QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 18, 20:46)
Bonda, o kodėl abi akys turi būti fokuse? Nebūtinai juk... Na, nebent personažas žiūrėtų tieisi į objektyvą, ar būtų koks portretas "en face" iš arti. Daugybė puikių pavyzdžių galima rasti. Pati kaip tik neseniai gėrėjausi aktoriaus A. Sakalausko panašiu portretu.
aisku, nebutinai
bet va kaip ir sakai, turi buti foto su emocija, kazkuom traukt, kad nepastebet ir nesikabinet
as kazkiap labai reikli sau pasidariau..automatiskai kazkiek reiklesne ir kitiems turbut
ir vis dar as labiau kaifuoju nuo ryskesniu kadru, nei issiliejusiu -nors... kazi ir ar daaugsiu iki to
SP, moki tu susakyt viska taikliai, aiskiai
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 18, 21:08)
Cia dar sian isgimdziau... atitinka mano nuotaika..
man sita
kaip cia fotkinai, koks apsvietimas, ka darei?
grudge man ne
bet jau auskciua paaiskinau kodel
ir dar akys/paakiai baisiai jau tamsu
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 06:35)
sitos abi man
tik paskutinej akiu baltymai man jau nebe natural vaizdelis
bet gal ir taip turi but -cia as nezinau..bet as iki galo turbtu nebalinciau//gal
Papildyta:
QUOTE(seava @ 2009 07 19, 19:26)
o vietoj malonaus pabendravimo ,suradau ozku pulka.
nepamirskit,kad cia skyrelis "fotografijos pradziamokslis"
nevaidinkit profiu.
jei nepatinka, tai nedalyvauk tam ozkyne -nematau problemu
nelabai kas cia ir vaidina -kazkiap nepastebejau tikrai
va kad tu issisokineji pastarasias keletas dienu tai tikrai -ne man vienai taip atrodo
Papildyta:
QUOTE(seava @ 2009 07 19, 19:26)
o ne kurkit neivykdomas uzduotis.
o kuri uzduotis neivykdoma?
kazkaip kas norejo, tas ivykde, ta pati zitka keik vargo
-paklausk -bet vis tiek padare, perprato reikala
o kad pirmose nevyke objektai buvo -tai tikrai -nes as net negalejau iziuret ar i gera, ar nelabai -neriek pykt del sudo nieko
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2009 07 19, 19:52)
Sveikos,nu bandysiu ir as jungtis prie jusu
jei tik kantrybe nepabegs
isigijau siandien kita fotika tai norisi viska paveiksluot,ale ne viskas iseina,nereik man labai jau kazko,bet kai viena foto atrodo labai,o kita nesamongai tai ner daugiau nieko,kaip eit i mokslus
sveika sveika
jei ka kreipskis -pas mus fotikai panasus -turetu but valdymas ir panasus
Papildyta:
QUOTE(seava @ 2009 07 19, 21:23)
siandien pirma kart isgirdau kad ir jie negeri. todel isvadu dar nepadariau :)bet pasistengsiu apibendrint .
3.Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą.
kiek as suprantu zoominant diafragma pati keiciasi.todel uzduotis nera tiksli. galiu ir klysti,bet Jus tikiuos pataisysit mane.
pvz mano 17-85 linze. bunant macro rezime arba 17mm leidzia fotografuoti su F4,5 diafragma,o zuminant diafragma pati prisiveria,didindama F skaiciu.. F4,5 mano objektyve yra atviriausia skyle.todel tai yra gan tamsus objektyvas.
isvada neimanoma visiskai tiksliai igyvendint sitos uzduoties.
mano anksciau turetam fotoaparate buvo optinis zumas ir skaitmeninis.bet naujame fotoaparate(kuris yra labai toli pazenges nuo pirmojo) nera skaitmeninio zumo.yra tik optinis. manau gamintojai priejo isvados,kad tai nera naudinga,skaitmeninis zumas iskraipo gaunama vaizda,todel jis nera labai placiai naudojamas.
uzduoties esmes nesupratai
Papildyta:
QUOTE(seava @ 2009 07 19, 22:16)
kaip galima teisingai ivertint rezultata ,jei uzduotis yra neteisinga??!
kuri uzduotis neiteinga? mano galva visos teisingos ir igyvendinamos, ypac jei daeina, ka daria ir kodel
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 19, 22:30)
Na kad pralinksminciau susidariusia situacija, idedu is efoto savo siandienos kadra
fainas buitiaks
ryskumas super..man tik spalvos kazko neocien -ka darei su jom?
Papildyta:
seava, nepulk ant zitkos musu
ji pasiule plepalu tema, nes ji sukurta, kur galima pliekstis ir t.t. -maziau kabinant pacia fotografija
kad cia pykciais neterst, ne spaskui skaityt tik be riekalo reikia
o ne isvaryt ji tave norejo
QUOTE(BElge @ 2009 07 19, 23:32)
snd pafotkinau. nemoku
nezinau, kaip kirpti. kas patars? pilna dabar tokiu nuotrauku, neidomu...
pilkoka
QUOTE(Tiny @ 2009 07 20, 07:41)
Ant vakariniu foto kazko patrauke
Saulelydis prie Taikos ezero
fain -tik as stulpa su laidas gal nuklonuociau -aisku neaisku, kaip ziuretus
QUOTE(Tiny @ 2009 07 20, 10:03)
O kaip jums toks kadravimas?
gaila biski seseliu virsuneliu