išsakysiu aš savo nuomonę, apie Radviliškio gimdymo namus, bet nesiveliu į tą diskusiją

pirmą vaiką gimdžiau pati ne Radviliškyje, dabar gailiuosi, bet svarbu,kad viskas gerai, o antrą - Radviliškyje, darė CP, nes mergina sėdėjo, esu labai patenkinta, personalu, visa priežiūra, nieko prieš neturiu pasakyti apie gydytoją Danielių,gailiuosi,kad ne pas jį lankiausi...
esu lankiusis turbūt pas visus Radviliškio ginekologus,kažkada pas Dainienę esu buvus,pas Godovanec (su ja nesusišneku, kalba pusiau rusiškai pusiau lietuviškai) pas Sadauską (per daug vangus, per visą neštumą į echo siuntė tik 20 sav., po to jau turėjau reikalauti pati, ir tai tik išsireikalavau 39 nėštumo sav.) į nėštumo pabaigą susirgo, baigiau lankytis pas Keršulį,daugiau pas jį neisiu,jis mane nuteikinėjo,kad gimdysiu sėdyne vaiką, įvarė man streso ir baimės paskutinėm nėštumo dienom, nes tik 39 sav.išsiprašiau echo ir tik tada pamatė,kad vaikas sėdi,nuojauta man sakė,kad kažkas ne taip ir buvo neramu,ir iš visų ginekologų nė pas vieną moterį neičiau, nes jų apžiūra aš buvau nepatenkinta,Eigminienės nepažįstu, dabar eičiau tik pas Danielių,bet iš tikrųjų kiekvieno teisė rinktis