raige dekui tau. pagaliau prisisaukiau. net neisivaizduoji kaip gera pasidare skaitant.
as nesu toks zmogus kuris izeidinet noretu ir nekompetencija apkaltinau,nes kitaip negalima cia diskusijos isprovokuot.
supratau,kad fotkinsi tol kol itiksi ir kazkas pasigailes,kad jau gana privargai,arba kaip nors kitaip suzavesi.
as gi grazumu pradejau, bet kai jau kelinta kart nusiunte perdaryt... neistveriau
myliu as ta fotografija ir man nesunku.pridarau kalnus nuotrauku,kad suprasciau kas kaip veikia. nesu matematinio proto,man tie visi skaiciukai yra galvos skausmas, bet galvoju vistiek kaip nors suprasiu.
as jau ir ta
bloga jusu vos ne mintinai ismokus. ir siaip vos ne visas laisvalaikis besigilinant i fotografija praeina(nesu labai gabi ilgai uztrunka) ir mane tas pasiuntimas ,eik perfotografuok ,net labai nepasigilinus siaubingai uzvede.nu galvoju blembacki as nebesizeminsiu.nes gi su visokiais darbeliais cia zmones ateina.ir labai gerais,meniskais ir buitiniais paprastais,bet sau brangiais,su savo vaiku nuotraukom,su nuotraukom,kurios tik paciam sau yra grazios ir suprantamos.ir kazkokie namu darbai yra milziniska kliutis.
kas juokingiausia jau ir mano seima vis klausia,nu ar pagaliau prieme tave i ta bureli?
sutinku,kad ne patys teisingiausi tie mano darbai, gi sakau,kad man ne laikas pas pazengusias.
viskas.vaiko gimtadienis, o as puse dienos cia teisybes ieskau.. siaubas
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 23:01)
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 23:17)
nu ir diskusija
as tai nesiveliu, bo nesuprantu visvien nieko. Tik erzina sokinejimas ir nemokejimas normaliai bendrauti be izeidinejimu
o siaip...
kai puoli paprastai panasios reakcijos ir sulauki atgal
pagal visus fizikos desnius
bet ne man mokyt kaip zmonem bendraut
Del susireiksminimo, nutais kam metytis bevertem frazem 'jei niekam netaikai' , to irgi nemegstu
bet.. tai mano problemos matyt.
tai tu megsti net nepasigilinus
pasakyt ciuozk is cia trukdai?
as puolu ar jus cia nosis uzrietusios,nieko aplink save nematot?