Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 07 18, 16:39)
............. aukso gabalas tu cia

tiesiog aukso luitas ji cia biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 18, 21:01)

ozkos thumbup.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 18, 21:46)
............................Esu tylenė, tai čia matyt man iškrovos vakaras  rolleyes.gif

galetum dazniau taip tyliai pabut pas mus cia smile.gif 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 18, 22:08)
Cia dar sian isgimdziau... atitinka mano nuotaika..
user posted image

grudge
user posted image

man asmeniskai noretusi daugiau iziuret toje tamsumoje, daugiau detaliu. pirmoje man patinka ispudis kad kaip kino kadras sustabdytas, labai maloniai ziurisi, poza isduoda kazkokia informacija, kazka pasakoja, na v.z. idomu ziuret smile.gif antroje akys tai gresmingos tokios. bet kad sakyt - wau, veza - deja negaliau tongue.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 07:35)
................

user posted image

hmmmmm... apie pirmas 3 nieko nesakysiu, nes nemoku kritikuot, tik kad nelimpa man jos smile.gif , o va paskutine idomiausia, bet zinai kas labiausiai mane trikdo sioje foto, tai kad apacia , kaklas dekolte gruuude, o va jau akys akys - kaip stiklines, svarios svarios - nesiderina man tai unsure.gif
Atsakyti
Labas,

Mano fotikui kažkas atsitiko... nebefokusuoja normaliai ir vietoj fokuso taškiukų rodo rausvus paplaukimus, kai bandau fokusuoti unsure.gif Iš pradžių maniau, kad dėl saulės man akyse liejasi, bet visur taip doh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 18, 22:08)
Cia dar sian isgimdziau... atitinka mano nuotaika..

Man šita faina, tokia paslaptinga rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 07:35)

man asmeniskai is visu si patiko wub.gif labiausiai,

as turiu viena savo portreta ale, bet taip geda deti, dar plius su kitu fotiku fotkinta biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

tiek daug foto prisižiūrėjau,net pamiršau biggrin.gif

Žana,tavo Eimutis man liuks thumbup.gif

kažkieno kūdikėlis wub.gif wub.gif wub.gif

portretas lyg Belge,visai nieko rolleyes.gif

kažkurios fotosesija su panele ir vaikučiu,pirma man patiko,antroje kažkaip ni očien g.gif paskutinė faina smile.gif

Žana,kokia čia gėda,dėk tiktais bigsmile.gif mirksiukas.gif

ai,apie Zitlali foto tai jau tyliu biggrin.gif tik man šioj nuotraukytėj per daug nenatūraliai žiūrisi tie akių baltymai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 18, 15:39)
dekui del tu debesu blush2.gif  wub.gif

pirmiausia -ne visos turi fotikus su RAW, antriausia tikrai nevisos turi laiko paskui knistis su tais RAW mirksiukas.gif trecia - tokios skyrelio taisykles mirksiukas.gif

visu pirma, nera mano padaryti namu darbai tiek blogi,kad neatitiktu skyrelio keliamu reikalavimu. cia jau jusu principai ir ne kas kita.
antra as labai abejoju vertintoju kompetetingumu. perfotografavau kai saket,kad daiktas nera suprantamos aiskios spalvos,bet kai netiko,nes atsispindi nuo zydro ranksluoscio,tai jau nebeturiu ka pridurt.
atspindziu pilna visur ,gamta pilna atspindziu,mus supantis pasaulis pilnas atspinziu,tai yra naturalu to neisnaikinsi.fotografuojant atspindziai ir seseliai suteikia daiktams forma ir gyli.ir tai negali but problema vertinant darba.
ir jei norint ka nors vertint pirmiausia reikia tai ismanyt.atleiskit jei as klystu,bet ar nors viena turi pakankama issilavinima,kad objektyviai vertint? nekalbu apie visas,bet dauguma cia esanciu dar tik pacioje sio kelio pradzioje.
vienintelis kuo yra remiamasi vertinant,tai "mane kankino,o dabar ir as jau galiu kazka pakankint"
pasidarykit uzdara skyreli ir neisileiskit ne vieno naujo nario jei nenorit,o ne kurkit neivykdomas uzduotis.
tris kartus as cia bandziau atlikti tuos namu darbus,tam,kad smagiai pabendrauti,kartu pasimokyti,sulaukti sveikos kritikos ir i kitu darbus paziureti.

o vietoj malonaus pabendravimo ,suradau ozku pulka. verysad.gif

nepamirskit,kad cia skyrelis "fotografijos pradziamokslis"
nevaidinkit profiu.

Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 07 19, 20:26)
o vietoj malonaus pabendravimo ,suradau ozku pulka. verysad.gif

nevaidinkit profiu.

unsure.gif unsure.gif unsure.gif

na,vargau ir aš su tuo wb,bet nekilo mintis,kad kažkas čia šiaip sau kabinėjasi tik todėl,kad prie jo buvo kabinėjamasi ax.gif
ir nemanau,kad čia labai kažkuri vaidina profę schmoll.gif

be to,tas vargas man leido perprasti dalykus,kurių nebūčiau sureikšminusi smile.gif

aukščiau nosiuką mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 19 liepos 2009 - 19:33
QUOTE(seava @ 2009 07 19, 20:26)
nevaidinkit profiu.

nelabai pamenu ar ten buvo blogai ar biski blogai bet tikrai pasitikiu tiek bonda tiek zitlali jos tikrai zino ka sako o tau jau kelis kartus sake bloga objekta pasirinkai doh.gif tai ka ner namuose balto visiskai daikto?pvz vaistu buteliukas,baltas lapas,rafaelo dezute,baltas muilas ir tttttt yra tokiu tikrai kurios is pirmo karto visus nd padaroir tai nereiskia kad specialiai neileidziam lotuliukas.gif taip kad apsisarvuok kantrybe ir bandyk eksperimentuok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 07 19, 19:31)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

na,vargau ir aš su tuo wb,bet nekilo mintis,kad kažkas čia šiaip sau kabinėjasi tik todėl,kad prie jo buvo kabinėjamasi  ax.gif
ir nemanau,kad čia labai kažkuri vaidina profę  schmoll.gif

be to,tas vargas man leido perprasti dalykus,kurių nebūčiau sureikšminusi  smile.gif

aukščiau nosiuką  mirksiukas.gif  4u.gif

dekui dekui 4u.gif . bet matai beda ta ,kad as ne vakar pradejau dometis fotografija.ir savo fotoaparata pazystu gerai. nesijauciu taip labai nieko neismananti,kad uztektu pasakymo. -"perfotografuok netinka!"
Atsakyti
seava jei nesunku imesk nuoroda kur tos tavo nuotraukos pabandysiu paziuret ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 07 19, 19:38)
nelabai pamenu ar ten buvo blogai ar biski blogai bet tikrai pasitikiu tiek bonda tiek zitlali jos tikrai zino ka sako o tau jau kelis kartus sake bloga objekta pasirinkai  doh.gif tai ka ner namuose balto visiskai daikto?pvz vaistu buteliukas,baltas lapas,rafaelo dezute,baltas muilas ir tttttt yra tokiu tikrai kurios is pirmo karto visus nd padaroir tai nereiskia kad specialiai neileidziam  lotuliukas.gif taip kad apsisarvuok kantrybe ir bandyk eksperimentuok wink.gif

as perfotografavau dar kart ir pati balciausia buteliuka visuose namuose.
nelabai pamenu ar ten buvo blogai ar biski blogai va ta ir beda,kad uzduotis uzduodat , o net nepastebit,kad tas "abjektas" jau nebera toks neaiskus, kad nebe kazkoks blogas objektas ,o jau reikalautas buteliukas.
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 07 19, 20:48)
as perfotografavau dar kart ir pati balciausia buteliuka visuose namuose.
nelabai pamenu ar ten buvo blogai ar biski blogai  va ta ir beda,kad uzduotis uzduodat , o net nepastebit,kad tas "abjektas" jau nebera toks neaiskus, kad nebe kazkoks blogas objektas ,o jau reikalautas buteliukas.

nu zinok susiradau as pradzioj tavo kriaukles poto buteliuka nu tikrai tikrai nera balta labai trukdo ranksluostis ar kas ten po apacia padek gal ji ant kokio neryskios vietos o dar geriau ant balto lapo unsure.gif o del to kad nepastebim tai cia as mirksiukas.gif ir ant vsu nereikia sakyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 19 liepos 2009 - 19:52
Sveikos,nu bandysiu ir as jungtis prie jusu biggrin.gif jei tik kantrybe nepabegs doh.gif isigijau siandien kita fotika tai norisi viska paveiksluot,ale ne viskas iseina,nereik man labai jau kazko,bet kai viena foto atrodo labai,o kita nesamongai tai ner daugiau nieko,kaip eit i mokslus mirksiukas.gif
Atsakyti