biggrin.gif  bijojau pamesti  doh.gif  o is tikro galejau kazka isspausti jug is savo nikono  unsure.gif

turi veidrodi ir nesies muiline? blink.gif ax.gif rolleyes.gif nugis.. o kada fotkint pradesi?biggrin.gif gi pati ta vieta gaudyt emocijom.. tk kad ziauriai sunku... as kaip supratau tai si mergina pamaciusi foto nori kad vestuves jos fotografuociau.. bet atsisakysiu.. neimanoma.. man per sunku tokie lakstymai, tprsme nesugebu susikaupti, blaskausi ir t.t. tas vietu keitimas greitas, nespeji susireguliuot fotiko jau vel kitur lekt turi ziek viena ta daro kas super butu, kita kita viska reik fotkint,l jaunoji kitur plaikstos.. vienzo... nininni... o vestuves... blink.gif blink.gif as da pabusiu tyliai...

Dar labai nervina mane kad kadravimas pas man is bambos.. kaip jus padarote gera? kokie ismatavimai? kaip tvarkyt jei reik kazka nukirpt o kazko ne.. kas tada g.gif

Cia paninga bandziau g.gif labai sunku raiteli pagaut paninge ar zirga, nes as volto viduryje buvau o jie aplink mane, tai ne tiesiai leke, o ratu doh.gif
user posted image

Alexxandra I jaunesnioji isteka.. o daugiau smulkmenu nezinau.. tik zinau kad visos jos ten labai grazios, malonios ir draugiskos rolleyes.gif aj ir labai daug turi aktoriniu sugebejimu biggrin.gif kameros nebijo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 liepos 2009 - 21:38
Solo, ryskumas man pavydetinas, bet kompozicija nesiziuri visai.
Giedre, Ryskumo stoka, tamsoka siek tiek....
Zitlali, sveika pargizus 4u.gif
1.Tamsoka, jauciu spalvota geriau ziuretusi...
2.Tvarkinga, be emocijos.
3.Liuks, gaila tik, kad viena akis fokuse.Emocija thumb_yello.gif
4.Trukdo desniam sone merginos "likutis".
5,6. Tvarkingai
7.Niu faina ir emocija ir j/b toks in pop liuks.Labai traukianti aki foto.
8. J/b nesiziuri, atrodo tokios lavonines kojos.Geriau spalvota.O jei jau vis del to j/b pabandyk tekstura uzmesti.Sendinimo efektui...
9.Tiesiog kojos...
Po to geriausios dar dvi paskutines.Emocija.acia paskutine gal tiktu ir spalvota palikti, truputi prigesinant splavas tokias pasteliskai romantiskas paliekant...
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 07 26, 22:33)
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 21:01)

Geras tos sesutės iš mano mokyklos biggrin.gif
Kurgi I. išlekia? Ar išteka?

Ievosiau, rasiau ten kad spalviniu variantu jai po kelis palikau, negaliu as serija siaip kazkur keliant metyti skirtingas spalvas, nevientisa smile.gif aciu uz komentarus

Del koju ant begiu, as matau ten minti wink.gif neva ejimas i kita puse, kita gyvenimo tarpsni, zingsnis pirmyn, toks netvirtas, beveik ant pirstu galu,nedrasus smile.gif man ji patinka, tik visur kadravimai erzina skirtingi,kai serija nesiziuri.

Del tu emociju.. nepamenu ar sakiau,kad visai sesijai turejau max valanda smile.gif tai ten neturejau as laiko ilgai zaisti.. ir tai kiek kadru pridariau savim didziuojuosi biggrin.gif merginos patenkintos... ten buvo jos asmenines kelios minutes portretam skirtos, tai kai nespeji su zmogumi net rasti kontakto kaip pries bet kuria asmenine sesija, neuzmezgi rysio, kokiu tu emociju tikiesi...(tu, tai ne tu,tiesiog taip sneku biggrin.gif) be galo sunku fotkint tokius reikalus.. as noriu tik asmeniniu sesiju, be lakstymu tokiu, cia igudziu reik tokiem dalykam, kad rakursu idomesniu nereiketu tau isgalvoti, o kad jie tiesiog ateitu iskart.. nes nera tam laiko, pamastymam kaip cia geriau padarius.. is serijos, uzsimergi,ikvepi ir varai doh.gif o dar sureguliuot gi reikia, ka jom veikt, ka daryti, sukurt istorija ekspromtu.. vnz siaip tai as kupina ispudziu bet ir dar lengvoje panikoje.. tie kas apsiima fotografuot vestuves ar kitus renginius, ojey.. galva lenkiu!

Bet siaip zinoma, kad galejau geriau smile.gif pirmas blynas toks apsviles,bet uztad kokia patirtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 liepos 2009 - 22:06
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 22:01)
Sveikos smile.gif

'Islydetuves' serija taip pavadinau  g.gif ale cia tik pradzia, nes foto dar daug smile.gif

vooo, pareeeeejo pirate vienaake biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif

pasikartosiu, kad foto man liuks, super duper, detaliau net neziurejau - taip uzmetus aki viskas patiko, tai smulkmenu ir menkniekiu neiziurinesiu smile.gif labai patinka smile.gif

niu su placiakampiu tai irgi jegines wink.gif tik zinoma jis ne tokiam momentui skirtas fiksuoti, bet vistiek pabandei ir suzinojai wink.gif , o geriausia siuo atveju manau butu buve su televyku f fiksu sviesiu sviesiu, oooo tada tai kitas dalykas, ale kad brangus nerealiai jie doh.gif

Imeciau siandien i efoto fotke, kaip jums?
p.s. dekui Zitlali, kad padejai apsisprest del j/b tinkamumo 4u.gif

user posted image

p.s. p.s. Zitlali, vistiek as matau tave super duper fotografe, taip kad anksciau ar veliau vistiek tu fotkinsi vestuves ir tave graibstys tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 26 liepos 2009 - 22:12
Dar paningo... ale kaipppp sunku blink.gif gera tema butu savaites
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 23:12)
Dar paningo... ale kaipppp sunku  blink.gif gera tema butu savaites

nu nesakyk kad sunku, gi va koks kadras, tik viso uzpakalio arklio irgi noretusi laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 26 liepos 2009 - 22:24
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 22:35)
turi veidrodi ir nesies muiline?  blink.gif  ax.gif  rolleyes.gif nugis.. o kada fotkint pradesi?biggrin.gif gi pati ta vieta gaudyt emocijom..

pas mane ir muiline nebloga biggrin.gif tik as su ja fotkinti nelabai moku, nors foto grazios gaunasi blush2.gif bet kai palyginu su veidrodiniu, niu tai nesinori muiliuko vel imti i rankas smile.gif
priezastis del ko neemiau, labai norejau pasilinksminti atitrukti, o fotikas tik trukdytu, nes reiktu viska fotkinti, gaudyti momentus gerus biggrin.gif

p.s. bet uztat taip atitrukau, kad puse nepamenu kas vyko lotuliukas.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 26, 23:10)

grazi foto bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 26, 23:12)
Dar paningo... ale kaipppp sunku  blink.gif gera tema butu savaites

man patinka paningas, zaidziu daznai su juo biggrin.gif

grazi foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 26, 23:10)
vooo, pareeeeejo pirate vienaake

Aciu Rasytce 4u.gif

Del televyko..ojoj.. nyhavari.. noriu ... bet peveze su kuo daro foto kad ir madu industrijoje ar reklamoje, tarkime kaip buna foto kad ir is apacios, ilga ilga kilometrine koja ir maza galva.. argi su televyku? ne su placiakampiu? nes sian toki efekta su juo gavau zirgu snukius fotkindama, tik su juostiniu aisku.. bet taip pat istempe man ju snukis ir kuneliai kai skruzdziu gavosi g.gif

foto liux 4u.gif labai nuotaikinga man ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 26, 23:21)
nu nesakyk kad sunku, gi va koks kadras, tik viso uzpakalio arklio irgi noretusi laugh.gif

aha.. netilpo.. kazi su placiakampiu pavyktu paningas? biggrin.gif jauciu nebent jei prie uzpakalio arklio prisiklijuociau.. biggrin.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 26, 23:22)
p.s. bet uztat taip atitrukau, kad puse nepamenu kas vyko  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na taip, teisybe.. arba linksmintis arba dirbt... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 liepos 2009 - 22:28