Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Belge siaip fainiai, tik viena akis fokuse, riebus veidas blizgantis nepatiko, ir kirpciau kiek kitaip, kad kaktos maziaubutu ir virsaus, tada i istrizaine butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 17, 17:09)
Belge siaip fainiai, tik viena akis fokuse, riebus veidas blizgantis nepatiko, ir kirpciau kiek kitaip, kad kaktos maziaubutu ir virsaus, tada i istrizaine butu  4u.gif

dekui smile.gif o blizgesi kaip PS nuimti? ar lengviau kita karta pudra panaudoti? biggrin.gif

kirpti kaip nors taip?

user posted image
Atsakyti
pudra:) su ps daug zaist

ausi nupjovei.. rakursas siaip sau, bo kakta isdideja ir pirmame plane, kerpant ji tokia pailga gaunas.. reiktu versti foto, daryt gal gulscia.. nzn.. perfotkink 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 liepos 2009 - 18:33
QUOTE(BElge @ 2009 07 17, 19:06)
aš ir tokį ką tik gavau  ax.gif išbandžiau smile.gif

jau Zitka viska sudeliojo kas kaip prie ko wink.gif itariu tave tai labai veza, ane? smile.gif bet va portretuose tai jau norisi tikrai, kad ABI akutes butu fokuse wink.gif

Zitlali - kokia tu saunuole efoto 4u.gif tiesiog pavyyydu kaip negaliu cool.gif
Atsakyti
Pradesiu savo fotosesija rodyt 4u.gif

Pirma

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 17, 18:34)
yra kas nuperka ten ar is pardziu ar is ebay, jau cia kaip vyras susiranda (jis jau ten pakales , va mano 40D pirko is ebay ir ka - super duper), o po to mums persiuncia su siuntiniu smile.gif ten viskas labai ciotkei ir gerai, tik reikia moket atsirinkt ir zinot ko nori ir uz kiek smile.gif
ka as zinau - lipsiu sienom jei ka laugh.gif
dekui dekui  4u.gif

nu supratau

QUOTE(BElge @ 2009 07 17, 19:06)
aš ir tokį ką tik gavau  ax.gif išbandžiau smile.gif

aš irgi jau tokio noriu. tik galvoju ar labai sunku su juo padaryt abi akis fokuse? nes kiek mačiau fotkių su tokiu, lyg visur viena akis tik fokuse g.gif ar aš klystu?
Atsakyti
Antra

user posted image
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 17, 21:31)
Pradesiu savo fotosesija rodyt  4u.gif

Pirma

user posted image

na man tai kažkas su akim čia negerai, kaip netikros ir veido spalva nepatinka
Atsakyti
Trecia

user posted image

Papildyta:
Ketvirta

user posted image

Papildyta:
Penkta 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 17 liepos 2009 - 20:44
Rasytce 4u.gif

Da viena
user posted image

Ryt poryt vel fotkinu, ryt drauge su zirgu kitaip bandysiu, o poryt i sportine zirgu svente... visai dienai.. i kita miesta.. as tik nzn kada foto sutvarkysiu... doh.gif ziuriu dvieju korteliu nebeuztenka po 2GB
Atsakyti
Sesta

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 17, 21:45)
Rasytce  4u.gif

Da viena

4u.gif

na kaip visada tik galiu ach pasakyt, nu negaliu kaip grazu doh.gif
Atsakyti