Labas rytas
Kaip ivertintumet tokia nuotrauka? Vakar fotografavau mergyte. Turiu ir grazesniu ... (tik dar neturiu leidimo jas deti cia ), bet si man tokia visai idomi Tik gal siek tiek suspausta
labas rytas
tikrai suspausta ir noretusi, kad ta kojyte priekyje ryski butu arba, kad jos visai nebutu...
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 06:24)
Labas rytas
Kaip ivertintumet tokia nuotrauka? Vakar fotografavau mergyte. Turiu ir grazesniu ... (tik dar neturiu leidimo jas deti cia ), bet si man tokia visai idomi Tik gal siek tiek suspausta
tikrai suspausta ir noretusi, kad ta kojyte priekyje ryski butu arba, kad jos visai nebutu...
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 07:24)
Labas rytas
man kliuna kad fokusas rankytej, noretusi arba veiduke, arba kojyteje, t.y. pirmam plane. dabar atrodo, kad tiesiog nepavyko sufokusuot, nors gal toks uzmanymas buvo
QUOTE(Tiny @ 2009 07 23, 15:17)
Galim dar fotkinti:
1. Emocijas;
2. Miesta;
3. Medi;
4. Stikla;
5. Dangu;
6. Atspindzius;
7. Veiksma;
8. Vakara;
Na, cia siaip surasiau, kas i galva sove
1. Emocijas;
2. Miesta;
3. Medi;
4. Stikla;
5. Dangu;
6. Atspindzius;
7. Veiksma;
8. Vakara;
Na, cia siaip surasiau, kas i galva sove
o as sakyciau kad dar neskubet su tokiais ND Manau kad butu tikrai daugiau naudos pasipraktikuot labiau tokius "techninius" dalykus darant juos kurybiskai . Man labai fainos tos dvi temos is anu pradziamoksliu kur tie kompozicijos ND. Is ju ir naudos daugiau, nes privers pasigilint i kompozicijos taisykles
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 06:24)
nepyk, bet man nieko gero, nei rankos normaliai nesimato, nei kojos, nei veido
Man kaip tik erdves pojuti sukuria butent rankytes fokusavimas. Toks ir buvo uzmanymas. Turiu kadru kur kojyte fokusavau, bet jie nera tokie idomus
Papildyta:
1. Kokias taisykles jos dare?
2. Ko cia pykt
Papildyta:
QUOTE(Eres @ 2009 07 24, 09:33)
1. o as sakyciau kad dar neskubet su tokiais ND Manau kad butu tikrai daugiau naudos pasipraktikuot labiau tokius "techninius" dalykus darant juos kurybiskai . Man labai fainos tos dvi temos is anu pradziamoksliu kur tie kompozicijos ND. Is ju ir naudos daugiau, nes privers pasigilint i kompozicijos taisykles
2. nepyk, bet man nieko gero, nei rankos normaliai nesimato, nei kojos, nei veido
2. nepyk, bet man nieko gero, nei rankos normaliai nesimato, nei kojos, nei veido
2. Ko cia pykt
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 08:39)
Techniniai ND Kompozicija ir įtaiga (I dalis)
Pagrindinis tikslas - remiantis pirmosios fotopamokos iš www.morguefile.com kompozicinėmis taisyklėmis (trečdalių taisyklė, aukso pjūviai, trikampis, rėmelis, lydinti linija, apskritimas, ritmas, arba neigiama erdvė) padaryti abstrakčią foto.
Techniniai ND Kompozicija ir įtaiga (II dalis)
ND užduotis nufotografuoti kokį nors objektą iš įvairių matymo taškų (iš arti, iš viršaus, iš apačios, iš už nugaros). Reikia padaryti vieno objekto fotografijų koliažus (taip, kad vienas autorius galėtų nufotografuoti bent 3 skirtingus objektus.
Į koliažą galite dėti tiek nuotraukų, kiek jums atrodys tinkama atskleisti visas įdomiausias objekto puses :-)
Papildyta:
Tarpe tarp situ ND buvo AUTO labai praverte susipazinimui o pries visus situs ND po balto kiausinio seke lasai ir zinokit sakyciau, kad ta patirtis labai praverte, sakyciau nuosekliai buvo, spalvu nustatymas, ryskumas , o paskui kompozicija .
Tai gal ir darom 7 temas is eiles, kad kiekviena galetume pazaisti su kiekviena taisykle?
1. Trečdalių taisyklė
2. Aukso pjūviai
3. Trikampis
4. Rėmelis
5. Lydinti linija
6. Apskritimas
7. Neigiama erdvė
Papildyta:
Galim is pradziu ir susipazinti
1. Trečdalių taisyklė
2. Aukso pjūviai
3. Trikampis
4. Rėmelis
5. Lydinti linija
6. Apskritimas
7. Neigiama erdvė
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 07 24, 09:48)
Tarpe tarp situ ND buvo AUTO labai praverte susipazinimui
Galim is pradziu ir susipazinti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 08:50)
Tai gal ir darom 7 temas is eiles, kad kiekviena galetume pazaisti su kiekviena taisykle?
1. Trečdalių taisyklė
2. Aukso pjūviai
3. Trikampis
4. Rėmelis
5. Lydinti linija
6. Apskritimas
7. Neigiama erdvė
1. Trečdalių taisyklė
2. Aukso pjūviai
3. Trikampis
4. Rėmelis
5. Lydinti linija
6. Apskritimas
7. Neigiama erdvė
tai daug laiko uztruks
QUOTE(boruzka @ 2009 07 24, 09:52)
tai daug laiko uztruks
Galim po 2 taisykles imti vienu metu
Boruzka, pasiziurejau, kad mes praktiskai kaimynkos esam
QUOTE(boruzka @ 2009 07 24, 07:20)
labas rytas
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 08:52)
auto tikrai nelengva uzduotis as dar pasuociau itariu nepribrendau
QUOTE(Tiny @ 2009 07 24, 08:55)
Galim po 2 taisykles imti vienu metu
Boruzka, [color=yellow]pasiziurejau, kad mes praktiskai kaimynkos esam
Boruzka, [color=yellow]pasiziurejau, kad mes praktiskai kaimynkos esam
taip man rodos painiosis labai ...
as jau supratau pamaciusi tavo boksto nuotrauka as architektu gatveje salia rimi parduotuves galesim kada pasivaiksciot vakare