Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 05:35)
Beja pastebejimas, manau tau portretai daug geriau sekasi nei peizazines ar miesto foto smile.gif
Del modeliu o kieno vezimeli stumdai jei modeliu neturi?  unsure.gif

Zitlali, dekui uz padrasinima smile.gif Portretai man patinka. Dar patinka ne pozuoti, o pagauti momentai. Ir stresuoju save, kad nieko gero nepagaunu. Dar norisi nufotkint taip, kad nei PS apdirbimo reiktu, nei kirpti, tai dar labiau nervas ima smile.gif

del modeliu lotuliukas.gif tas, kuri vezime stumdau, dar nesedi, tai nemoku as jo nufotkint, kad cia butu verta deti blush2.gif (a vezimelis tai mano ax.gif )

snd pafotkinau. nemoku doh.gif nezinau, kaip kirpti. kas patars? pilna dabar tokiu nuotrauku, neidomu...

user posted image

user posted image

QUOTE(Teka @ 2009 07 19, 07:59)
o aš  noriu tos baisios  biggrin.gif

ka jau tokia atkakli, rasyk skype lotuliukas.gif
Atsakyti
raige dekui tau. pagaliau prisisaukiau. net neisivaizduoji kaip gera pasidare skaitant.
as nesu toks zmogus kuris izeidinet noretu ir nekompetencija apkaltinau,nes kitaip negalima cia diskusijos isprovokuot.
supratau,kad fotkinsi tol kol itiksi ir kazkas pasigailes,kad jau gana privargai,arba kaip nors kitaip suzavesi.

as gi grazumu pradejau, bet kai jau kelinta kart nusiunte perdaryt... neistveriau
myliu as ta fotografija ir man nesunku.pridarau kalnus nuotrauku,kad suprasciau kas kaip veikia. nesu matematinio proto,man tie visi skaiciukai yra galvos skausmas, bet galvoju vistiek kaip nors suprasiu.

as jau ir ta bloga jusu vos ne mintinai ismokus. ir siaip vos ne visas laisvalaikis besigilinant i fotografija praeina(nesu labai gabi ilgai uztrunka) ir mane tas pasiuntimas ,eik perfotografuok ,net labai nepasigilinus siaubingai uzvede.nu galvoju blembacki as nebesizeminsiu.nes gi su visokiais darbeliais cia zmones ateina.ir labai gerais,meniskais ir buitiniais paprastais,bet sau brangiais,su savo vaiku nuotraukom,su nuotraukom,kurios tik paciam sau yra grazios ir suprantamos.ir kazkokie namu darbai yra milziniska kliutis.

kas juokingiausia jau ir mano seima vis klausia,nu ar pagaliau prieme tave i ta bureli? lotuliukas.gif

sutinku,kad ne patys teisingiausi tie mano darbai, gi sakau,kad man ne laikas pas pazengusias.

viskas.vaiko gimtadienis, o as puse dienos cia teisybes ieskau.. siaubas doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 23:01)

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 23:17)

nu ir diskusija  blink.gif as tai nesiveliu, bo nesuprantu visvien nieko. Tik erzina sokinejimas ir nemokejimas normaliai bendrauti be izeidinejimu smile.gif o siaip...  rolleyes.gif kai puoli paprastai panasios reakcijos ir sulauki atgal smile.gif pagal visus fizikos desnius biggrin.gif bet ne man mokyt kaip zmonem bendraut smile.gif

Del susireiksminimo, nutais kam metytis bevertem frazem 'jei niekam netaikai' , to irgi nemegstu smile.gif bet.. tai mano problemos matyt.

tai tu megsti net nepasigilinus pasakyt ciuozk is cia trukdai?

as puolu ar jus cia nosis uzrietusios,nieko aplink save nematot?
Atsakyti
Geros savaites merginos, as trumpam dingstu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 liepos 2009 - 05:52
Labas rytas 4u.gif Oho, kokia "draugiska" atmosfera caia pas mus biggrin.gif

Belge, pirmoji labai faina. Ir apkirpimas man labai gerai ziurisi mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 07:35)

Sitas man labai fainas kadras. Tik va tikrai del tu akiu... Butu idomu kitaip apdirbta ta pati kadra pamatyti blush2.gif

QUOTE(guziukas @ 2009 07 19, 20:52)
Sveikos,nu bandysiu ir as jungtis prie jusu biggrin.gif jei tik kantrybe nepabegs doh.gif isigijau siandien kita fotika tai norisi viska paveiksluot,ale ne viskas iseina,nereik man labai jau kazko,bet kai viena foto atrodo labai,o kita nesamongai tai ner daugiau nieko,kaip eit i mokslus mirksiukas.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 19, 23:30)
Na kad pralinksminciau susidariusia situacija, idedu is efoto savo siandienos kadra biggrin.gif

Pralinksmint tau tikrai pasiseke thumbup.gif Nu bet jau akys... Linkiu tau kuo ispudingesniu kadru jas pabreziant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 20 liepos 2009 - 07:03
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 20, 01:15)
Geros savaites merginos, as trumpam dingstu  4u.gif

Nu cia dabar unsure.gif Zitlali, o kur zadetos foto? g.gif Taip nesazininga tongue.gif
Papildyta:
Ant vakariniu foto kazko patrauke smile.gif

Saulelydis prie Taikos ezero
user posted image
Atsakyti
ND daromi ne tam kad padaryt, o kad padaryt GERAI. dabar kaip suprantu, padariau ir praleiskit, nesvarbu kokie?? apskritai, seava, atrodo jauciasi geriau ismananti uz visas, tai kurk savo tema ir nereikes sokineti wink.gif OFF TOPIC uzkniso juodai biggrin.gif
Atsakyti
Tai siandien jau balsuojam? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 20, 01:15)

blink.gif tu kuuuur dabar?

QUOTE(Tiny @ 2009 07 20, 08:02)
Pralinksmint tau tikrai pasiseke  thumbup.gif Nu bet jau akys... Linkiu tau kuo ispudingesniu kadru jas pabreziant  4u.gif

stengiames stengiames biggrin.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 20, 08:41)

grazios spalvos, ramuma taip dvelkia, patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 20 liepos 2009 - 08:23
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 19, 21:30)
Na kad pralinksminciau susidariusia situacija, idedu is efoto savo siandienos kadra biggrin.gif

fainuole rolleyes.gif

QUOTE(seava @ 2009 07 19, 21:52)
dar visokios sendintos pasendintos patinka, tai vis i ta puse bandau kazka padaryt. blush2.gif

Idomiai atrodo, bet kaip sake Rasytce truksta kazko g.gif - tas bokstas vidury ir kitas desinej nukirstas g.gif

QUOTE(seava @ 2009 07 19, 22:41)

negi nepaprasciau nufotografuoti tuos 6 kadrus? g.gif
juk sake, kad rankinis turi but balciausias, o kiti kaip iseina, todel kieno praleista rankiniai balti, o kiti kaip fotikas pats nustato, todel ir gaunas spalvota...

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 23:15)

Geru atostogu 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 20, 06:41)

ramuma... tik nezinau ar tas stulpas man patinka g.gif
Atsakyti
Na nesuprantu,kam iejus i nauja kolektyva,kelti sumaisti? Ir daryt kazkokias "perestroikes"? Na jei nepatinka cia esamos taisykles, gal geriau nesinrvuoti paciai ir nenervinti kitu, nes niekas prievarta cia nelaiko. Visos ju laikomes, ir niekam nekilo nepasitenkinimo del to. Kritika esamiem ND reikalavimu trukumams galima isreiksti ir kulturingesniu tonu.
Fui, darbine aplinka labai suprastejo..

Rasytce, nu super pagautas kadras thumbup.gif Labai uzkabino. Spalvos patiko. Koks actionas?

BELge, jb patinka, tik pirmoj noretusi labiau erdves i virsu, ir rankytes matyti (man tokiu maziuku rankytes ir kojytes pats grozis wub.gif ),buciau fotkinusi vertikaliai.
Antroj norisi aiskumo, koks ten zaislas, nes dabar nesuprasi ar zaislas ten,ar siaip koks daiktas, velgi, noretusi ciut erdves virsuje.
Ir siaip lialia tavo labai fainas wub.gif

Tiny, spalvos,nuotaika patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 20 liepos 2009 - 09:27
QUOTE(Rico @ 2009 07 20, 10:00)
fainuole  rolleyes.gif

4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 20, 10:01)
Rasytce, nu super pagautas kadras  thumbup.gif Labai uzkabino. Spalvos patiko. Koks actionas?

dekui. dejau honey ant virsaus, jau pakoregavus rawe, po to dar ps`e, nu v.z. maklinejau kol gavosi kas gavosi smile.gif
Atsakyti
O kaip jums toks kadravimas? g.gif

user posted image
Atsakyti