Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 07 20, 09:03)
O kaip jums toks kadravimas?  g.gif

tokiu kadravimu norisi labiau isryskinto debesies ax.gif man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 20, 10:03)

man visgi pirmoji labaiau, nes mėlynas dangus šiuo atveju kaip ir nekelia emocijų, nebent debesis būtų ryškus "kabliukas" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 20 liepos 2009 - 10:19
QUOTE(Tiny @ 2009 07 20, 11:03)

user posted image

man nilabai g.gif , kazkaip perdaug dangaus. Myliu dangu ir as, tuos debesys, jie tokie buna wub.gif , bet labai jau juos sunku tinkamai nupaveiksluot. 4u.gif
Papildyta:
zinau kad triuksmu labai daug, bet taip man patinka blush2.gif

pilnatis...
user posted image
Papildyta:
ax.gif kaip fotki gadina kokybe doh.gif verysad.gif kompe tiek triuksmu nerode unsure.gif
Atsakyti
Na taip, sutinku su jumis 4u.gif
Antrasis kadravimas turbut tik ispudingam dangui tinka. Siuo atveju, danguje tik nezymus debeselis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 07 20, 11:25)
pilnatis...

Remelis man nepatinka blush2.gif Ir menuliukas galetu buti labiau desineje puseje. Bet siaip idomiai visai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 07 19, 23:24)
Reikia padaryt užskaitomai ir visus, WB taip pat  mirksiukas.gif  galit ir nedaryt, bet tada nėra teisės dalyvavimo konkursuos.

Labas rytas 4u.gif
Esu perskaičiusi visas Jūsų fotografijos pradžiamokslio temas, padariusi visus namų darbus, lyg ir gavau verdiktą, kad gerai viskas, bet... priėjimo prie albumo taip ir negavau- atsakymo kodėl- negavau ax.gif Žinoma, dėl to nesuku galvos- skaitau, kartais ir kokiu patarimu pasinaudoju...

Nesupykite, bet patekti į Jūsų būrelį naujokėms tikrai sunku 4u.gif Kadangi čia vis dėlto pradžiamokslis, reikėtų atkreipti dėmesį ir į komentarus- neužtenka juk pasakyti: kažkas ne taip, perfotografuok, ne taip- žmogui, pirmus kartus paėmusiam fotoaparatą į rankas, reikėtų konkretesnės kritikos, daugiau patarimų 4u.gif

Daugiausia patarimų, konkretesnės kritikos perskaičiau pirmose temelėse, o skaitant vėliau pasijunta, kad dalis Jūsų susigyvenote, daugiau analizuojate viena kitos fotografijas, o naujokės, kurios bandė prisijungti, dažnai tiesiog pranykdavo... 4u.gif

Manau, turėjau teisę išsakyti savo nuomonę- skaitant visas temas, visus puslapius, labai gerai gali palyginti, kaip keitėsi šios temelės 4u.gif

Ačiū už dėmesį 4u.gif
Pati labai domiuosi fotografija, tik sunkiausia, kai tenka mokytis pačiai iš savęs ax.gif
Atsakyti
Pabalsavau Ritme, kodel dar nieks nebalsuoja unsure.gif ar mastot dar ax.gif keleta autoriu numanau, o pasibaigus galesim paspelioti? ax.gif
Reikia ir man ND pasidaryti ax.gif tik klausima del fokuso turiu- daryt AF ar MF ar kaip noriu? bandau su tais taskais fokusuoti, bet dar nezaidziau daug ax.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2009 07 20, 09:50)

tereikejo apie save priminti, kam kuklintis jei viska padrei mirksiukas.gif juk niekas negali visu atsiminti ax.gif
(truputi skamba kaip mano mociute, kuri nori, kad aplinkiniai skaitytu jos mintis ir pildytu tuos negirdimus norus)
visi buvo naujokais mirksiukas.gif as is savo patirties galiu pasakyti, kad buvau priimta labai siltai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2009 07 20, 10:50)
Labas rytas 4u.gif
Esu perskaičiusi visas Jūsų fotografijos pradžiamokslio temas, padariusi visus namų darbus, lyg ir gavau verdiktą, kad gerai viskas, bet... priėjimo prie albumo taip ir negavau- atsakymo kodėl- negavau  ax.gif Žinoma, dėl to nesuku galvos- skaitau, kartais ir kokiu patarimu pasinaudoju...

Tai gal ND tik čia kėlėt? Ar buvo užskaityti? Jei taip, tiesiog, matyt, netyčia praleido pro akis mirksiukas.gif Ir nemanau, kad čia naujokėms sunku, jungias merginos ir priekaištų lyg ir nebūdavo smile.gif visada pradžia sunkesnė.

Nebeofftopinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 20, 11:55)

tereikejo apie save priminti, kam kuklintis jei viska padrei  mirksiukas.gif juk niekas negali visu atsiminti  ax.gif
(truputi skamba kaip mano mociute, kuri nori, kad aplinkiniai skaitytu jos mintis ir pildytu tuos negirdimus norus)
visi buvo naujokais  mirksiukas.gif as is savo patirties galiu pasakyti, kad buvau priimta labai siltai  4u.gif

Galbūt ir reikėjo 4u.gif Na, bet taisyklėse parašyta- atlikus namų darbus, duodamas priėjimas 4u.gif Gal ir nesiveržiau, nes juk ar gausiu tą priėjimą, ar negausiu, fotografijos mano nepasikeis nuo to 4u.gif

Ir pritariu, kad naujokų priėmimas skiriasi: pradinėse temelėse buvo laukiama kiekviena naujokė, analizuojami namų darbai, duodami patarimai ir t.t. 4u.gif O vėliau į namų darbų atlikimo nuotraukas, mažai kas ir dėmesį kreipė ax.gif

Žinoma, tai tik mano nuomonė, mano pastebėjimas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 07 20, 11:57)
Tai gal ND tik čia kėlėt? Ar buvo užskaityti? Jei taip, tiesiog, matyt, netyčia praleido pro akis  mirksiukas.gif  Ir nemanau, kad čia naujokėms sunku, jungias merginos ir priekaištų lyg ir nebūdavo  smile.gif visada pradžia sunkesnė.

Nebeofftopinam 4u.gif

Taip, čia kėliau visus vienu metu- kelios merginos, pasakė, kad viskas tvarkoj, o daugiau komentarų kaip ir nebuvo... Na, bet nesvarbu 4u.gif Tiesiog tik norėjau pasakyti savo pastebėjimus 4u.gif

Atsiprašau už offtopicą 4u.gif

Gerų Jums kadrų 4u.gif Tikrai yra kur akis paganyti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2009 07 20, 10:50)
Labas rytas 4u.gif
Esu perskaičiusi visas Jūsų fotografijos pradžiamokslio temas, padariusi visus namų darbus, lyg ir gavau verdiktą, kad gerai viskas, bet... priėjimo prie albumo taip ir negavau- atsakymo kodėl- negavau  ax.gif Žinoma, dėl to nesuku galvos- skaitau, kartais ir kokiu patarimu pasinaudoju...

Nesupykite, bet patekti į Jūsų būrelį naujokėms tikrai sunku 4u.gif  Kadangi čia vis dėlto pradžiamokslis, reikėtų atkreipti dėmesį ir į komentarus- neužtenka juk pasakyti: kažkas ne taip, perfotografuok, ne taip- žmogui, pirmus kartus paėmusiam fotoaparatą į rankas, reikėtų konkretesnės kritikos, daugiau patarimų  4u.gif

Daugiausia patarimų, konkretesnės kritikos perskaičiau pirmose temelėse, o skaitant vėliau pasijunta, kad dalis Jūsų susigyvenote, daugiau analizuojate viena kitos fotografijas, o naujokės, kurios bandė prisijungti, dažnai tiesiog pranykdavo... 4u.gif

Manau, turėjau teisę išsakyti savo nuomonę- skaitant visas temas, visus puslapius, labai gerai gali palyginti, kaip keitėsi šios temelės 4u.gif

Ačiū už dėmesį  4u.gif
Pati labai domiuosi fotografija, tik sunkiausia, kai tenka mokytis pačiai iš savęs ax.gif

skaiciau skaiciau vis, ka snekat, kokios cia visos ozkos, naujokiu nepriima ir t,t, galvojau nieko nesakyt, bet dabar jau nesusilaikiau.

Paprasta, jei visas temas skaitai, tai kogero pati matei, kad po kelis kartus papraso kad atsiustu, nes buna taip, kad nepaskaito, nepamato, tos kur dazniausiai atsiuncia duomenis ir pan. galu gale gali pagalvot kad kas nors kitas issiunte jau, tempai cia dideli doh.gif Pati gal is kokio trecio karto atsimenu gavau, bet jau kai gavau, tai gal kokios 5 vienu metu atsiunte, tai kazkaip tragedijos is to nedarau. Ir siaip naujas "pradziamoksliu kursas" susirinko visai neseniai, dauguma buvo naujos, kas norejo tas aktyviai isiliejo, ar ir dabar isilieja, tai nereikia sakyt kad naujokes cia sunku isijungt, pati prisijungiau dar prie senojo kurso pries pat jam issikeliant, ir man kazkaip visai normalu pasirode, kad panos jau susibendravusios ir labiau bendrauja ar komentuoja (ko beje nepastebejau) senbuviu foto, juk tai naturalu! Kai ne viena ir ne penkis menesius bendrauji kad ir internetu, susidraugauji, zmones pasidaro "savi", nauji per laika irgi isijungia ir patampa "savi", bet tikrai ne per savaite bendravimo, ar kai zmogus i savaite po viena du postus paraso ir nematau cia nieko blogo 4u.gif

Seava, tavo pretenzinu is vis nelabai suprantu. Ateini i tema, kur pacios esam nusisitate tam tikras taisykles, jei nepatinka, juk niekas cia neliepia but. Kogero nezinai, kiek Zitlali vargo su wb lotuliukas.gif nors man paciai tada dar senbuves lygtais is pirmo karto praleido ir tiko mano WB, tai kad nereikia lialia, kad cia del kazkokiu principu taves nepraleidzia blink.gif Ateini, padarai, neprieme, pradedi kelt triuksma, uzduotis tau blogos, pati atrodo zinai viska geriau negu cia visos esancios, isvadini ozkom, nu zinok slykstu net skaityt buvo doh.gif jei jau tokia profe palygint cia su pradziamokslem esi, eik i pazengusius, ten jokiu wb nereiks daryt doh.gif
Papildyta:
KODEL NEBETURIM SAVAITES TEMOS????? biggrin.gif
Atsakyti
Tiny, paskutines kadravimas nepatinka- norisi daugiau vandens matyti. Medziai labai suspausti gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2009 07 20, 12:05)
Galbūt ir reikėjo 4u.gif  Na, bet taisyklėse parašyta- atlikus namų darbus, duodamas priėjimas  4u.gif Gal ir nesiveržiau, nes juk ar gausiu tą priėjimą, ar negausiu, fotografijos mano nepasikeis nuo to  4u.gif

blink.gif
išties nesuprantu, negi galvojat, kad vos atsiskaičius, iškart kas nors atsiųsk prisijungimus? blink.gif Tokių dalykų nemačiau nei vienoje SM temoje- kam siųsti, gal žmogus visai nenori tų duomenų doh.gif Jei nori, gali paprašyti- viešai ar į až- jei jau viską atsiskaitė, turi teisę gauti, gaus slaptažodį, jei ne, tai ne. Išties nesusipratimai lygioj vietoj... Tema labai pasikeitė... verysad.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 20, 11:23)
blink.gif
išties nesuprantu, negi galvojat, kad vos atsiskaičius, iškart kas nors atsiųsk prisijungimus?  blink.gif  Tokių dalykų nemačiau nei vienoje SM temoje- kam siųsti, gal žmogus visai nenori tų duomenų  doh.gif  Jei nori, gali paprašyti- viešai ar į až- jei jau viską atsiskaitė, turi teisę gauti, gaus slaptažodį, jei ne, tai ne. Išties nesusipratimai lygioj vietoj... Tema labai pasikeitė...  verysad.gif  cool.gif

nebijok, greitai turetu but vel kaip anksciau biggrin.gif cia tokiom matyt bangom uzeina biggrin.gif
Atsakyti