Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 20:45)

Paziurejau  mirksiukas.gif ISO 400  4u.gif

pas mane kambariuose jauciu uzkelti reiktu maximuma doh.gif
Atsakyti
Dabar prašyčiau jūsų pamąstymų biggrin.gif

Nešiu spausdint fotkę maždaug A2 formato, fotike 10piksių. Kaip manot, ar užteks gerai kokybei? fotkinsiu lašus. Ir jei koreguosiu su PS spalvas ar dar ką, užteks paprastai išsaugot, kad kokybė nenukentėtų? Tiesiog nežinau, kokį rezultatą pamatysiu pasiėmus tokio dydžio fotkę g.gif (darau dovaną draugei). Gal šiaip turit kokių pastebėjimų/patarimų tokiam atvejui. Ačiū 4u.gif

Beje, faina konkurso tema thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 25 liepos 2009 - 08:08
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 24, 22:05)
pas mane kambariuose jauciu uzkelti reiktu maximuma  doh.gif

Pas mane irgi. Be blico fotkint neimanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 07 25, 09:07)
Dabar prašyčiau jūsų pamąstymų  biggrin.gif

Nešiu spausdint fotkę maždaug A2 formato, fotike 10piksių. Kaip manot, ar užteks gerai kokybei? fotkinsiu lašus. Ir jei koreguosiu su PS spalvas ar dar ką, užteks paprastai išsaugot, kad kokybė nenukentėtų? Tiesiog nežinau, kokį rezultatą pamatysiu pasiėmus tokio dydžio fotkę  g.gif  (darau dovaną draugei). Gal šiaip turit kokių pastebėjimų/patarimų tokiam atvejui. Ačiū  4u.gif

Beje, faina konkurso tema  thumbup.gif

as tai paskambinciau i foto studija, Kaune tokius darbus tai duociau tik fotopro daryt, o jie tikrai atsakys kas ir kaip wink.gif ir nereiks sukt galvos ar pavyks ir kaip pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 20:30)
Dedu kritikai  ax.gif
Austėja

Aš gal fono norėčiau vienodesnio, bet pats žinau ir suprantu, kaip buna su tais fonais.
Graži foto natūralioje šviesoje.

Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 07 25, 09:07)
Dabar prašyčiau jūsų pamąstymų  biggrin.gif
Nešiu spausdint fotkę maždaug A2 formato, fotike 10piksių. Kaip manot, ar užteks gerai kokybei? fotkinsiu lašus. Ir jei koreguosiu su PS spalvas ar dar ką, užteks paprastai išsaugot, kad kokybė nenukentėtų? Tiesiog nežinau, kokį rezultatą pamatysiu pasiėmus tokio dydžio fotkę  g.gif  (darau dovaną draugei). Gal šiaip turit kokių pastebėjimų/patarimų tokiam atvejui. Ačiū  4u.gif

Turiu čia tokia lentele, pagal kure spausdinant A2 formato fotke turėtų buti:
* spausdinamos srities dydis (cm) - 42,0x59,4,
* vaizdo dydis pikseliais - 4960x7016 esant rezoliucijai 300 taškų colyje
arba
* vaizdo dydis pikseliais - 2480x3508 esant rezoliucijai 150 taškų colyje.

Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2009 07 21, 18:40)

Man perdaug dangus isdeges ir saulute,noretus,kad butu daugiau kazkuriam kampe g.gif .Bet siaip,visai idomus kadras 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes blush2.gif

visu pirma l. noriu atsiprasyti, kad nedalyvavau mokymuose... bet tikrai nuosirdziai nespejau su jusu tempais doh.gif dabar kaip matau siek tiek aprimot, taigi noreciau prisijungti blush2.gif ND esu atsiskaiciusi dar senbuviu temeleje ax.gif Bandysim ka nors suspeti nufotagrafuoti maisto temelej cool.gif cool.gif O beje kur nuotraukas reikias talpinti???
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 07 26, 12:32)
Sveikutes  blush2.gif

visu pirma l. noriu atsiprasyti, kad nedalyvavau mokymuose... bet tikrai nuosirdziai nespejau su jusu tempais  doh.gif  dabar kaip matau siek tiek aprimot, taigi noreciau prisijungti blush2.gif  ND esu atsiskaiciusi dar senbuviu temeleje  ax.gif  Bandysim ka nors suspeti nufotagrafuoti maisto temelej  cool.gif  cool.gif  O beje kur nuotraukas reikias talpinti???

i albuma, anonimiskai, ir paslepus exif mirksiukas.gif (turi psw?)
Atsakyti
Neturiu psw, ir nezinau kur albumas blush2.gif gal galetumet atsiusti i az., aciu 4u.gif
Atsakyti
a labai šešėliai trukdo? ax.gif mano ps clone stampas neveikia, nesuprantu kas yr blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 26 liepos 2009 - 16:30
As tai esif nemoku nuimt,uztai ir nesiryztu konkursuose dalyvaut blush2.gif

Siandien bituke pagavau smile.gif ne kazin kas,bet reik kazka idet blush2.gif pastaruoju metu nerandu ka fotkint blush2.gif

Biski pasarpinta ir apkirpta
user posted image

Papildyta:
Solo ,man idomus bandymas.Seseliai netrukdo,tik fonas,gaila,kad pilkas,noretusi balto 4u.gif
Atsakyti