Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

tik gal skirkim visa men, kol vasara konkursams, nes manau vieni atostogauja, isvaziave, tai gal tegu daugiau laiko buna g.gif , nes tikrai aprimo kazkaip viskas. Kąąąą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 07 24, 16:33)
tik gal skirkim visa men, kol vasara konkursams, nes manau vieni atostogauja, isvaziave, tai gal tegu daugiau laiko buna  g.gif , nes tikrai aprimo kazkaip viskas. Kąąąą?  ax.gif

drinks_cheers.gif menesis butinas drinks_cheers.gif as ir uz du menesius pasirasyciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 07 24, 15:39)
drinks_cheers.gif menesis butinas  drinks_cheers.gif as ir uz du menesius pasirasyciau  blush2.gif

Ir as uz du, bet tada gal du konkursai is karto galetu buti? dvi temos vienu metu ir du menesius ax.gif jei ne, tai tikrai bent menesi ax.gif
Atsakyti
Sveikos panos
pagaliau baigėsi 3 savaičių tremtis ,kaime pas uošvius.
Varau skaitynėti nuo ten kur dingau,labai gaila kad negalėjau sudalyvaut ritmo konkurse verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 24, 17:32)
va viena nuoroda http://www.flickr.co...ke/sets/193743/
gal alexxadra turi nemazai, galetu pasidalinti  bigsmile.gif

bigsmile.gif kiek skanestu, o kokiso foto grazios wub.gif
Atsakyti
Labas,

Manau, kad auto dar ankstoka blush2.gif O vien dėl susipažinimo nebūtina daryti blush2.gif

QUOTE(Rico @ 2009 07 24, 16:51)
Maistas ivairu formu, amziaus, paruosimo...

Pienas juk kūdikių maistas tongue.gif

QUOTE(Rico @ 2009 07 24, 17:44)
Ir as uz du, bet tada gal du konkursai is karto galetu buti? dvi temos vienu metu ir du menesius jei ne, tai tikrai bent menesi 

drinks_cheers.gif
Tai kiek darom? Gal iki rugsėjo? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nu tema, tai suuuuper essen.gif:

pasidalinsiu savo favoritais šitoj srity smile.gif (o pati naują darbą pradėjau dirbt, tai neturiu laiko visiškai niekam)...

La Tartine Gourmande
Alessandro Guerani Super.
Sweet Paul blog'as
Labai gražios lenkų puslapy Kwestia Smaku
sylviahelen
pamiršau smile.gif
b comme bon (prancūziškas) super.
Canelle Vanille
What's for Lunch Honey
Peter G Photos to paties autoriaus blog'as ir flickr.com
Thorsen K
White Plate (lenkė)

Still Life With (apie maisto fotografiją)

Gal užteks? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 24 liepos 2009 - 19:13
alexxandra, uzteks biggrin.gif thumbup.gif

Dedu kritikai ax.gif

Austėja
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 20:30)
alexxandra, uzteks  biggrin.gif  thumbup.gif

Dedu kritikai  ax.gif

man labai patinka, spalvos, mazyle..vietos berots uztenka 4u.gif

kiek iso darei? man patalpoje tai nieko gero foto gaunasi sad.gif mazai saules , apsvietimas s...
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 24, 20:40)
man labai patinka, spalvos, mazyle..vietos berots uztenka  4u.gif

kiek iso darei? man patalpoje tai nieko gero foto gaunasi sad.gif mazai saules , apsvietimas s...

Aciu, Zana 4u.gif Tuoj nueisiu paziuret wink.gif Siaip apsvietimas labai geras buvo, tai del to ir gavos kazkas blush2.gif

va dar j/b turiu mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
Paziurejau mirksiukas.gif ISO 400 4u.gif
Atsakyti
Tini o man suspausta labai atrodo taip ir spaudzia kazkas ta galvyte i apacia, ir tuoj tuoj isisrems i grindis, gerai butu kad matytusi rankytes, ir dalis grindu/lovos kur remiasi tas vaikas, nes dabar tai man nelabai toks kadravimas, o jb man ryskumo/astrumo truksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 07 24, 21:01)
Tini o man suspausta labai atrodo taip ir spaudzia kazkas ta galvyte i apacia, ir tuoj tuoj isisrems i grindis, gerai butu kad matytusi rankytes, ir dalis grindu/lovos kur remiasi tas vaikas, nes dabar tai man nelabai toks kadravimas, o jb man ryskumo/astrumo truksta  4u.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif Nu, bet si karta niekaip as to suspaudimo nepastebiu ax.gif
Atsakyti