Merginos kiek šiandien simpatiškų tortukų parodėt eiwilės kačiukas labai mielas, Vaidulyteees rožėm puoštas tortukas laaaabai gražiai atrodo, rožės nuostabiosios savitre tikrai puikus tavo tortas, matosi nemažai su juo padirbėta , o gitules braškinis krepšelis tai išvis labai gundantis
Jolka, visai čia ne kopija tik idėją pasiskolinai raštelis juk kitoks gražus, tvarkingas dailus tortukas
QUOTE(eglejk @ 2009 07 17, 22:58)
gitule prasom pasidalinti braskemis, nu sauniai sumastyta, super
Aciukas, zinok man irgi grazu Nu ne taip graziai atrodo kaip jau igudusiu puoseju, bet kaip pirmas krepselis man jis labai mielas, o nuo zeles braskes taip apetitiskai blizga. Rytoj bus airiukiu meetukas, tai valgysim visos, labai tikiuosi, kad patiks O tu imk ir valgyk, dalinuosi
Lauksim tavo tortuko
Aciu Olesta uz atsakyma Kai jau turesiu ka parodyti butinai reiks pasirodyti
dar jei kam bus idomu Klaipedoje radau maistiniu dazu skystu 4 spalvu. Bet talpa 1 litras... Kaina 30 lt.
dar jei kam bus idomu Klaipedoje radau maistiniu dazu skystu 4 spalvu. Bet talpa 1 litras... Kaina 30 lt.
QUOTE(akvii @ 2009 07 18, 07:05)
Aciu Olesta uz atsakyma Kai jau turesiu ka parodyti butinai reiks pasirodyti
Totali pigena o jei taip litrą paėmus ir indelius išfasavus tik aš kol kas apsitavarinus spalvomis, dar Cipciuko grožybių laukiu
Mergaites, kaip ir zadejau atnesu siek tiek vaizdu
Stai taip atrodo sutepto torto sluoksniai. Pradejau jau tepti biskvito mase, bet pagalvojau, kad reiktu Jums parodyti kokie sluoksniai, kad nepagalvotumete, kad viduje tik vienas biskvitas. Cia biskvito storis mazdaus 5 mm. Viduje dar vysnios. Sluoksniu 10.
Cia jau pilnai apteptas ir siek tiek sulygintas. Sutepiau torta, padariau forma, likuciuis susmulkinas, sumaisiau su minkstu sviestu ir aptepiau torta. Pastaciau i saldytuva stingt.
Kai tortas sustingo, plonai aptepiau sviestiniu kremu (sviestas, kondensofke, citrinos sultys). Uzglaisciau visus likusius nelygumus. Dabar galim dengti mase.
Stai kas gavosi. Kaimo troba
O cia turbut tikra trobos spalva
Viduje tortas su vysniomis, dengtas sokoladine saldainiu mase, stogas pastilazas, labai plonai iskociotas, tad gan minkstas.
Stai taip atrodo sutepto torto sluoksniai. Pradejau jau tepti biskvito mase, bet pagalvojau, kad reiktu Jums parodyti kokie sluoksniai, kad nepagalvotumete, kad viduje tik vienas biskvitas. Cia biskvito storis mazdaus 5 mm. Viduje dar vysnios. Sluoksniu 10.
Cia jau pilnai apteptas ir siek tiek sulygintas. Sutepiau torta, padariau forma, likuciuis susmulkinas, sumaisiau su minkstu sviestu ir aptepiau torta. Pastaciau i saldytuva stingt.
Kai tortas sustingo, plonai aptepiau sviestiniu kremu (sviestas, kondensofke, citrinos sultys). Uzglaisciau visus likusius nelygumus. Dabar galim dengti mase.
Stai kas gavosi. Kaimo troba
O cia turbut tikra trobos spalva
Viduje tortas su vysniomis, dengtas sokoladine saldainiu mase, stogas pastilazas, labai plonai iskociotas, tad gan minkstas.
vau, nuo ryto kokie vaizdai tai aš pratęsiu tą kaimo turizmo temą
nes prisipliurpiau apie ežerą nu ka nieko blatno, vienam užkietėjusiam žvejui 30 metelių stuktelėjo, tai va ir sėdi patenkintas ant ežero kranto, grožisi žuvimis ir vandens lelija - papuošimų komentuoti manau nereikia, mano stilius aiškus
dvi meškerės sulūžo , tai nabagas plikom rankom žuvis iš ežero traukia
nes prisipliurpiau apie ežerą nu ka nieko blatno, vienam užkietėjusiam žvejui 30 metelių stuktelėjo, tai va ir sėdi patenkintas ant ežero kranto, grožisi žuvimis ir vandens lelija - papuošimų komentuoti manau nereikia, mano stilius aiškus
dvi meškerės sulūžo , tai nabagas plikom rankom žuvis iš ežero traukia
OLESTA,MIELAS TORTAS
Asseni koks trobukes grozis tikrai issiputusiomis akimis visa diena vaiksciosiu
Olesta kibkit zuveles dideles ir mazos jau du karpukus pagavo zvejys puikus tortukas
Olesta kibkit zuveles dideles ir mazos jau du karpukus pagavo zvejys puikus tortukas
QUOTE(eglejk @ 2009 07 18, 09:11)
Asseni koks trobukes grozis tikrai issiputusiomis akimis visa diena vaiksciosiu
ačiū, trečias karpukas valtyje
Asseni, ačiū už fotosesiją o trobikė tai puiki gavos O sakyk, torto viduje koks tortas su vyšniom tai čia juodas miškas sužavėjo biskvitų plonumas papasakok daugiau kas ir kaip ten viduje
Olesta, jooo tavo stilius aiškus tortas-ežerėlis atrodo tikrai nuostabiai ir žvejuką kokį nulipdei
Olesta, jooo tavo stilius aiškus tortas-ežerėlis atrodo tikrai nuostabiai ir žvejuką kokį nulipdei
olesta,aseni-nepaliaujat stebint-gražūs tortai labai šilti,kaip mano sūnus sako,,mieli''