Giedre, remelis nepatinka, nemegstu as tokiu is principo, turi but labai specifine foto kad tiktu
pernelyg grubiai sonuose pratrinta, o ir tokiai 'buitinei' foto nu nelabai.. geriau jau kazkas super paprasto, neatkreipiancio demesio nuo mergaites, kadangi foto ir taip neipatinga (tiesiog portretukas) tai siulyciau neblaskyti demesio nuo pagr objekto
o foto nu nzn.. blasko antras planas, toks margas.. veidas visas pilkas.. bandyk kita kampa, is apacios, virsaus, nu visaip...
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 16, 23:55)
Citra, visur norisi aiskesnio, ryskesnio pirmo plano ir neaiskaus antro.. nzn kaip pasakyti.. jei jau viska fotkini ryskiai tuomet turi laaabai atidziai rinkti kompozicija, kad nesigautu 'muilines' foto.. turi gerai apgalvoti kampa, apsvietima ir pan..
pirmoje butent tai kliudo.
Antroje.. juk matai, kad nerysku ir tamsu...
Trecia ir ketvirta tas pats kas pirma tik kad nerysku dar priedo.
Penkta patiktu jeigu butu koncentruotas vaizdas tarkime i ta pingvina kuris ziuri i ta kita.. galima ir istorija susigalvot, va patinas i patele
nu tipo.. nzn.. o db neidomu, bardakas..
nu cia tai turistinis visai
blicas jauciu buvo, nu zodziu.. nieko gero
vien del antro plano.. jeigu daryti foto kazkokia pailga, kerpant tik zmogu su delfinais virsuje-nu dar dar.. gal su spalvom pazaist.. ebt mane antras planas tai veikia ir tas kampas fotografavimo is virsaus kur sedejai
Pastebejimas toks, kad jo faina tame juru muziejuje, bet cia susirinkome teisingas foto kepti, o ne tik i gyvuneliu grozi pazieti
toki turta salia turi , eik ir is naujo kitaip pafotkink, neskubek, rask tam laiko ir pagalvok pries nuspaudziant mygtuka
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 17, 00:20)
as jauciu net zinau tavo foto albume
sharpo man kiek per daug, sepia netinka
mano nuomone
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 17, 00:38)
man atrode, kad su kompozicija lyg draugauji.. o cia...
pirmoje nu lb nekaip ikompnuotas. Ziuri i desine, plotas laisvas visur tik ne ten.. murzinas toks kadras... nepatiko
pingviai is saves patys faini, bet nesistenk visu iskart nufotografuot, tu bandyk atskirai juos, po viena, emoooociju reik.. o jei visa kadra imi tai apgalvoook
man vaizdas is virsaus nylabai
tik neisizeisk, bet foto labai jau paprastos, maciau tavo daug geresniu darbu, cia zingsnis neblogas atgal
Bendras pastebejimas, stenkites foto pagaminti tokias, i kurias pasiziurejus, jas net isjungus galvoje liktu vaizdas ir emocija, pagautum save po kurio laiko prisimenant ja, ar tiesiog kad kiltu daug klausimu i kuriuos noretusi rasti atsakyma, na bandykite uzkabinti su nuotrauka, tiesiog tokios foto kaip sios mano galva jokios isliekamosios vertes jusu smegenineje neturi...
na, arba as kitaip tiesiog suprantu