Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Will @ 2009 07 17, 23:59)
G_i_e_d_r_ė, fotosesija nelabai  blush2.gif  Kai kur trūksta kūno dalių, kai kur tiesiog neįdomus rakursas. Man kažkaip iškart prieš akis stovi Zitlali kadrai, kurie yra paprasčiausiai įdomesni vien dėl kito kampo. Gal ir ji ne nuo tokių pradėjo, bet kažkaip iškart asocijuojas  doh.gif
Iš visų labiausiai patiko j/b  4u.gif

Aciu visiems uz komentarus del fotosesijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labai aciu Zitlali ,apsvietei tiesiog 4u.gif

Bent jau nesigavo is fotosesijos totalus brokas lotuliukas.gif ,kazka atrinksiu dar....o vaikiuke,dar 6 men nepasedi,tik vartos 4u.gif
Dar mokytis ir mokytis blush2.gif
Atsakyti
gal kam reikia 4u.gif
http://www.supermama...;#entry28657070
Atsakyti
BElge, pamačiau Tavo darytą portretą ir nesusilaikiau. Man jis tikrai patiko. Ieškoti galima, bet iš esmės, man malonu žiūrėti ir į pačią merginą, ir į foto šviesą ir spalvą. Gražus tipažas Tavo modelis smile.gif Man pvz., netrukdo nei blizgantis veidas (jei tai ne "glamūrinis", o buitinis portretas), nei plati kakta (nes ant manosios 6 juostų autostradą galima įrengti). Tikiu, kad dar parodysi šią merginą taip, kad net Zitlali aiktels. tongue.gif

(P.S. Zitlali, gražus Tavo avataras, tikra ikonėlė).

(P.P.S Rasytce, drąsiniesi? rolleyes.gif )
Atsakyti
[quote=*Citra*,2009 07 17, 21:49]
Padange-

[/quote]

[quote=Zitlali,2009 07 17, 21:53]lysk lauk, kam tu namie studijoj fotkini, juk vasara, ziema spesi biggrin.gif
[/quote]

G_i_e_d_r_ė,
Padangė, neblogi bandymai  thumbup.gif 
[/quote]

aciu uz komentarus mano nuotraukoms 4u.gif
na kadangi jau 1 diena atostogu tai lysiu lauk ir ten bandysiu fotkinti drinks_cheers.gif
o kai turesiu kazka rodomo butinai parodysiu cia krytikai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 18 liepos 2009 - 08:11
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 17, 21:45)
Rasytce  4u.gif

Da viena
user posted image

wow daugiau neturiu ką tau pasakyt biggrin.gif

QUOTE(BElge @ 2009 07 17, 22:27)
veza veza smile.gif fotkinu ant kiekvieno kampo, tik kad parodyti nelabai yra ka  ax.gif vakar bites gaudziau, o jos visai nelaukia, kol sufokusuosiu, tai tik uzpakaliu lavandose prigaudziau  lotuliukas.gif vaiko visos fotkes su viena akim fokuse.. nu zodziu...
sutinku pilnai, isimsiu sita tuoj, kai tik Teka paziures, kad akys gali buti ryskios. Sita ir buvo prie trinamu butent del to susisluoksniavimo. Bet jei analizuojam klaidas - kaip suprasti, kad kaktos daug? ka galima su ja daryti kitaip? kirpti?

teka nespėjo pamatyt tos antros verysad.gif o man toj pirmoj netrukdo blizgantis veidas, net nebūčiau pastebėjus, jei nebūtų praėję kai kurios reikštis smile.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 07 17, 22:27)
na va pagaliau sulaukiau atostogu  thumbup.gif
ta proga ka manot? apie sitas nuotraukas su jomis niekas nedaryta  blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

nugi, žinok, bendras vaizdas sakyčiau netgi labai neblogas, tačiau pirmoj veidas centre, antram matos fono sujungimai, nepatinka merginos stovėsena, mergytė thumbup.gif , trečioj kaip ir trūksta ryškumo akyse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 18 liepos 2009 - 08:13
QUOTE(Teka @ 2009 07 18, 08:11)
nugi, žinok, bendras vaizdas sakyčiau netgi labai neblogas, tačiau pirmoj veidas centre, antram matos fono sujungimai, nepatinka merginos stovėsena, mergytė  thumbup.gif , trečioj kaip ir trūksta ryškumo akyse

aciu 4u.gif
mokinsius nuotraukas apdorot ir pateiskiu kitokius variantus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 07 18, 09:38)
aciu  4u.gif
mokinsius nuotraukas apdorot ir pateiskiu kitokius variantus blush2.gif

ne apdorot mokinkis, o fotografuot mirksiukas.gif bet labai smagu, kad bandai, žinok
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 18, 08:41)
ne apdorot mokinkis, o fotografuot  mirksiukas.gif bet labai smagu, kad bandai, žinok

na jo as visada sakau kad reik moket taip nufotkint kad paskui nebutu ko taisyt programa lotuliukas.gif
bet kolkas taip nemoku doh.gif tai reik photoshopo paslaugu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 18, 09:11)
  jei nebūtų praėję kai kurios reikštis

nu plem smile.gif gi kiekviena savo nuomone turim, nei as destytoja, nei ka biggrin.gif tiesiog visad issakau kaip AS asmeniskai daryciau, nereik palei mano kurpali visom ir daryt.. visvien vienodai nefotkinsim. Man ASMENISKAI nelimpa riebaus veido vaizdas nuotraukose, as ir pati savo veida piesdama dienos metu neleidziu veidui blizgeti, mane tiesiog erzina. As issakiau savo komentarus, bet tai nereiskia kad jie yra visiskai teisingi ir neperkomentuojami biggrin.gif as fotkinu septintas menuo, as klyyyystu ir be to skirtingi skoniai pas mus smile.gif tad jusu valia ar klausyti mano komentaru ar ne ax.gif as tik savo nuomone issakau ir tiek smile.gif

geros dienos visom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 07 18, 09:41)
ne apdorot mokinkis, o fotografuot 

manau tai neatsiejami dalykai smile.gif atsiejami nebent gal velesnese fotografavimo stadijose ax.gif cia MANO nuomone biggrin.gif

Saules puga aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 liepos 2009 - 09:17
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 18, 09:08)
(P.P.S Rasytce, drąsiniesi?  rolleyes.gif )

ahaaaaa unsure.gif bet tikrai nepamirsau - visad sukasi galvoje mintys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 18, 10:18)
nu plem smile.gif gi kiekviena savo nuomone turim, nei as destytoja, nei ka biggrin.gif tiesiog visad issakau kaip AS asmeniskai daryciau, nereik palei mano kurpali visom ir daryt.. visvien vienodai nefotkinsim.  Man ASMENISKAI nelimpa riebaus veido vaizdas nuotraukose, as ir pati savo veida piesdama dienos metu neleidziu veidui blizgeti, mane tiesiog erzina. As issakiau savo komentarus, bet tai nereiskia kad jie yra visiskai teisingi ir neperkomentuojami biggrin.gif as fotkinu septintas menuo, as klyyyystu ir be to skirtingi skoniai pas mus smile.gif tad jusu valia ar klausyti mano komentaru ar ne  ax.gif as tik savo nuomone issakau ir tiek smile.gif

manau tai neatsiejami dalykai smile.gif atsiejami nebent gal velesnese fotografavimo stadijose  ax.gif cia MANO nuomone biggrin.gif

čiukčia tu,aš gi nepiktai biggrin.gif paprasčiausiai pasakiau, kad man nekrito į akis tas blizgantis veidas, nes aš dar nesugebu tiek visko iškart pastebėt matyt smile.gif nepyk čia tik 4u.gif
ir tau geros dienos smile.gif
Atsakyti
dekui del tu debesu blush2.gif wub.gif
QUOTE(seava @ 2009 07 17, 14:21)
as visuomet fotkinu RAW formatu ir maziausia jpg del perziuros pasilieku. tai niekad nenustatineju WB  visad automatini uzstatyta laikau. ir jei man nesiziuri spalvos su PS pasitvarkau.man lengviau ramiai ,turint laiko prie kompo pasedet ,nei keitinet WB kai kazka grazaus pamatau ir reikia kuo greiciau nufotkint.juolab,kad ir kitu svarbesniu nustatymu yra. taip ir pati kadra pramiegot nesunkiai galima smile.gif aisku kiekvieno poreikiai ir iprociai skirtingi.
gal nereiktu taip kankint su tuo WB ka..? blush2.gif

pirmiausia -ne visos turi fotikus su RAW, antriausia tikrai nevisos turi laiko paskui knistis su tais RAW mirksiukas.gif trecia - tokios skyrelio taisykles mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 17, 15:04)

Bondos debesys patiko  bigsmile.gif tik su foto norisi kazka padaryt, gal j/b ir dramos truputi?  bigsmile.gif

ane? o va si syki man norejos kazkokios teigiamybes, o ne gresmingumo -taip ir padariau ax.gif tongue.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 17, 16:04)

sugryzt tai sugryzau, ale kazkaip jau net nepatogu  unsure.gif , kad nieko nefotkinu, nieko neturiu ka parodyt idomaus doh.gif

na mazu su 100mm macro kas bus rodomo, jau pajudes is uz juru mariu, neuzilgo tureciau gaut, tai bus matyt kas ten per geris, ar nea  cool.gif

tik nepradek mirksiukas.gif as ir retai islendu is pogrindzio doh.gif verysad.gif

wow bigsmile.gif bigsmile.gif lauksiu foto wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 17, 16:47)
Rasytce bet as paziejau , kad 100mm da maziau sutalpina i kadra nei 60mm  unsure.gif isvis nieks netilps...  blink.gif ne?

gelytem uztat geris bigsmile.gif ax.gif tongue.gif

QUOTE(BElge @ 2009 07 17, 18:06)
aš ir tokį ką tik gavau  ax.gif išbandžiau smile.gif

gaila, kad viena akis nepateko i fokuso zona blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 17, 20:45)

sita man super thumbup.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 18, 09:18)
nu plem smile.gif gi kiekviena savo nuomone turim, nei as destytoja, nei ka biggrin.gif tiesiog visad issakau kaip AS asmeniskai daryciau, nereik palei mano kurpali visom ir daryt.. visvien vienodai nefotkinsim.  Man ASMENISKAI nelimpa riebaus veido vaizdas nuotraukose, as ir pati savo veida piesdama dienos metu neleidziu veidui blizgeti, mane tiesiog erzina. As issakiau savo komentarus, bet tai nereiskia kad jie yra visiskai teisingi ir neperkomentuojami biggrin.gif as fotkinu septintas menuo, as klyyyystu ir be to skirtingi skoniai pas mus smile.gif tad jusu valia ar klausyti mano komentaru ar ne  ax.gif as tik savo nuomone issakau ir tiek smile.gif

as tai is tavo komentaru bandau mokintis 4u.gif aukso gabalas tu cia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti