Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškis: kas gimdėt, ką žinot?

sveikos mamos smile.gif
gal kas gimdėt Radviliškyje arba ką nors girdėjot. Šneka, kad ten neblogos sąlygos, o įdomu kaip gydytojai?
Atsakyti
Kol kas visos veržiasi pas gyd.Danielių mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai užsirašiau pas gydytoją Eigminiene. Sako visai nieko.
Atsakyti
aš taip pat buvau pradėjusi galvoti,kad galbūt neverta važiuoti gimdyti į šiaulius,užteks radviliškio,bet po paskutinių įvykių noras dingo. prieš metus vyro draugo žmona gimdė pas Digrienę,ir dėl jos kaltės vaikelis dabar nevisiškai sveikas,gimdymo trauma.o prieš savaitę kita pažystama gimdė pas Dainienę,tai vaikelis buvo labai didelis ir dar virkštelė apsisukusi aplink kakliuką,tačiau cezario nedarė,liepė išgimdyt,tai baigėsi vaikelio uždusimu. Taip pat girdėjau kad Eigminienė gera gydytoja,tačiau branginykė(nors tiksliai nežinau kiek pas ją gimdymas kainuoja,gal jūs žinot),pas ją sako kainos kaip ir šiauliuose,na tai kito pasirinkimo man neliko tik pasirinkt ginekologą šiauliuose,nes radviliškio šios gydytojos tikrai nekokios,o pas vyrą kažkodėl nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 09 20, 19:18)
Kol kas visos veržiasi pas gyd.Danielių mirksiukas.gif

Nepasakyčiau, kad jau taip ir veržiasi, va, kad pas Eigminienę eilės tai taip, nuostabi gydytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gimdžiau abu vaikus, visoms drąsiai rekomenduoju biggrin.gif

QUOTE(renatuxaass @ 2005 09 22, 21:07)
aš taip pat buvau pradėjusi galvoti,kad galbūt neverta važiuoti gimdyti į šiaulius,užteks radviliškio,bet po paskutinių įvykių noras dingo. prieš metus vyro draugo žmona gimdė pas Digrienę,ir dėl jos kaltės vaikelis dabar nevisiškai sveikas,gimdymo trauma.o prieš savaitę kita pažystama gimdė pas Dainienę,tai vaikelis buvo labai didelis ir dar virkštelė apsisukusi aplink kakliuką,tačiau cezario nedarė,liepė išgimdyt,tai baigėsi vaikelio uždusimu. Taip pat girdėjau kad Eigminienė gera gydytoja,tačiau branginykė(nors tiksliai nežinau kiek pas ją gimdymas kainuoja,gal jūs žinot),pas ją sako kainos kaip ir šiauliuose,na tai kito pasirinkimo man neliko tik pasirinkt ginekologą šiauliuose,nes radviliškio šios gydytojos tikrai nekokios,o pas vyrą kažkodėl nenoriu.

O tu galvoji jog Šiauliuose kitaip ten vaikams virkštelės neapsisuka g.gif tu pasiskaitynėk kokie Šiauliuose įvykiai, nes visur tokių nelaimių pasitaiko.
Dėl Digrienės galit nebepergyventi jos Radviliškyje jau nebėra tongue.gif ji dabar Vilniuje gyvena .
Nežinau kas tas leptelėjo tokią nesamonę, kad Radviliškio gydytojos nekokios, nes iš Šiaulių labai daug kas važiuoja būtent į Radviliškį gimdyti. Jeigu skaitėte dabar įrengta gimdykla, pagal europinius standartus vienintelė Lietuvoje biggrin.gif
Taip kad nenuvertinkit mažo mietelio biggrin.gif
Asmeniškai man gydytoja Eigminienė išmasažavo kiekvieną sąrėmį neatsitraukė nei minutei nuo manęs biggrin.gif nuostabi gydytoja thumbup.gif daugiau tokių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 23 rugsėjo 2005 - 08:55
bentjau per paskutinius metus radviliskio ligononej buvo daugiau tokiu nelaimiu,negu,kad visose siauliuose,del Eigminienės tikrai nieko negaliu blogo apie ją sakyti(beje kiek pas ją gimdymas kainuoja?),bet nei pas vieną kitą tikrai neičiau. kas iš to ,kad ligoninė gerai irengta,kad gražios palatos, jei tos ligonones gydytojai šundaktariai. Šiauliai didesnis miestas,daugiau gydytojų,didesnis pasirinkimas, jie daugiau patirties turi.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2005 09 23, 10:29)
bentjau per paskutinius metus radviliskio ligononej buvo daugiau tokiu nelaimiu,negu,kad visose siauliuose,del Eigminienės tikrai nieko negaliu blogo apie ją sakyti(beje kiek pas ją gimdymas kainuoja?),bet nei pas vieną kitą tikrai neičiau. kas iš to ,kad ligoninė gerai irengta,kad gražios palatos, jei tos ligonones gydytojai šundaktariai. Šiauliai didesnis miestas,daugiau gydytojų,didesnis pasirinkimas, jie daugiau patirties turi.

Nu čia tu pavarei, pirmiausia mažesnis miestas, palatuose guli po viena, viskas tvarkinga, nes yra mažiau gimdyvių, tai ir priežiūra žymiai geresnė. Tikrai žinau, kad važiuoja čia gimdyti iš Šiaulių ir kitų miestų (pvz. Akmenės)būtent dėl geresnės priežiūros.
Atsakyti
pati turiu giminiu Akmenej ir žinau,kad ten iš vis nėra kur gimdyt. tai joms,bet kokiu atveju reikia kur nors važiuot,ir dauguma važiuoja į Šiaulius, o dėl palatų tai čia visiškai neseniai padarė tuos remontus,ir daktarų kokybė nuo to tikrai nepriklauso. jei tokia jau gera ta priežiura tada nereikėtų daktarėm po teismus tasytis. Ta pažystama kuriai neseniai ta nelaimė atsitiko,iškėlė Dainienei pusės mln.ieškinį.ir šiuo atveju niekam nekilo abejonės,kad čia gydytojos kaltė, pati gydytoja tai pripažino. Žinau,kad ir Digrienei tokių nemalonumų buvo. Dar mano mamos draugė pasakojo,kad kai gimdė pas kažkokį vyrą,tai turbūt pas tą patį Danielių, tai ji pinigų nedavė, o ji buvo iš kaimo,tai kai pagimdė,tas gydytojas jai sako:nors kiaušinių atvežt galėjai,argi gaila. Sakyk ką nori,bet apie Radviliškio daktarus tik blogą girdžiu.ir daug kas su tuo sutinka.Na tai kiek pas Eigminienę gimdymas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2005 09 23, 15:19)
Na tai kiek pas Eigminienę gimdymas kainuoja?

Sako 200lt., yra kas moka 400. Nors pati vaiksciojau labai daug metu, nestumo metu irgi, bet mano gimdyme nebuvo, nes buvo operacinej ir grizo tuo metu kai buvo po viskam. Kai klausiau kada jau, tai ji:apie pietus, as grisiu is operacines.O pagimdziau uz 2val. Is vis pagal akuseres per greit gimdyt pradejau po laselines. Gimdziau tik prie ju.Tiesa, kai siuvo, Danielius is tolo pasiziurejo, buvo po to uzsukes i palata ir labai greit (po 2d.) israse namo. Gimdziau dar senojoj gimdykloj, bet ir ten nebuvo kuo skustis.
Atsakyti
o,štai ir dar viena Radviliškietė.o aš tikėjaus,kad mūsų čia tik viena kita,bet pasirodo klydau. Beje norėjau paklaust kas po gimdymo siūna :akušerė ar gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2005 09 24, 23:48)
. Beje norėjau paklaust kas po gimdymo siūna :akušerė ar gydytoja?

Kiek girdejau, dazniausiai akusere( man tai daugiau nebuvo kam).
Atsakyti
Na nežinau, jūs čia taip ant Radviliškio daktarų varot. Mano draugė gimdė šiauliuose,kankinosi ilgiausiai ir neikam dėl to galvos neskaudėjo.Prašė nejautrą daryt, tai gydytojai niekas nenori, tipo palauk gal jau greit gimdysi arba palauk mano pamaina jau baigiasi tuoj kitas ateis ir t.t. O ir pati ligoninė baisi. Vien jau užėjus nebesinori gimdyt. Visur visokių daktarų yra, o kad didesnis miestas tai dar nareiškia kad geriau.
Atsakyti