Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

dienos sviesa
auto
user posted image
custom
user posted image
daylight
user posted image

sitos jau kogero permazos doh.gif su photobucket pries ikeldama keiciu dydi, bet nepatinka man ten neprognozuojama koks tas dydis gausis ikelus i SM.
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 16, 14:17)
viskas grazu, bet jei kabinetis, tai noreciau ir antro auskaro  ax.gif

man ir ta pati mintis kilo ziurint i foto -arba abu, arba ne vieno biggrin.gif
Atsakyti
kambario apsvietimas
auto
user posted image
forascent
user posted image
custom
user posted image
Papildyta:
kaip ir viskas. laukiu dabar Jusu nuosprendzio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 07 16, 14:34)
kambario apsvietimas

kaip ir viskas. laukiu dabar Jusu nuosprendzio ax.gif

nu zinok, man tavo pasirinkti daiktai sunkiai leidzia pasakyt gerai ar ne doh.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 16, 14:44)
Aciu, tai va sedziu namie, laukiu turi atsiust 50mm.  ax.gif

Kaip fainai bigsmile.gif Koks pilnas aprasymas objektyvo? Ir koks tavo fotikas? blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 15:09)

Super smile.gif Na, dar vienas auskaras ir man nepamaisytu biggrin.gif
Atsakyti
yra auskaras tik rakursas toks kad teko kirpt bo fonas blasko plius keicias proporcijos foto, tektu ir ilginti nes isplatetu, tada matytusi peciai negraziai taip kampu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 14:50)
yra auskaras tik rakursas toks kad teko kirpt bo fonas blasko plius keicias proporcijos foto, tektu ir ilginti nes isplatetu, tada matytusi peciai negraziai taip kampu smile.gif

suprantu, akip buna mirksiukas.gif mirksiukas.gif tada juos riek kazkaip padaryt, kad nekristu pirmi i akis..gal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 16, 14:47)
Kaip fainai  bigsmile.gif Koks pilnas aprasymas objektyvo? Ir koks tavo fotikas?  blush2.gif
Super  smile.gif Na, dar vienas auskaras ir man nepamaisytu  biggrin.gif

Ne pats sustriausias, bet pradziai bus gerai blush2.gif
Toks

fotikas -CANON REBEL XTI EOS 400D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 16 liepos 2009 - 14:59
Žodžiu, prisicitavau ir susimaišiau.. Tingiu antrąkart berinkt.
Zitkos foto kaip visada.

Man paskutinis portretas labai patiko. Ir auskaro, asmeniškai man, netrūksta. Super.
Apie visas kitas jau kaip ir viskas pasakyta. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 16 liepos 2009 - 15:01
QUOTE(bonda @ 2009 07 16, 15:53)
suprantu, akip buna mirksiukas.gif  mirksiukas.gif tada juos riek kazkaip padaryt, kad nekristu pirmi i akis..gal mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif is serijos kai kadruoji kadruoji o finale tik akis palieki, tada uzdarai langa ir imi kita foto lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas pamirso -ritmo tema i pabaiga jau -dar galima spet kazka pasistengt padaryt mirksiukas.gif mirksiukas.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 15:01)
drinks_cheers.gif is serijos kai kadruoji kadruoji o finale tik akis palieki, tada uzdarai langa ir imi kita foto  lotuliukas.gif

aha lotuliukas.gif man su mano panos fotkem taip buna -ir dabar vis dazniau ir dazniau...finale ner ka rodyt doh.gif kosmaras kazkoks doh.gif verysad.gif
Atsakyti