Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nu bet diskusija pries ta oj nigaliu lotuliukas.gif istikruju visos darem ir padarem, net ir ta pati Ruste su muilinuke dare ND cool.gif bene dauguma strigom su wb namu darbais, bet uzsispyrem ir padarem kazkaip , paskui kai pamatai realu blink.gif skirtuma ka duoda wb filtras nebekyla ranka fotografuoti nusistacius wb ant auto ....o wb namu darbo nuotrauku photobuckete pas mane bent 3 ar 4 lapai nuotrauku doh.gif ir nieko ... nenumiriau ....

ir kazkaip labai juokinga pasidare gyrimasis, mokejimu naudotis PS doh.gif kiek zmoniu tiek nuomoniu ir skoniu, bet mokejimas dirbti PS nera privalumas ax.gif man paciai tos lygintos kad ir panoramu nuotraukos nlb patinka, zmoniu veidai nuslifuoti taippat, nebent tai sventine fotografija, As naudoju PS karpymui, remeliu uzdejimui, pavertimui i j/b siek tiek sarpinimui , kartais color balance pareguliuoju... va gi dar vinjetavima apamirsau rolleyes.gif siuo metu bandau gydytis nuo jo ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 21 liepos 2009 - 10:57
Boruzka, kad tu tiek kankinaisi su ND, čia tavo problema, ir visi kas su ND kankinos, kol padarė gerai, taip pat tai tik jų problemos, seavai to nereik daryt gerai, nes ji/jis ypatinga/as, kada tu suprasi. seava gi viską moka, jai/jam (blyn kas nors žino, ar tai ji ar jis?) nereik atlikt ND gerai, aišku tau?
manau, reik raukt jau tą temą, nes tikrai per daug dėmesio vienos personos nepasitenkinimu namų darbais
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 21, 10:59)
Boruzka, kad tu tiek kankinaisi su ND, čia tavo problema, ir visi kas su ND kankinos, kol padarė gerai, taip pat tai tik jų problemos, seavai to nereik daryt gerai, nes ji/jis ypatinga/as, kada tu suprasi. seava gi viską moka, jai/jam (blyn kas nors žino, ar tai ji ar jis?) nereik atlikt ND gerai, aišku tau?
manau, reik raukt jau tą temą, nes tikrai per daug dėmesio vienos personos nepasitenkinimu namų darbais

lotuliukas.gif

MERGAI, KO TAIP PASYVIAI BALSUOJAT????? MARS VISOS BALSUOT! smile.gif

Tai kokia darom is kompozicijos tema savaites?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 21, 10:59)

As pati pasiuliau po situ namu darbu "Baltas kiausinis baltame fone" nes kapstemes po senas pazengusiuju temas ir darem paskui jas ... Tikrai sunkiai sprendem kas po ko turi eiti, pacios kankinomes , ir t kazkaip naujas atejes zmogus turi prisitaikyti prie senu taisykliu...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Panos, nu kiek galima apie ta pati. Geriau foto dekit smile.gif

Ar labai blogai cia centravimas? del jb zinau pati, ne pats geriausias ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 07 21, 12:38)

man centravimas čia nelabai kliūna, man kliūna, kad akių nesimato, ta prasme neryškios labai ir... pilkuma pilkuma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 21 liepos 2009 - 11:48
Kai tik "drakės", tai pažengusių pilna prigužėjo smile.gif gaila tik, kad ne nuotraukų komentavimui
Atsakyti

nu jo jb pilkokas, ryskumo truksta, centravimas nekliuna, tik siek tiek nukandau kaire alkune, geriau butum siek tiek maziau palikus desinei. 4u.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 21, 13:04)
Kai tik "drakės", tai pažengusių pilna prigužėjo smile.gif gaila tik, kad ne nuotraukų komentavimui

drinks_cheers.gif kazkaip abidna net.
Jauciu numirs greitai musu temuke, liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 07 21, 13:16)
drinks_cheers.gif  kazkaip abidna net.
Jauciu numirs greitai musu temuke, liudna  verysad.gif

nenumirs, nepergyvenk mirksiukas.gif aukščiau nosį smile.gif
Atsakyti

user posted image

O man j/b visai nieko, tik gal kontrasto truputi daugiau noretusi. Toks svelnus smile.gif

Del kadravimo nezinau. Gal butu geriau, jeigu butu tilpusi visa galvyte ir visa alkune g.gif Arba tada dar labiau pakirpt g.gif
Papildyta:
Turiu dar viena ezero foto. Kaip jumi ta zole? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 21 liepos 2009 - 14:32
QUOTE(Tiny @ 2009 07 21, 13:33)
Turiu dar viena ezero foto. Kaip jumi ta zole?  g.gif

Man sita turbut labiausiai patinka ax.gif tinka ta zole ax.gif

Kitten, man noretus, kad truputi daugiau kaires ir truputi maziau desines butu, akyciu irgi truksta
Atsakyti
Merginos, padėkit !!!! užtėškiau vandens lašiuką ant objektyvo vandeni befotkindama iš arti, dabar dėmė liko, kuo ją pašalinti kad nepažeisčiau ko nors? Siaubas, kaip neapsižiūrėjau doh.gif
Atsakyti