Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 26, 16:33)
Solo ,man idomus bandymas.Seseliai netrukdo,tik fonas,gaila,kad pilkas,noretusi balto  4u.gif

nu kur ten baltas, vonioj kaip gavos taip, ilgai vargau doh.gif

tavo blogai tas beprasmis žalias plotas g.gif tai gaunas visos įmanomos spalvos susiplakusios į vieną vietą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 07 26, 18:36)
nu kur ten baltas, vonioj kaip gavos taip, ilgai vargau  doh.gif

tavo blogai tas beprasmis žalias plotas  g.gif  tai gaunas visos įmanomos spalvos susiplakusios į vieną vietą  mirksiukas.gif

Aisku 4u.gif

Einu portreta savo bandyt fotkint,kas gausis,idesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 26 liepos 2009 - 16:37
Portretai nesigauna,perziurejau,slamstas doh.gif .Fotkinu is rankos,tai neina padaryt metro atstumo.Reiks pabandyt su laikmaciu veliau fotkint ant pagrindo g.gif
Atsakyti
Sveikos fotografes 4u.gif

Kokie Jusu darbeliai bigsmile.gif Man dar taip toli iki Jusu... blush2.gif

Su busimu vyru planuojame pirkti veidrodini fotoaparata.
Masteme uz kokius 2500, bet kai pradejome dometis... doh.gif

Buvome Vilbrafoto, konsultantas rekomendavo modeli NIKON D5000 su objektyvu 18-105. Kaina 3200. g.gif
Jis plius turi filmavimo funkcija (nereiktu pirkti atskirai kameros, nes praktiskai jos mums nereikia, nebent kaip planuojantiems vaikuti ateiciai- pirmi zingsniai ir t.t... )

Mergaites, patarkite prasau. Kokius pacios turite, kiek kainavo, ar tikrai be 3tukst. nenusipirkote vidutinio veidrodinio fotoaparato? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 07 26, 17:18)

Čia tema apie fotikus, ten pasiklausinėk, o gal ir rasi senesnėse temose diskutuota apie tai. Ten yra ir išmanančių vyrukų, nes ši tema ne apie fotoaparatus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 26, 17:33)
As tai esif nemoku nuimt,uztai ir nesiryztu konkursuose dalyvaut  blush2.gif

Laba !

As su situo nuimineju EXIF-a EXIF remover

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 07 26, 18:25)
Čia tema apie fotikus, ten pasiklausinėk, o gal ir rasi senesnėse temose diskutuota apie tai. Ten yra ir išmanančių vyrukų, nes ši tema ne apie fotoaparatus  4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 07 24, 16:33)
tik gal skirkim visa men, kol vasara konkursams, nes manau vieni atostogauja, isvaziave, tai gal tegu daugiau laiko buna  g.gif , nes tikrai aprimo kazkaip viskas. Kąąąą?  ax.gif

as ir uz konkurso laiko prailginima thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(solo @ 2009 07 26, 16:30)
mano ps clone stampas neveikia, nesuprantu kas yr  blink.gif

gal ne tam sluoksnyje koreaguoji? g.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 26, 16:33)

Biski pasarpinta ir apkirpta

nerysku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 07 26, 18:18)
Sveikos fotografes  4u.gif 
Buvome Vilbrafoto, konsultantas rekomendavo modeli NIKON D5000 su objektyvu 18-105. Kaina 3200.  g.gif

Nedidelė dalis D5000 modelių turi problemų su kažkokiu elektros maitinimo elementu.
Tai galima patikrinti pagal serijos numerį čia

Prieš pirkdama pasitikrink.
Atsakyti
sveikos smile.gif

norejau del flickr pasiklausti, ten yra limitas? as pratryniau palikau kelias foto, bet man raso pirkti reikia, kad galeciau foto per ten kelti? tipo baigesi jusu limitas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 07 26, 19:20)
Nedidelė dalis D5000 modelių turi problemų su kažkokiu elektros maitinimo elementu.
Tai galima patikrinti pagal serijos numerį čia

Prieš pirkdama pasitikrink.

Oho kaip idomu g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 26, 18:46)
sveikos smile.gif
norejau del flickr pasiklausti, ten yra limitas? as pratryniau palikau kelias foto, bet man raso pirkti reikia, kad galeciau foto per ten kelti? tipo baigesi jusu limitas   blink.gif

Aha, yra kas menesi duodamas limitas.

solo. man patiko bigsmile.gif ir seseliai netrukdo.

giedre- nerysku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 26 liepos 2009 - 19:47