Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškis: kas gimdėt, ką žinot?

QUOTE(kapryzinga @ 2011 04 03, 15:14)
O norėjau paklausti kaip del tu speceliu rubeliu kurie per gimdyma perrengemi reikia kur nors juos pirkti? Duoda vietoi nemokamai ar reikia kažkiek mokėt? Ar maitina ligoninej? Kaip maistas?

naktinius pries pusantru metu bent jau dave nemokamai, tik reikia nusipirkti tas visokias palutes gimdymui.
maistas pasakyciau visai nieko. papildomai man kazko nenese lyg. is siauliu vezamas maistas radviliskiui
Atsakyti
va,ačiū už info...tikrai nežinojau,kad gimdymui palučių reikia...tuomet jau prašysiu sąrašo būtinų daiktų smile.gif
Atsakyti
Turėtų duoti ginekolgė sąrašiuką, o šiaip daug temų yra forume ką vežtis į gimdymo namus;).

O su maistu cool.gif . Ne į poilsinę kelionę važiuojate, o į ligoninę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko sau: 04 balandžio 2011 - 11:22
[quote=Nieko sau,2011 04 04, 12:22]
Turėtų duoti ginekolgė sąrašiuką, o šiaip daug temų yra forume ką vežtis į gimdymo namus;).

kai pirmą kartą gimdžiau,tai sąrašo tikrai nedavė ir gavau tik barti,kad ne viskas komplekte blush2.gif
Skiriasi ir gimdymo namai...Šiauliuose vienaip,Alytui dar kitaip...Radviliškyje girdžiu palučių reikia,ko kitur nereikia,tad normalu,kad kyla klausimai mirksiukas.gif
O be to ginekologė gali būti iš Šiaulių,o gimdyti mamytė susiruošia Radviliškyje... mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=gertrūda,2011 04 04, 12:40]
[quote=Nieko sau,2011 04 04, 12:22]

kai pirmą kartą gimdžiau,tai sąrašo tikrai nedavė ir gavau tik barti,kad ne viskas komplekte blush2.gif
Skiriasi ir gimdymo namai...Šiauliuose vienaip,Alytui dar kitaip...Radviliškyje girdžiu palučių reikia,ko kitur nereikia,tad normalu,kad kyla klausimai mirksiukas.gif
O be to ginekologė gali būti iš Šiaulių,o gimdyti mamytė susiruošia Radviliškyje... mirksiukas.gif
[/quote]
man irgi nieko nesake, tik kai atsiguliau su parengiamaisiais i ligonine (pirma kart nezinojau smile.gif ) tai pasake ginekologe skyriuje ko reikia. o reikia visai nemazai. ir vaistu kazkokiu nuo kraujavimo, nemanau, kad ligonine praturtejo, tai prasykit sarasiuko smile.gif
Atsakyti
reiks tada pasiklausineti,kad is anksto nusipirkt viska,kad nereiktu paskui lakstyti,man is vis mjuset cp darys kiek issivaizduoju bus kitokia sarasiuko sudetis
Atsakyti
nezinau nuo ko cia priklauso, pirma vaika gimdziau siauliuose, antra radvilisky, alytus irgi man nesvetimas, niekur negirdejau,kad ka reikia nusipirkti, cia tvarka keiciasi gal valandom smile.gif
Atsakyti
vat ir šiandien draugė pagimdė Šiauliuose...pasakė,kad reikia chalato,šlepečių,kepurytės mažyliui,kojinyčių ir pampersiuko.Dar reikia termometro savo...na čia kas būtina,būtina smile.gif
klausiau apie tas palutes,kurios čia paminėtos buvo,tai nustebo-nereikia...
Kad atsirastų čia mamytė, kuri šiomis dienomis gimdžiusi,tai neaiškumai išsisklaidytų smile.gif bet jos paprastai džiaugiasi dabar savo spinduliuku ir kompas tikrai neaktualu jai biggrin.gif
Atsakyti
Yra spec. paketai po gimdymo, vaistinese vienetais pardavinejami...uztenka 4-5, paskui paprastus naudosi mirksiukas.gif . Jokiu paluciu man nereikejo pirkti schmoll.gif .
Cia tas pats su vienkartinem kelnaitem-nori nusiperki, nori ne...
Atsakyti
as kiek suprantu cia ne po gymdymo,o gymdymui reikia priemones nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(klajokkle @ 2011 04 07, 19:57)
as kiek suprantu cia ne po gymdymo,o gymdymui reikia priemones nusipirkt

bent man tai reikejo, cia gimdymui, patiesia tokia palute, ant jos atsiguli, leliuka uzkloja tau ant pilvuko irgi is to pacio rinkinuko.
termometro tikrai nereikejo, manau ligoninej tikrai yra smile.gif
del paketu tai, cia jau pagal savo nuoziura, man tu didziuju isvis kaip ir nereikejo, daugiau reikejo paketu pries gimdyma, nes daznai ziurejo kiek kakleli satsiveres doh.gif
manau siauliu ir radviliskio tvarka irgi skiriasi
Papildyta:
QUOTE(gertrūda @ 2011 04 07, 17:54)
vat ir šiandien draugė pagimdė Šiauliuose...pasakė,kad reikia chalato,šlepečių,kepurytės mažyliui,kojinyčių ir pampersiuko.Dar reikia termometro savo...na čia kas būtina,būtina smile.gif
klausiau apie tas palutes,kurios čia paminėtos buvo,tai nustebo-nereikia...
Kad atsirastų čia mamytė, kuri šiomis dienomis gimdžiusi,tai neaiškumai išsisklaidytų smile.gif bet jos paprastai džiaugiasi dabar savo spinduliuku ir kompas tikrai neaktualu jai biggrin.gif

slepetes tai savaime aisku, chalatas irgi, juk vesu. man vasara nereikejo smile.gif isvis galima nueiti i pati skyriu, gal koki amaloni sesele patars smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Kiek dabar kainuoja apsilankymas pas ginekologe E?
Atsakyti