QUOTE(Sandrelle @ 2005 09 20, 19:18)
Kol kas visos veržiasi pas gyd.Danielių
Nepasakyčiau, kad jau taip ir veržiasi, va, kad pas Eigminienę eilės tai taip, nuostabi gydytoja

gimdžiau abu vaikus, visoms drąsiai rekomenduoju
QUOTE(renatuxaass @ 2005 09 22, 21:07)
aš taip pat buvau pradėjusi galvoti,kad galbūt neverta važiuoti gimdyti į šiaulius,užteks radviliškio,bet po paskutinių įvykių noras dingo. prieš metus vyro draugo žmona gimdė pas Digrienę,ir dėl jos kaltės vaikelis dabar nevisiškai sveikas,gimdymo trauma.o prieš savaitę kita pažystama gimdė pas Dainienę,tai vaikelis buvo labai didelis ir dar virkštelė apsisukusi aplink kakliuką,tačiau cezario nedarė,liepė išgimdyt,tai baigėsi vaikelio uždusimu. Taip pat girdėjau kad Eigminienė gera gydytoja,tačiau branginykė(nors tiksliai nežinau kiek pas ją gimdymas kainuoja,gal jūs žinot),pas ją sako kainos kaip ir šiauliuose,na tai kito pasirinkimo man neliko tik pasirinkt ginekologą šiauliuose,nes radviliškio šios gydytojos tikrai nekokios,o pas vyrą kažkodėl nenoriu.
O tu galvoji jog Šiauliuose kitaip ten vaikams virkštelės neapsisuka

tu pasiskaitynėk kokie Šiauliuose įvykiai, nes visur tokių nelaimių pasitaiko.
Dėl Digrienės galit nebepergyventi jos Radviliškyje jau nebėra

ji dabar Vilniuje gyvena .
Nežinau kas tas leptelėjo tokią nesamonę, kad Radviliškio gydytojos nekokios, nes iš Šiaulių labai daug kas važiuoja būtent į Radviliškį gimdyti. Jeigu skaitėte dabar įrengta gimdykla, pagal europinius standartus vienintelė Lietuvoje
Taip kad nenuvertinkit mažo mietelio
Asmeniškai man gydytoja Eigminienė išmasažavo kiekvieną sąrėmį neatsitraukė nei minutei nuo manęs

nuostabi gydytoja

daugiau tokių