QUOTE(paprasta @ 2009 07 20, 10:50)
Labas rytas
Esu perskaičiusi visas Jūsų fotografijos pradžiamokslio temas, padariusi visus namų darbus, lyg ir gavau verdiktą, kad gerai viskas, bet... priėjimo prie albumo taip ir negavau- atsakymo kodėl- negavau
Žinoma, dėl to nesuku galvos- skaitau, kartais ir kokiu patarimu pasinaudoju...
Nesupykite, bet patekti į Jūsų būrelį naujokėms tikrai sunku
Kadangi čia vis dėlto pradžiamokslis, reikėtų atkreipti dėmesį ir į komentarus- neužtenka juk pasakyti: kažkas ne taip, perfotografuok, ne taip- žmogui, pirmus kartus paėmusiam fotoaparatą į rankas, reikėtų konkretesnės kritikos, daugiau patarimų
Daugiausia patarimų, konkretesnės kritikos perskaičiau pirmose temelėse, o skaitant vėliau pasijunta, kad dalis Jūsų susigyvenote, daugiau analizuojate viena kitos fotografijas, o naujokės, kurios bandė prisijungti, dažnai tiesiog pranykdavo...
Manau, turėjau teisę išsakyti savo nuomonę- skaitant visas temas, visus puslapius, labai gerai gali palyginti, kaip keitėsi šios temelės
Ačiū už dėmesį
Pati labai domiuosi fotografija, tik sunkiausia, kai tenka mokytis pačiai iš savęs
skaiciau skaiciau vis, ka snekat, kokios cia visos ozkos, naujokiu nepriima ir t,t, galvojau nieko nesakyt, bet dabar jau nesusilaikiau.
Paprasta, jei visas temas skaitai, tai kogero pati matei, kad po kelis kartus papraso kad atsiustu, nes buna taip, kad nepaskaito, nepamato, tos kur dazniausiai atsiuncia duomenis ir pan. galu gale gali pagalvot kad kas nors kitas issiunte jau, tempai cia dideli
Pati gal is kokio trecio karto atsimenu gavau, bet jau kai gavau, tai gal kokios 5 vienu metu atsiunte, tai kazkaip tragedijos is to nedarau. Ir siaip naujas "pradziamoksliu kursas" susirinko visai neseniai, dauguma buvo naujos, kas norejo tas aktyviai isiliejo, ar ir dabar isilieja, tai nereikia sakyt kad naujokes cia sunku isijungt, pati prisijungiau dar prie senojo kurso pries pat jam issikeliant, ir man kazkaip visai normalu pasirode, kad panos jau susibendravusios ir labiau bendrauja ar komentuoja (ko beje nepastebejau) senbuviu foto, juk tai naturalu! Kai ne viena ir ne penkis menesius bendrauji kad ir internetu, susidraugauji, zmones pasidaro "savi", nauji per laika irgi isijungia ir patampa "savi", bet tikrai ne per savaite bendravimo, ar kai zmogus i savaite po viena du postus paraso ir nematau cia nieko blogo
Seava, tavo pretenzinu is vis nelabai suprantu. Ateini i tema, kur pacios esam nusisitate tam tikras taisykles, jei nepatinka, juk niekas cia neliepia but. Kogero nezinai, kiek Zitlali vargo su wb
nors man paciai tada dar senbuves lygtais is pirmo karto praleido ir tiko mano WB, tai kad nereikia lialia, kad cia del kazkokiu principu taves nepraleidzia
Ateini, padarai, neprieme, pradedi kelt triuksma, uzduotis tau blogos, pati atrodo zinai viska geriau negu cia visos esancios, isvadini ozkom, nu zinok slykstu net skaityt buvo
jei jau tokia profe palygint cia su pradziamokslem esi, eik i pazengusius, ten jokiu wb nereiks daryt
Papildyta:
KODEL NEBETURIM SAVAITES TEMOS?????