Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

man atostogos nuo kompo, tai tik trumpam ilendu paskaitau, o rasyti rankos nekyla. doh.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 09:55)

Boruzka, pasiziurejau, kad mes praktiskai kaimynkos esam  bigsmile.gif

(tai ir as prie kaimynku, irgi Lazdynuose) tongue.gif

sveikos. 4u.gif
Atsakyti
liamuna, kaip faina bigsmile.gif Tai jau galim visa myta daryti bigsmile.gif
QUOTE(Rico @ 2009 07 24, 11:19)

Palaaaaaukit, as pietavau biggrin.gif is tavo pasiulytu man tinka sie:

Medis
Vejas
Atspindziai
Debesys
Maistas
Tiltas

Bet man is esmes tinka viskas ir tas "is visu pusiu..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 24 liepos 2009 - 12:00
as dabar maisto nuotrauku ziurinejau rolleyes.gif jau seile teka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 24, 13:25)
as dabar maisto nuotrauku ziurinejau  rolleyes.gif jau seile teka  rolleyes.gif

Tai gal jamam maista? bigsmile.gif
Maista graziai pateikti irgi sudetingas reikalas smile.gif Ir salygas tai tikrai tures visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 13:28)
Tai gal jamam maista?  bigsmile.gif
Maista graziai pateikti irgi sudetingas reikalas  smile.gif Ir salygas tai tikrai tures visos  smile.gif

drinks_cheers.gif as sutinku, man irgi tinka smile.gif
nors man viskas tiks, prisiderinsiu smile.gif

del to daikto is visu pusiu fotografavimas, nelabai supratau, ten poto su ps reikia padirbeti? o jaigu as jo nenaudoju? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 13:28)
Tai gal jamam maista?  bigsmile.gif
Maista graziai pateikti irgi sudetingas reikalas  smile.gif Ir salygas tai tikrai tures visos  smile.gif

gera mintis apie maista, dar galima sukonkretinti spalva spalva maisto, idomu turetu but. 4u.gif
Atsakyti
karsta.gif tai tebunie maistas bigsmile.gif kazin ar verta spalva apibendrint- apribotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 24, 14:33)
karsta.gif tai tebunie maistas  bigsmile.gif kazin ar verta spalva apibendrint- apribotu  g.gif

As irgi nemanau, kad vertetu spalvas apriboti. Kaiptik idomiau bus, kai bus ivairiau ax.gif

Tik vat, man klausimas kilo, o gerimai irgi maistas? Pvz, jei bus tik gerimas nufotografuotas, tai tiks ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 13:51)
As irgi nemanau, kad vertetu spalvas apriboti. Kaiptik idomiau bus, kai bus ivairiau  ax.gif

Tik vat, man klausimas kilo, o gerimai irgi maistas? Pvz, jei bus tik gerimas nufotografuotas, tai tiks ar ne?

uztat ir reikia, akd Rico sukonkretintu kazkiek ar parasytu mirksiukas.gif

man tai visos temos tiks mirksiukas.gif siaip iseinu atostogu -tai kaip su dalyvavimu bus -matysiu eigoje ax.gif
Atsakyti
Nusnaudziau tongue.gif tai dabar konkretinu

Maistas ivairu formu, amziaus, paruosimo...
gerimu gal neimkim (tokiu, kur piltume i stikline, puodeli), bet sriubos tinka ax.gif jei kas valgot skystus pusrycius- t.y.- sultys, jogurtai, pienas sublenberiuota su vaisiais, reisutais, uogom ir pan, jau turbut ne visai grynas skystis g.gif va! jeigu yra skaidulu- tai nebe gerimas. g.gif ax.gif tai bus maistas tongue.gif aisku, galima, kad nuotraukoj butu skysciai, jei yra "pagrindinis patiekalas" ax.gif
Man kazkas kazkada aiskino, kad pienas irgi maistas o ne gerimas g.gif
pirmai ziurejau maisto nuotrauku, tai buna ir zalia neprinokus uoga, sausainiu tesla ir pan. pateikta ir paaiskinta, tad, manau, jei autorius sugebes paaiskinti kur ir kaip jis mato maista (jei nebus akivaizdu) bus gerai bigsmile.gif

Oi, nu ir uzduoti turiu doh.gif nes maciau nemazai kiausiniu kevalu nuotrauku prie maisto unsure.gif na, bet jei sugebesit pritemti ir paaiskinti - puiku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 24 liepos 2009 - 16:14
sveikos bigsmile.gif

nauja Maisto tema labai faina thumbup.gif
Alexandrai turetu patikt rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
va viena nuoroda http://www.flickr.co...ke/sets/193743/
gal alexxadra turi nemazai, galetu pasidalinti bigsmile.gif
Atsakyti