Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tajanta @ 2009 07 21, 19:10)
Aciu už info  bigsmile.gif  matau, kad esi iš Klaipėdos, kur tokį pieštuką pirkai?

tai kad kur parduoda fotikus, ten ir pieštukus. aš topo centre pirkau, apie 20lt.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 07 21, 18:11)
akviliux, man labai patinka, gal tik dangus per baltas atrodo  g.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 21, 21:04)
Dangus biski perdaug isdeges, nors kadras visai idomus  mirksiukas.gif

va, kad niekaip man kitaip tas dangus nepavyko.... tada pradėjau sau atleisti, kad čia 50mm man dėl to taip išplauna blush2.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 07 21, 21:29)
man atrodo butu idomiau jei fokusuotum saule, nors ir si mintis visai nebloga, tik bet kuriuo atveju reikejo stovo, arba nedrebanciu ranku, nes saule isplaukusi, erzina, butu grazus kadras, jei ji butu tvarkingesne, o dabar  schmoll.gif

niu jo... rankos ir kojos drebančios tikrai buvo... labai jau bijojau batus supurvint lotuliukas.gif
Atsakyti
Imeciau i efoto tokia, kaip jums? smile.gif
user posted image

Atsakyti
Laba naktele, senai matyti, kap as jumi mergos ir vyrai pasiylgau ne tas zoooodis bis.gif bis.gif bis.gif
Ryjau ryjau tema iki berots 15 puslapio ir blynks kai dave i akis tas toks bumbejimas net niko nepamenu.Maniau ateisiu i ramybes oaze, kur zmones prie meno ir taikus, alia cia ir kazkoki kriziniai pms uzeje (as ciane piktai jei ka, tik liudna kad tokioj grazioj vietoj taip sedezeme uzejo).Nu vienzo...
Zitka, tavo foto i akis istrigo pusinuke ta, bet kitos man per tamsios ir akys per baltos, per daug Ps nubalinta.Bet siaip kasau bamba kad tau taip iseina blush2.gif
Giedre,matau iriesi i prieki, liuks bigsmile.gif Tik su spalvom nepersistenk, bet kai persingsi tu sintetiniu spalvu liga paciai ju nebesinores.
Istrigo dar aguonos foto, labai tvarkinga, ryski, splavos svarios, tik kaires truko.
Belges portretukas, niu man geras, ryskumas ok, tik antros akies fokuse norisi.Bet uzmetus koki svajinga pasteliniu siltu spalvu akctiona ir tos antros akies fokuse nereiktu..
Bonda dangus wau, tik kotrasto dramatizmui dadeciau.
Rasytce, splavos man liuks, per daug dangaus ir noretusi foto i kaire paslinkti, kad kairej pusej apacioj foto prasidetu takeliu.
Daugiau nespejau perskaityti, bet savaites begyje pasitaisysiu (sau pazadu)
Ai, dar Saules puga, galetum ir dazniau uzsukti, labai smagu ir naudinga tavo postus skaityti.
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 22, 00:07)

Nugi grazu man smile.gif Bet, kai Ievosius parase, tai gal tikrai dangaus maziau noretusi g.gif

Kaip jums nespalvotas variantas? g.gif Del nukirsto pirsciuko galit nerasyti, deja nukirtau ji jau fotografuodama doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 22 liepos 2009 - 06:57
QUOTE(Tiny @ 2009 07 22, 07:40)
Kaip jums nespalvotas variantas?  g.gif Del nukirsto pirsciuko galit nerasyti, deja nukirtau ji jau fotografuodama  doh.gif

remeliai jau man tai tikrai per dideli blush2.gif tokiam trapumuj norisi kazko kokio labai menko blush2.gif o gal darydama remeli nusikirto pirstukas man taip buna blush2.gif sitas var kaip ir nieko ale kazko labi labai pilka o sepia bandei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 22, 06:40)

Kaip jums nespalvotas variantas?  g.gif Del nukirsto pirsciuko galit nerasyti, deja nukirtau ji jau fotografuodama  doh.gif

man tai ne..jb kakzoks ne toks... apranga isdegus lyg..na toks kontrastas tarp vaiko ir aprangos g.gif dar man tas blizgesys nosiuko ir skruostuko -kaip su blycu fotkinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 07 22, 09:30)
remeliai jau man tai tikrai per dideli  blush2.gif tokiam trapumuj norisi kazko kokio labai menko  blush2.gif o gal darydama remeli nusikirto pirstukas man taip buna  blush2.gif sitas var kaip ir nieko ale kazko labi labai pilka o sepia bandei  blush2.gif

Aciu 4u.gif Ko tik nebandziau biggrin.gif Bet del blogo WB balanso fotografavimo metu, nei vienas variantas manes netenkina doh.gif

QUOTE(bonda @ 2009 07 22, 09:33)
man tai ne..jb kakzoks ne toks... apranga isdegus lyg..na toks kontrastas tarp vaiko ir aprangos g.gif dar man tas blizgesys nosiuko ir skruostuko -kaip su blycu fotkinta g.gif

Aciu 4u.gif Nea, ne su blicu. Cia dirbtiniam apsvietime mirksiukas.gif Lempa atsispindi.
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 22, 00:07)
user posted image

tas kelias kai nuvingiuoja i kaire tai lyg koki pasvyrima nuotraukai duoda g.gif bet spalvos man patinka.

Laba  4u.gif

Nugi grazu man  smile.gif Bet, kai Ievosius parase, tai gal tikrai dangaus maziau noretusi  g.gif

user posted image

man grazu, svelnu.
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 21, 22:07)

nostalgija kvepia spalvos rolleyes.gif is pirmo zvilgsnio atrodo virsta, bet ir horizonta paziurejau- kairej pusej per milimetra zemiau blush2.gif dar kokia dusele eitu ten rolleyes.gif faina rolleyes.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 22, 05:40)

o jau lelius wub.gif
man irgi rubelio spalvos nepatinka - aki rezia... ir gal reikejo vos vos i desine psislinkti- virsutine lupyte/ zandukas uzstoja veiduko apacia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 21, 23:07)

nzn ,o man spalvos kazko kliuna ... nelabai naturalios g.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 07 22, 06:40)
Laba  4u.gif

buciau palikusi daugiau virsaus ir nukirpusi ta apacia 4u.gif ir tas blizgesys ant veidelio nlb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 07 22, 00:46)
Rasytce, splavos man liuks, per daug dangaus ir noretusi foto i kaire paslinkti, kad kairej pusej apacioj foto prasidetu takeliu.

aciukas. del dangaus nepagalvojau kazkaip, kazkaip tas takas uzima didesne dali foto, tai net nesusimasciau.

Nugi grazu man  smile.gif Bet, kai Ievosius parase, tai gal tikrai dangaus maziau noretusi  g.gif

svarbu grazu, o trukumus bandysim salinti ateityje, kai patobulesiu smile.gif

hmmm, manau jau sios foto nelabai iseina pataisyt, nebent jau labai daug darbo idet su ps. kliuna labia blizgesys ant veiduko, balti rubeliai jau ryskiai padege, gaila kadro, bet . . ..

QUOTE(žmogiukas @ 2009 07 22, 09:44)
tas kelias kai nuvingiuoja i kaire tai lyg koki pasvyrima nuotraukai duoda  g.gif bet spalvos man patinka.

taip taip, svyruoja ta foto, del to man ji ir patinka, tokia judesyje biggrin.gif

QUOTE(Rico @ 2009 07 22, 09:58)
nostalgija kvepia spalvos  rolleyes.gif is pirmo zvilgsnio atrodo virsta, bet ir horizonta paziurejau- kairej pusej per milimetra zemiau  blush2.gif dar kokia dusele eitu ten  rolleyes.gif faina  rolleyes.gif

tai ismatavai mano horizonta? bigsmile.gif as tai is akies viska ten lyginau biggrin.gif na del duseles tai kaip tik siuo atveju stengiausi kad tik nebutu, kita karta gal kitaip pabandysim smile.gif dekui

QUOTE(boruzka @ 2009 07 22, 10:09)
nzn ,o man spalvos kazko kliuna ... nelabai naturalios  g.gif

taip taip nenaturalios, zinoma laugh.gif bet man jos patinka, cia jau kiekvienas pagal save piesia smile.gif aciu uz nuomone

sveikos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 22 liepos 2009 - 09:56