oho kokie nuostabus tortai man tos naujai isvestos geles labai grazios saunuoles cia visos
Merginos, infarkta gausiu, tiek graziu tortu.
Nu jau tikrai pardes bankrutuos
Nu jau tikrai pardes bankrutuos
Krepšeliai kokia gražūs
O jaugėlės, tai kaip tikros Braškės irgi
Savitre, labai gražios rožės, ypač kaip pirmam kartui
O jaugėlės, tai kaip tikros Braškės irgi
Savitre, labai gražios rožės, ypač kaip pirmam kartui
Mergaites pagelbekit, patarkit
nusipirkau ispaudus tortui, sakykit kuo geriau juos patept, kad neliptu prie mases bandziau aliejumi, bet vistiek man limpa, reikia peilio galiuku truputuka atkrapstyt, o gal cia taip ir turi buti?
nusipirkau ispaudus tortui, sakykit kuo geriau juos patept, kad neliptu prie mases bandziau aliejumi, bet vistiek man limpa, reikia peilio galiuku truputuka atkrapstyt, o gal cia taip ir turi buti?
Labas mergaites
Jau seniai seku jusu temukes,saunuoles jus cia visos.Tortu grazumas tai jau tikrai -auksciausia klase. Kepiau jau pora kartu snikersa tikrai skanus torciukas.Isbandytas ir cipciuko medutis.Tai va pribrendo reikalas iskepti tortuka ir papuosti.
Zadu kepti cipciuko meduti,ir noreciau jusu paklausti ant ko galima tepti sokoladine glazura ar ant lakstelio, ar galima ant kokio kremo? Ir ar galima ant sokolado puosti grietinele?
Aciu.
Jau seniai seku jusu temukes,saunuoles jus cia visos.Tortu grazumas tai jau tikrai -auksciausia klase. Kepiau jau pora kartu snikersa tikrai skanus torciukas.Isbandytas ir cipciuko medutis.Tai va pribrendo reikalas iskepti tortuka ir papuosti.
Zadu kepti cipciuko meduti,ir noreciau jusu paklausti ant ko galima tepti sokoladine glazura ar ant lakstelio, ar galima ant kokio kremo? Ir ar galima ant sokolado puosti grietinele?
Aciu.
QUOTE(rutyte11 @ 2009 07 17, 19:30)
Mergaites pagelbekit, patarkit
pabandyk kukuruzu miltais(krakmolu) pabarstyti,tada nelimpa.
QUOTE(akvii @ 2009 07 17, 22:42)
Labas mergaites
Aciu.
Aciu.
Tai prašome artimiausiu metu pasirodyti aš iš savo patirties galiu parašyti, kad šokoladinės glazūros ant grietinėlės geriau nepilti, nes jinai šilta gerokai, ir pradeda plaukti, medutį jei kepsi, tai viršutinį lakštelį palik neapteptą, jis sudrėgs nuo grietinėlės, esančios po juo, o glazūrą pilk ant lakštelio jeigu grietinėlė bus gerai išplaktą, tai galėsi ir su ja dzibuoti ir jei šokoladas nenurasos šaldytuve, šiam reikalui Tau ir dailiau ir patikimiau būtų aisingas, jei aš klystu, tai mergaitės lai pataiso
Asseni, jau Tau tai paskutinei iš mūsų visų gresia infarktas
QUOTE(daividija @ 2009 07 17, 19:06)
gitule,tavo braskynas
Aciu
QUOTE(Olesta @ 2009 07 17, 19:09)
kokie krepšiai braškių sezonas baigėsi, jau laikas avietes ir grybukus ten krauti čia mano jumoras jei ką, o tortukai abudu labai gražūs mano nuotaika šiandien kažkokia pagauta gero ūpo visą dieną einu ežeriuką konstruoti
Nu sunku dabar man dabar su grybais, esu toli nuo gimtosios Dzukijos , tai krepsin dedu tai, kam istisus metus sezonas
Laukiam tavo ezeriuko
QUOTE(pupainga @ 2009 07 17, 19:46)
Aciu
QUOTE(Olesta @ 2009 07 17, 21:44)
Asseni, jau Tau tai paskutinei iš mūsų visų gresia infarktas
Mergaitės, kiek gražių tortų Fantastika Tikrai konditerijos skyriai greit bankrutuos
Gali torto paviršių apibarstyti trupiniais ar kokoso drožlėmis, o papuošti pvz. rožėmis iš obuolių. Jos ne tik gražiai atrodo, bet ir skanios
Tiesa, labai mielas tortas
Mergaitės, gal kas turite idėjų tortui medinėms (5 metai) ir geležinėms vestuvėms (6 metais)?
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 07 17, 16:04)
MERGINOS,REIKIA IDEJU KAIP PAPUOSTI TORTA 50 METU PROGA,TORTAS BUS ANANASINIS,DENGIMO MASE NETINKA,NORI,KAD BUTU KUO NATURALIAU,BET GRAZU
Gali torto paviršių apibarstyti trupiniais ar kokoso drožlėmis, o papuošti pvz. rožėmis iš obuolių. Jos ne tik gražiai atrodo, bet ir skanios
Tiesa, labai mielas tortas
Mergaitės, gal kas turite idėjų tortui medinėms (5 metai) ir geležinėms vestuvėms (6 metais)?
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 07 17, 22:06)
viduj juodas miskas ideja nusibezdzionavau ir taip aisku nuo ko nes ideju siandie nulis...
Papildyta:
privargau su tuo tortu,vaikas deze istepe,tai gavau perkelti i kita padekliuk torta ...zodziu ne mano diena buvo.
Grazus , labai dailiai padarytas O daug darbo su Juoduoju Misku? Sekantis tortas bus Juodasis Miskas. O jis skanesnis truputi pastovejes, ar iskepus ant rytojaus valgyt?
savitre saunios gelytes, neblogai sumeistravai
vaidulyteee tas krepselis kaip tikras ir tos rozes-gvazdikai puikios
gitule prasom pasidalinti braskemis, nu sauniai sumastyta, super
Papildyta:
nusiramink, man tai visa savaite nemano
gerai, kad paskutini torta neseniai baigiau terlioti, rytoj atitempsiu
o tavo krepselis tikrai grazus, mielas toks, matosi, kad su meile darytas
Papildyta:
ai dar, JOLKA999 del to naturalumo,manau galima torta papuosti sokoladu, irgi naturalu, nesvarbu baltu ar juodu cia tik mano ideja
vaidulyteee tas krepselis kaip tikras ir tos rozes-gvazdikai puikios
gitule prasom pasidalinti braskemis, nu sauniai sumastyta, super
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 07 18, 00:06)
viduj juodas miskas ideja nusibezdzionavau ir taip aisku nuo ko nes ideju siandie nulis...
Papildyta:
privargau su tuo tortu,vaikas deze istepe,tai gavau perkelti i kita padekliuk torta ...zodziu ne mano diena buvo.
Papildyta:
nusiramink, man tai visa savaite nemano
gerai, kad paskutini torta neseniai baigiau terlioti, rytoj atitempsiu
o tavo krepselis tikrai grazus, mielas toks, matosi, kad su meile darytas
Papildyta:
ai dar, JOLKA999 del to naturalumo,manau galima torta papuosti sokoladu, irgi naturalu, nesvarbu baltu ar juodu cia tik mano ideja