Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

rasyce, o man spalvos visai nieko cia wub.gif gerai primaklinai biggrin.gif biggrin.gif ir pavadinimas efoto gerulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 22, 11:13)
rasyce, o man spalvos visai nieko cia wub.gif gerai primaklinai biggrin.gif  biggrin.gif ir pavadinimas efoto gerulis thumbup.gif

Koks? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 22, 08:56)
tai ismatavai mano horizonta?  bigsmile.gif as tai is akies viska ten lyginau biggrin.gif na del duseles tai kaip tik siuo atveju stengiausi kad tik nebutu, kita karta gal kitaip pabandysim smile.gif dekui

Na, paprastai as- psl vis paslenki ir matos blush2.gif
Atsakyti
Tiny, ezeras su zolem graziai ziurisi mirksiukas.gif
QUOTE(akviliux_ @ 2009 07 21, 16:40)
kažkaip nieko gražaus nenufotkinu, tai tokią pusiau su bėda teismui pateikiu...
user posted image

faina bigsmile.gif tik virsaus, manyciau, daugoka, nes jis toks neinformatyvus, baltas blynas tiesiog unsure.gif bet tada ir apacios daugiau prasosi smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 07 22, 10:13)
rasyce, o man spalvos visai nieko cia wub.gif gerai primaklinai biggrin.gif  biggrin.gif ir pavadinimas efoto gerulis thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
akviliux, man tavo foto idomi, kabina kazkuom thumbup.gif gal kirpciau kazkaip kiek kitaip mirksiukas.gif bet cia jau autoriaus reikalas
Atsakyti
ačiū už pastabas 4u.gif pati jaučiu, kad tikrai kažko trūksta/perdaug. Tai jūsų konkretūs pasiūlymai man labai į naudą notworthy.gif
Atsakyti
tai ka nebekompetentingos jauciates fotkes kelt?? kad tokia tyluma cia biggrin.gif

Zitka grisk cool.gif
Atsakyti
Mergiukai, o ko jus taip visos vangiai balsuojat unsure.gif Uzejau siandien paziuret gal bus daugiau, bet ziuriu kad ne unsure.gif Preita karta nuotrauku buvo mazai, si kart, mazai balsuojanciu doh.gif Oi nigirai nigirai lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 22, 11:13)

spek kas sugalvojo cool.gif tokiu bajerius tik mano diedas gali ismastyt doh.gif
Atsakyti
Ar jau galiu skelbti balsavimo rezultatus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 22, 20:37)
Ar jau galiu skelbti balsavimo rezultatus?  bigsmile.gif

nu kas belieka :

Speju lupos bus Zitlali kaip ir ta kur begiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eres: 22 liepos 2009 - 20:43
QUOTE(Eres @ 2009 07 22, 21:42)
nu kas belieka  :

Speju lupos bus Zitlali kaip ir ta kur begiai  biggrin.gif

As irgi taip pat galvoju biggrin.gif

Tai vat...

38 Debesų takais
34 „Vienatvė – kelias, kuriuo likimas veda žmogų į jį patį." - H. Hesė
18 just taste it
17 Piestukai
12 lietuviško greitkelio smile.gif)) ritmas…
11 Eismas vakarop
8 lygiuot smile.gif
6 Į tolį…
5 rikiuotė.............
4 ...dejau skersa…
3 Kopų link…
3 nesibaigiančios mintys…
3 Isrikiuoti bendravimui…
2 Kelelis tolimas
1 Sukasi ratu…

Papildyta:
Kazkodel galvoju, kad pirma vieta laimejo Rico smile.gif