Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2009 07 21, 12:48)
man centravimas čia nelabai kliūna, man kliūna, kad akių nesimato, ta prasme neryškios labai ir... pilkuma pilkuma smile.gif

aha, gaila, kad akytes neryskios....siaip tokia miela foto susirode, tai technines klaidos taip akiu nerezia rolleyes.gif
QUOTE(liamuna @ 2009 07 21, 13:16)
nu jo jb pilkokas, ryskumo truksta, centravimas nekliuna, tik siek tiek nukandau kaire alkune, geriau butum siek tiek maziau palikus desinei.  4u.gif

aciu 4u.gif pabandysiu pakarpyt kitaip.
QUOTE(Tiny @ 2009 07 21, 15:33)
O man j/b visai nieko, tik gal kontrasto truputi daugiau noretusi. Toks svelnus  smile.gif

Del kadravimo nezinau. Gal butu geriau, jeigu butu tilpusi visa galvyte ir visa alkune  g.gif Arba tada dar labiau pakirpt  g.gif

foto labiausiai nespalvotos patinka, bet paverst graziai tikras vargas doh.gif kontrasto bandziau kiek det, bet labai isdega rankyte ir kojytes...
QUOTE(Rico @ 2009 07 21, 15:54)
Kitten, man noretus, kad truputi daugiau kaires ir truputi maziau desines butu, akyciu irgi truksta

aciu 4u.gif supratau klaidas, einu dar kazka bandyt isspaust.

Tiny, man ezeras graziau be zoliu ziurejos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 21 liepos 2009 - 15:30
Tiny, o man su zolem gal labiau 4u.gif
Atsakyti
Truputi off topic blush2.gif

RYT 11val Londonieciu meetas prie Buckinham palace. Kas jungias? placiau plepaluose ax.gif
Atsakyti
Kitten' man JB kontrasto trūksta ir šiek tiek dar erdvės ax.gif šiaip labai graži poza mirksiukas.gif
Tiny man su žolėm smile.gif

kažkaip nieko gražaus nenufotkinu, tai tokią pusiau su bėda teismui pateikiu...
user posted image

kuo toliau, tuo labiau pilvas trukdo fotkint.... įtariu, kad netrukus ir pertrauką teks daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 07 21, 11:38)
Ar labai blogai cia centravimas? del jb zinau pati, ne pats geriausias ax.gif
user posted image

is zemiau fotkinciau kiek smile.gif maziau pakausio, daugiau veiduko mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif . Pareinu dar daugiau atsilikusi doh.gif doh.gif doh.gif ( visa savaite eircomas nedave neto, tai buvau baisiai pikta, net MB burbejau, kad keistume i kitos kompanijos, tik tiek , kad problema visoj salyje, o ne tik pas mus, tai siandiena jau prisijungiau ir labai tikiuosi, kad nesklandumai ten pas juos baigesi, nes rode net per zinias, kad zmones pasipiktine labai, kad buvo palikti be rysio. )
Oho kokia cia nuotakyte unsure.gif , bet biski juokinga lotuliukas.gif .......
na gera eisiu namu darbu daryti, nes jauciuosi pataisininke cool.gif ir skaityti turbut 6 temu doh.gif .
tikuosi, kad nebusit labai aktyvios pleputes cool.gif ax.gif eikit atostogauti...... man bus lengviau pasivyti blush2.gif
P.S Buvau tokioje sventeje ir taip stengiausi, o kai paziurejau,ka prifotkinau, tai ir palikti kompe net nera ko verysad.gif ... ach mokytis,mokytis ir dar karta mokytis....
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 07 21, 15:20)
Merginos, padėkit !!!! užtėškiau vandens lašiuką ant objektyvo vandeni befotkindama iš arti, dabar dėmė liko, kuo ją pašalinti kad nepažeisčiau ko nors? Siaubas, kaip neapsižiūrėjau  doh.gif

tinka spec spiritinės servetėlės kur būna pc monitoriams valyti, nors aš turiu nusipirkus pieštuką spec objektyvams valyti. Nepergyvenk, tik šiurkščiu niekuo nevalyk mirksiukas.gif

akviliux, man labai patinka, gal tik dangus per baltas atrodo g.gif
Atsakyti
Sveikos mano mielos ponios !!!

Biski vėl man reikėjo dingti iš eterio.

Pralėkiau praleistas temas ir labai patiko Zitlali nuotraukos. Kaip ten kuri rasėt " pizė kaip gražu ".
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 07 21, 18:24)
Sveikos mano mielos ponios !!!

Biski vėl man reikėjo dingti iš eterio.

Pralėkiau praleistas temas ir labai patiko Zitlali nuotraukos. Kaip ten kuri rasėt " pizė kaip gražu ".

sveikas sugrįžęs smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 07 21, 18:11)
tinka spec spiritinės servetėlės kur būna pc monitoriams valyti, nors aš turiu nusipirkus pieštuką spec objektyvams valyti. Nepergyvenk, tik šiurkščiu niekuo nevalyk mirksiukas.gif

Aciu už info bigsmile.gif matau, kad esi iš Klaipėdos, kur tokį pieštuką pirkai?
Atsakyti
Aciu uz komentarus ezerui 4u.gif
QUOTE(akviliux_ @ 2009 07 21, 17:40)

Dangus biski perdaug isdeges, nors kadras visai idomus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2009 07 21, 17:40)

man atrodo butu idomiau jei fokusuotum saule, nors ir si mintis visai nebloga, tik bet kuriuo atveju reikejo stovo, arba nedrebanciu ranku, nes saule isplaukusi, erzina, butu grazus kadras, jei ji butu tvarkingesne, o dabar schmoll.gif
Atsakyti