Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 11:32)

Sita man geriausia, anos dvi nea 4u.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 16, 12:40)
Gal biski buvau perdaug nureguliavus  blush2.gif dabar tik supratau  blush2.gif

Negerai kazkas originale g.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 16, 11:40)
Cia originalas

Per daug intensyvios, nenaturalios spalvos ir originale smile.gif Bandyk j/b verst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 11:36)
aciu uz komentara  4u.gif pirmoje man nekliudo tas, matosi dideleje normaliai, kad cia kloste smile.gif

ir pagalvojau, jog didelej gal but geriau ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Kaip manot, kuri geriau ziurisi?
user posted image

user posted image
Atsakyti
Cia toki turtai visur buvo ismetyti:
user posted image
didesne foto cia http://farm3.static....4549c019a_b.jpg
idomi kompozicija buvo, nieko nelieciau.. tas piesinys.. siboliska smile.gif

as labai bijojau kad drauge nepasimautu ten sokinejant ant kokios vienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 12:39)
Cia toki turtai visur buvo ismetyti:
user posted image
didesne foto cia http://farm3.static....4549c019a_b.jpg
idomi kompozicija buvo, nieko nelieciau.. tas piesinys.. siboliska smile.gif

as labai bijojau kad drauge nepasimautu ten sokinejant ant kokios vienos  doh.gif

Eina sau, brrrrrrrrrrrrrr.........
Pasididinus nuotrauka matosi aplink svirkstus ryskus apvedziojimai, cia taip blur'inai aplinka?
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 16, 12:53)
Sita man geriausia, anos dvi nea

supratau, aciu rolleyes.gif

QUOTE(Medona @ 2009 07 16, 13:38)
Kaip manot, kuri geriau

pirmoje sonas ne i tema, antroje kirpciau gal kaip nors tik israiska su vandeniu, ryskumo truksta 4u.gif

QUOTE(Medona @ 2009 07 16, 13:43)
Eina sau, brrrrrrrrrrrrrr.........
Pasididinus nuotrauka matosi aplink svirkstus ryskus apvedziojimai, cia taip blur'inai aplinka?

specialiai palikau ir nelaiziau... ne, as ten kontrastinau juos, sharpinau, sintetinau, manai reik sutvarkyt? g.gif man kaip tik tokio siek tiek surealumo pojuti palieka... ar visgi daugiau bardakas
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 12:47)
pirmoje sonas ne i tema, antroje kirpciau gal kaip nors tik israiska su vandeniu, ryskumo truksta  4u.gif

specialiai palikau ir nelaiziau... ne, as ten kontrastinau juos, sharpinau, sintetinau, manai reik sutvarkyt?  g.gif man kaip tik tokio siek tiek surealumo pojuti palieka... ar visgi daugiau bardakas

aciu 4u.gif

Jei det kazkur, kaip kokiai reklamai pries narkotikus, tai tvarkyt reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 16, 14:06)

Dar pagalvojau, kad sunkiai matosi vaiko emocija, as isivaizduoju, kad cia spontaniskai ivyko viskas.. noreciau sio momento daugiau is desines smile.gif
Atsakyti
O kaip sitai, ar truksta ryskumo? g.gif

user posted image
Atsakyti
Medona tamsoka g.gif ryskumo lyg uztenka,. cia su kitiniu ane fotkinai? o ps nenaudoji?
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 16, 13:22)
O kaip sitai, ar truksta ryskumo?  g.gif

man tamsoka ji mirksiukas.gif o kai tamsoka atrodo, akd ir ryskumo turksta g.gif nors akytese tai man tikrai truksta ax.gif
Atsakyti