QUOTE(akvii @ 2009 07 17, 22:42)
Labas mergaites
Jau seniai seku jusu temukes,saunuoles jus cia visos.Tortu grazumas tai jau tikrai -auksciausia klase. Kepiau jau pora kartu snikersa tikrai skanus torciukas.Isbandytas ir cipciuko medutis.Tai va pribrendo reikalas iskepti tortuka ir papuosti.
Zadu kepti cipciuko meduti,ir noreciau jusu paklausti ant ko galima tepti sokoladine glazura ar ant lakstelio, ar galima ant kokio kremo?

Ir ar galima ant sokolado puosti grietinele?
Aciu.
Tai prašome artimiausiu metu pasirodyti

aš iš savo patirties galiu parašyti, kad šokoladinės glazūros ant grietinėlės geriau nepilti, nes jinai šilta gerokai, ir pradeda plaukti, medutį jei kepsi, tai viršutinį lakštelį palik neapteptą, jis sudrėgs nuo grietinėlės, esančios po juo, o glazūrą pilk ant lakštelio

jeigu grietinėlė bus gerai išplaktą, tai galėsi ir su ja dzibuoti ir jei šokoladas nenurasos šaldytuve, šiam reikalui Tau ir dailiau ir patikimiau būtų aisingas, jei aš klystu, tai mergaitės lai pataiso
Asseni, jau Tau tai paskutinei iš mūsų visų gresia infarktas
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...