Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Edeva @ 2009 07 19, 19:47)
seava jei nesunku imesk nuoroda kur tos tavo nuotraukos pabandysiu paziuret ir as  ax.gif

nuo trecio sio puslapio temos prasideda mano antrieji namu darbai ir iki gal 13-14 psl.
o kur pirmieji tikrai nerasiu,keliom temom atgal
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 07 19, 19:51)
nu zinok susiradau as pradzioj tavo kriaukles poto buteliuka nu tikrai tikrai nera balta labai trukdo ranksluostis ar kas ten po apacia padek gal ji ant kokio neryskios vietos o dar geriau ant balto lapo  unsure.gif o del to kad nepastebim tai cia as  mirksiukas.gif  ir ant vsu nereikia sakyt  ax.gif

o namu darbu albume ziurejai? ar ten visi darbai jau tikrai taip labai balti? ar tiesiog vertintoju nuotaika kita buvo?
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 07 19, 20:55)
o namu darbu albume ziurejai? ar ten visi darbai jau tikrai taip labai balti? ar tiesiog vertintoju nuotaika kita buvo?

cool.gif nuejau paziurejau yra prie ko glaima prisikibt kur man atrodo i melynuma kur dar kazkas ale nebuvau kai vertino todel sakau ka matau dabar wink.gif dar yra tas kad kiekvienas kitaip ta balta suprantam pvz paimk blatus lapus a4 vienaip baltas o a3 jau ktaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 19 liepos 2009 - 20:04
QUOTE(Edeva @ 2009 07 19, 20:03)
cool.gif nuejau paziurejau yra prie ko glaima prisikibt kur man atrodo i melynuma kur dar kazkas ale nebuvau kai vertino todel sakau ka matau dabar wink.gif dar yra tas kad kiekvienas kitaip ta balta suprantam pvz paimk blatus lapus a4 vienaip baltas o a3 jau ktaip  g.gif

tai ka as ir noriu pasakyt.tikslu tai yra tik tada ,kai nustatineji fotoaparata tiksliai pagal spalvu temparaturas ir t.t, kai tai daro zmones tikrai ismanantys.o cia saviveiklininkai savamoksliai megejai su savo nesukalibruotais monitoriais ir su savo dar labai mazu ismanymu. vertinama labiau is jausmo(ir nuotaikos)
ir pavyzdziu pilnas namu darbu albumas,kad vieniems yra labai griezta,kitiems ir zalias ar melsvas praeina uz gera.jei reikalaujat tobulai,tai ir tegul pavyzdziai tobuli buna. ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 07 19, 20:52)
Sveikos,nu bandysiu ir as jungtis prie jusu biggrin.gif jei tik kantrybe nepabegs doh.gif isigijau siandien kita fotika tai norisi viska paveiksluot,ale ne viskas iseina,nereik man labai jau kazko,bet kai viena foto atrodo labai,o kita nesamongai tai ner daugiau nieko,kaip eit i mokslus mirksiukas.gif

na sveika p[risijungus prie musu bigsmile.gif

pradek nuo namu darbu cool.gif

vijja, dekui wub.gif i seimos albumeli tiks, o saves nedesiu smile.gif tongue.gif nes fotkinau su muiline , ta diena nebuvau pasiemusi savo agregato, nes neturejau kur ji deti, tai isimeciau i tase sony cool.gif biggrin.gif su foto pazaidziau, bijau kad per daug nebutu blush2.gif
Atsakyti
5. WB nustatymas. Baltą daiktą fotografuojam 2-jose aplinkose: natūraliam apšvietime ir dirbtiniam apšvietime (kambario šviestuvai, be blico!). Kad geriau matytumėm skirtumą, darom po 3 foto kiekvienam apšvietime - automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb.
pakartoju uzduoti jei kas nepamena. skirtinguose apsvietimuose. be blico,automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb. as visa sita padariau,bet butent sitaip mato mano fotoaparatas.zalsvai,melsvai,rausvai. nera uzduotyje parasyta.padarykit taip,kad tai atrodytu tiksliai tiksliai balta!!!
o nepasitiket fotoaparatu neturiu pagrindo.jis pas mane tikrai tikrai geras. tai ne technikos beda.o beda yra uzduotyje!
Atsakyti
seava, tai jei jau seniai fotografuoji ir viska puikiai ismanai, tai tau vieta pas pazengusias wink.gif kai as jungiausi i pradziamoksles neabejojau, kad senbuves geriau ismano uz mane cool.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 07 19, 20:29)
seava, tai jei jau seniai fotografuoji ir viska puikiai ismanai, tai tau vieta pas pazengusias wink.gif kai as jungiausi i pradziamoksles neabejojau, kad senbuves geriau ismano uz mane  cool.gif

ne negaliu as saves vadint pazengusia ir ten kraustytis.man dar daug reikia mokytis ir nematau reikalo sokt auksciau bambos. bet namu darbai yra vertinami neteisingai ir nesaziningai.
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 07 19, 20:29)
seava, tai jei jau seniai fotografuoji ir viska puikiai ismanai, tai tau vieta pas pazengusias wink.gif kai as jungiausi i pradziamoksles neabejojau, kad senbuves geriau ismano uz mane  cool.gif

drinks_cheers.gif

Beje,as tavo 3 ir 4 ND neuzskaityciau, nes kaip supratau,nelabai supratai ju esmes mirksiukas.gif

O del WB,tai negi sunku surasti koki balta daikta,be etikeciu , be papildomu fonu,kad aiskiau butu.
Nematau prasmes cia nirsti, kad tavo ND neuzskaitomi, jeigu laikaisi tokia jau pazengusia gal tikrai geriau pas pazengusias eik rolleyes.gif
Sioje temoje ND vertinime nuotaiku ir nenuotaiku nera, taip pat ir simpatiju-antipatiju. Yra Taisykles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 19 liepos 2009 - 20:42
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 19, 20:38)
drinks_cheers.gif

Beje,as tavo 3 ir 4 ND neuzskaityciau, nes kaip supratau,nelabai supratai ju esmes  mirksiukas.gif

O del WB,tai negi sunku surasti koki balta daikta,be etikeciu , be papildomu fonu,kad aiskiau butu.
Nematau prasmes cia nirsti, kad tavo ND neuzskaitomi, jeigu laikai tokia jau pazengusia. gal tikrai geriau pas pazengusias eik  rolleyes.gif

ir ko gi 3-4 netiko?
prasau man nenurodinet ,kur man eiti. 4u.gif
paprasciau sakant eit is cia ir nedrumst ramybes? tada nereikalaukit to ko pacios nepadaret!!! o skyrelis viesas,kad ir kaip bebutu.
visi darbai pas jus be etikeciu??? ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 07 19, 20:45)
ir ko gi 3-4 netiko?
prasau man nenurodinet ,kur man eiti. 4u.gif
paprasciau sakant eit is cia ir nedrumst ramybes? tada nereikalaukit to ko pacios nepadaret!!! o skyrelis viesas,kad ir kaip bebutu.
visi darbai pas jus be etikeciu??? ar tikrai?

O tu man paaiskink, kokia isvada padarei, juos padariusi?

Niekas ir nenurodineja, bet jei nepriimi kritikos, tai nereikia pykti. Ir isvis cia ne ta tema konfliktams reiksti. Tai gal baikim su savo pretenzijom mirksiukas.gif
Zmones po 6 kartus ta pati ND perdarinejo ir nereiske jokiu nepasitenkinimu, bet finale,suprato ju esme, o ne tik uzsidejo pliusa ir sau pamane: "aj, gerai,prasmukau, vistiek su Photoshopu pakeisiu spalva, jei reikes".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 19 liepos 2009 - 20:52
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 19, 22:19)
na sveika p[risijungus prie musu  bigsmile.gif

pradek nuo namu darbu  cool.gif

bandau,ale kaip i tvora doh.gif doh.gif doh.gif o dar kai paskaitau apie jusu kritikas tai man geriau sleptis tongue.gif lotuliukas.gif nes pomidorai garantuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 07 19, 21:56)
bandau,ale kaip i tvora doh.gif  doh.gif  doh.gif o dar kai paskaitau apie jusu kritikas tai man geriau sleptis tongue.gif  lotuliukas.gif nes pomidorai garantuoti lotuliukas.gif

sveika prisijungus mirksiukas.gif

nesislėpk,atlaikysi pomidorus jei ką biggrin.gif
Atsakyti