pabandysiu dar viena kart ,tikiuos jau paskutini
tai istorijos pradzia:
pries 3-4 metus pradejau dometis photoshopu.tuo metu turejau beveik 100procentu automatini olympusiuka. remeliams ant nuotrauku uzdet raudonom akim patvarkyt uzteko tokio fotiko,bet laikui begant pamaciau ,kad viskgi svarbu kokia ta nuotrauka tu turi ir ka is jos gali padaryt,pradejo trukdyt ISO triuksmas,reikejo kokybes.taigi aiskinausi kaip kas ir jau tada uzsukdavau i fotografijos skyreli,nepamenu nuo kada atsirado tie namu darbai,bet net nelindau niekam i akis mokiausi aiskinausi,skaiciau.baigiau grafikos programu kelis menesius trukusius kursus. suzinojau daug apie spalvas,apie spausdinima,isnarsciau photoshopa. gavau darba maketuotojos, darbas labiau su vektorine grafika bet uzteko ir fotografijos(gaila ne menines) isigijau kita fotika,muilinuka ,bet su daug rankiniu nustatymu
atbegau cia pas jus.pirmiausia su dideliu noru susidraugauti, kazkam kazko reikejo tai pasiuliau knyguciu,pamokeliu, labai graziai pabendravom,uz pamokeles padekojot,namu darbai mano netiko,nesupykau ne kiek, zinojau,kad mano supratimas dar labai mazas,kad turiu dar daug daug suprasti,kad turimas fotoaparatas nera labai geras,kad sunku su juo sufokusuoti ir ta uzduoti su trim daiktais skirtingai sufokusuotais tikrai sunku atlikti,neklauso taip labai tie muilinukai
nulindau i pogrindi tyliai skaiciau jusu skyreli ir knygas,mokiausi,treniravausi.supratau,kad fotografijos nemesiu,kad man tai labai patinka, pradejau naujo fotiko zvalgytis.tyrinet kuo kuris skiriasi,kokios galimybes,kokie trukumai,kaip kas veikia.su kokiom problemom zmones susiduria.perskaiciau visas bloge siulomas knygas,straipsnius.sekiau jusu tema.maciau kaip cia sunku atlikti tuos namu darbus.todel labai tam ruosiausi ,kad nebereiktu jusu klausinet kur koks mygtukas o ir paciai tai buvo velniskai idomu.ir besigilinant labai labai daug ka supratau ir suzinojau.
na ir isigijau savo issvajotaji canona.ir tikrai tikrai gera, bijojau net i rankas ji kelias dienas paimti toks jis man brangus.
instrukcija is priekio ir is galo perskaiciau po du kartus kogero ,jauciausi pasiruosus prisistatyt pas naujokus.
padariau namu darbus, valio atrodo viskas tinka,dar Zitlali paprase mazesnes nuotraukas kelt. galvoju vajezau kaip gerai,niekas jose nesimatys ir kaip nors praslysiu nepraslydau vel perziurejau kas blogai padidinau nuotraukas,paprasiau paaiskinti kur ta beda. o pasirodo tai ne buteliukas o baltas bliudelis ir kriaukles susiradau buteliuka perfotografavau. - netiko- atspindziai pakiso koja. nuejau pas pazystama dailininke(baigusi magistra tapybos) issiklausinejau apie tuos atspindzius, na sako taip su baltu daiktu ir mes universitete vargom,bet atspindziai yra visur ir taip turi but.krentanti sviesa juos sukuria ir t.t
ir pasiutau tada,kad toki kelia nuejus, tiek prisistengus ,stumdo cia mane is vienos temos i kita siulo iseit, ar net dorai neapziureja ir nepaaiskine perfotografuot siuncia.
viskam yra ribos,kiek zmogus zemintis gali? negi man dar psichologijus kursa prasiaiskint,kad kaip nors jums itikciau?
aisku zinios niekur nedingsta, esu labai patenkinta ,kad daugelis dalyku man jau suprantami ir zinomi ir toliau sau mokysiuos.
bet apmaudas cia patirtas liko. ir zinau,kad ne viena taip pasijauciau.tik gal kiti maziau pastangu idejo,gal nereaguoja taip jautriai,gal nera tokie atkaklus. taip kalta,parazite,ramybes drumsteja dabar jau galit akmenim uzmetyt iki finiso. nebesigincysiu,nedrumsiu jums ramybes. ir ar verta kai zmones taip labai nenori isgirsti kito.
atsiprasau kad tas postas toks ilgas gavosi.paskutinis
zitlali gali gryzt.
oi seava seava, tu susireiksminus iki begalybes o paprasciausio namu darbo su WB negali ar nemoki atlikt tinkamai....nors save pateiki kaip visamoksle, visazine...dziaukis, kad merginos nepraleidzia taves su netinkamai atlikta uzduotimi ir stenkis ja atlikti tinkamai, o ne destyk cia savo priesistores, kurios mums visoms yra zinomos, nes dauguma perejo per ta pati nu juokinga iki begalybes
Labas rytas Grazios dienos ir geru kadru mergytes Griztam prie darbu nuo plepalu
Labas rytas Grazios dienos ir geru kadru mergytes Griztam prie darbu nuo plepalu
na tai pradedam, as siandien va ka parodysiu
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 07 21, 08:33)
man lyg per status kampas tu baidariu, kazkaip net galva norisi lenkti nors ka as cia, paciai baidariu fotkes nesigavo, nes vis saule plieske
pritariu zmogiukui , siek tiek pasukciau kadra, nes dabar atrodo jog baidares tuoj tuoj nuslys kur i giluma , pasukti orentuojantis i zole (kad ji vertikaliai eitu, arba vandeny tokie dryziukai matos), na bandyciau, ir gal siek tiek pilkoka, nelabai man patinka toks vertimas, kazkaip liejasi vaizdas ()arba kokybes kazkiek truksta), bet kompoziciskai lyg ir nieko visai man.
Žiauru, tiek psl turėjau skaityt vien seavos nepasitenkinimą ND Seava, pas tave dėmesio trūkumas ar kaip? Gana jau blevyzgot čia, ne tam ši tema sukurta. Visi čia dalyvaujantys, pažengusieji taip pat, atliko visus privalomus ND ir darė tol, kol jie buvo užskaityti, be jokių atsikalbinėjimų ir nepasitenkinimų. Taisyklės taikomos visiems. ir gana jau!
blyn, o balsavimas dar nesibaigė? vakar negalėjau pasijungt, varau pažėsiu
blyn, o balsavimas dar nesibaigė? vakar negalėjau pasijungt, varau pažėsiu
kadras siaip naturaliai cia taip gavos, nes baidares ant stataus kranto uztemptos buvo aciu uz komentarus
Tarzaniuke, man tai visai nieko tavo baidarės, tik gal apačios daugoka
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 07 21, 06:33)
ir man galva pasukt norisi... kazkur skaiciau, kad jei nuotraukoj yra vanduo, jis turi buti tiesus, nes kitaip keistai ziuresis, tad lygiuok horizonta pagal vandeni nors geriau isiziurejus prie zoliu neina iziureti to vandens pasvirimo, bet tie dryziai toki ispudi sudaro
O kam iseiti ir kam grizti tai tik patiem zmonem nuspresti...
Sutinku su isvardintais kometarais Slysta man baidare
horizonto negaliu lygiuoti, nes tada foto nebeatitiks realybes o jos ir buvo taip uztemptos, kad vos neslydo atgal i upe ir tie dryziukai skersi, nes upes vaga sukosi netoli ir vandenukas taip teka ten... na man tai visai grazu tas istrizas vandenukas