laba
bandymas pataikyti į ritmą
bandymas pataikyti į ritmą
QUOTE(Vilika @ 2009 07 20, 14:07)
Labas visoms aš čia šiaip tylioji jūsų skaitytoja, bet šį kartą nesusilaikiau...seku jūsų temas jau seniai ir anksčiau pastebėjau nesusikalbėjimo wb namų darbų...tiesiog jei vienos monitorius rodo, kad užduotis atlikta gerai, tai kitos kaip tik rodo blogą atspalvį...atsimenu ir anksčiau buvo purkštavimų dėl to, kad sunku įtikti su wb n.d, nes ne visų monitoriai sukalibruotomis spalvomis....o dar sunkiau toms, kas atlikinėja užduotis naudodamos laptopą...ir tyliai pasitraukusių buvo ne viena...tad nereikia sakyti, kad seava viena purkštauja...tik labai ji jau atkakliai purkštauja, tad įsimins visoms ir ilgam, ne taip kaip kitos tyliai bandžiusios paprieštarauti
Atsiprašau, kad šį kartą nenutylėjau ir įsiterpiau...čia jau mano charakteris kaltas lendu atgal į pogrindį ir tikiuosi, kad nesusipratimų ateity bus mažiau...ir čia besilankantieji ras daugiau naudingos informacijos, gražių foto, o ne blogų emocijų
Atsiprašau, kad šį kartą nenutylėjau ir įsiterpiau...čia jau mano charakteris kaltas lendu atgal į pogrindį ir tikiuosi, kad nesusipratimų ateity bus mažiau...ir čia besilankantieji ras daugiau naudingos informacijos, gražių foto, o ne blogų emocijų
dar vienas balsas aciu uz palaikyma. nesakau,kad as labai teisi,labai protinga,viska ismananti,bet sitam skyrelyje yra akivaizdziu bedu,slubuoja taisykles, bet dauguma uzsimerkia,nes taip patogiau,kiti bijo,dar kitiems nera taip svarbu.o as vat ta bjaurioji,kuri neistvere ir nenutylejo,net ir tylius skaitytojus priverciu prakalbeti
QUOTE(Medona @ 2009 07 20, 14:11)
dekui. sitas kadras jau po karpymo,pradzioj lyg ir dar kreivesnis buvo.po berods Zitlali pastabos apie svyranti horizonta kitose mano nuotraukose,paziurejau,kad ir sito apacia nelabai kaip atrodo, bet geriau man nesigavo apkirpt jei apkerpi kitaip dingsta kitos man visai grazios detales.
butinai dar pameginsiu kaip tai pataisyt, bet dabar labai politika esu uzsiemus jau ir laiko trukt pradejo.
o dar i darba reikia
geros visoms dienos
QUOTE(bonda @ 2009 07 20, 13:35)
fainas buitiaks ryskumas super..man tik spalvos kazko neocien -ka darei su jom?
ka kaaa dariau - gi uzkroviau actiona, kazin ka na vat tiap norejau ir vsio, galejau dar 100 varijantu padaryt, ale va uzbangavo butent taip smagu, kad patinka
Medona, ka darei antram planui pirmoj foto? - bliurinai rankiniu budu? labai jau matosi, rezia aki nemaloniai
masinoj idomesne, ale lango krastas, einantis iskarto po nosim, tai nea. galejo iki akiu pakelt, butu man rodo geriau
akviliux_
nebeturiu laiko atydziau patyrinet, bet labai grazus nuotraukos atspalvis ir kampas fotografavimo netiketas ir idomus. traukianti zvilgsni nuotrauka.grazu
nebeturiu laiko atydziau patyrinet, bet labai grazus nuotraukos atspalvis ir kampas fotografavimo netiketas ir idomus. traukianti zvilgsni nuotrauka.grazu
QUOTE(akviliux_ @ 2009 07 20, 13:47)
tai ko i albuma nedejai gerai pagavai
Medona, pirmoj kazkas keisto ir nesiziuri, per masinos langa- fainai, tik tas langas ne vietoj kerta veida per puse... kitas jau istrynei
QUOTE(akviliux_ @ 2009 07 20, 15:47)
Bandymas pavykes O dar ir istrizaines temai tinka
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 20, 15:13)
akviliux, ideja labai gera,spalvos patinka, bet man jau per status kampas.
man ir del kampo
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 20, 14:52)
Medona, ka darei antram planui pirmoj foto? - bliurinai rankiniu budu? labai jau matosi, rezia aki nemaloniai
masinoj idomesne, ale lango krastas, einantis iskarto po nosim, tai nea. galejo iki akiu pakelt, butu man rodo geriau
Nugi nieko as jai nedariau, taip nevykusiai, vadinasi, nufotkinau
Tai, kad as sedejau kitoje masinojE ir jai net nezinant fotkinau, tai negalejau pareguliuot kiek lango atsidaryt ir pan...
QUOTE(Rico @ 2009 07 20, 14:58)
Medona, pirmoj kazkas keisto ir nesiziuri, per masinos langa- fainai, tik tas langas ne vietoj kerta veida per puse... kitas jau istrynei
Istryniau tik viena
Aciu uz komentrus visoms Apie antra jau parasiau auksciau.
Papildyta:
O kaip sita?
ačiū už komentarus ir pastabas
Medona tavo paskutinė kompozicija nebloga, tik man kažkokia purvinai tamsoka, truksta kokybės.... bet gal čia mano monitorius...
Papildyta:
tai kad sugebėjau pramiegoti datą, įsivaizdavau, kad šiandien įdėsiu, ogi žiūriu, kad jau balsuojam
Medona tavo paskutinė kompozicija nebloga, tik man kažkokia purvinai tamsoka, truksta kokybės.... bet gal čia mano monitorius...
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 07 20, 15:58)
tai ko i albuma nedejai gerai pagavai
tai kad sugebėjau pramiegoti datą, įsivaizdavau, kad šiandien įdėsiu, ogi žiūriu, kad jau balsuojam
QUOTE(Tiny @ 2009 07 20, 09:03)
O kaip jums toks kadravimas?
man šita patiko - toks vakaro lengvumas...
QUOTE(paprasta @ 2009 07 20, 09:50)
Nesupykite, bet patekti į Jūsų būrelį naujokėms tikrai sunku
QUOTE(seava @ 2009 07 20, 10:32)
cituoju : Daugiausia patarimų, konkretesnės kritikos perskaičiau pirmose temelėse, o skaitant vėliau pasijunta, kad dalis Jūsų susigyvenote, daugiau analizuojate viena kitos fotografijas, o naujokės, kurios bandė prisijungti, dažnai tiesiog pranykdavo...
na merginos... jau tikrai audra stiklinėje! nelengva nė viename skyrelyje naujokams, nematau čia jokios nuostabos! ir apskritai čia ne kertelė sielai, o fotografijos pradžiamokslis. Aš pati čia naujokė, jaučiuosi labai normaliai priimta. Aišku, kad viduje būna pikta, kai atrodo vis dedi dedi nuotraukas, o nieko gero iš jų nėra. Lauki kaip saulės kokio pagiriamojo žodžio Bet aš gi nereikalauju, kad prašau girkite mano nuotraukas, skyrelis juk ne apie tai!
Aš siūlau pranykusiems ir pogrindyje tupintiems naujokams lysti į dienos šviesą, o senbuviams peržiūrėti namų darbų užduotis, pakoreguoti formulavimą ar kas ten kam nepatinka. Žodžiu, vaikai, gyvenkime draugiškai