Čia Cipciukas , nieko nefiksuokit ......sutepi aukštesnį tortą , viršų nuapvalini ( kai rauksi masę , kad nesimatytų , kad jis kaip nupjautas - statinaitė ) , aptepi kremu ( sviestiniu aš tepu ) , ir apsuki iškočiota mase , bus siūlė , toj vietroj kabink virvelę , taip paslėpsi siūlę , viršų surauki palikdama angą pinigėliams sudėti , na ir viskas ...lopai ant šonų , dolcai po apačia ir neši dovanoti
eiwile , nu laaaaaaaaaabai gražu ....sakau iš širdies , mielas , vaikiškas tortukas
QUOTE(eiwile @ 2009 07 17, 10:02)
Laba diena,na saunuoles kepejeles ,as vis ateinu pas jus paziuriu i Jusu grazius tortukus ir pagalvoju gal kadanors gyvenime ir as ismoksiu ka nors panasaus kepti
O cia tortukas mano dukrytei dvieju metuku proga Jei labai patinka kates tai ir tortas su kaciuku Viduje Cipciuko "Margarita",dengta saldainiu mase,kaciukas is Cipciuko cukrines mases
O cia tortukas mano dukrytei dvieju metuku proga Jei labai patinka kates tai ir tortas su kaciuku Viduje Cipciuko "Margarita",dengta saldainiu mase,kaciukas is Cipciuko cukrines mases
Tikrai labai mielas tortukas!!!Lygiai padengta,katyte grazi
Rimami, Meian, labai ačiū už patarimus dėl beze
[quote=Meian,2009 07 17, 08:46]
Asseni, va tai tau, naujas vardas... Iš antro galo ko gera skaityt?
Geras
[quote=Ingerele,2009 07 17, 09:10]
merginos gal turit kokiu ideju sidabrinems vestuvems tuorta puosti? ateina didzioji tevu diena o man ideju nulis. pagelbekit merginos
[/quote]
Ingerele, pažiūrėk čia, čia, čia ir čia gal ką surasi.
[quote=Meian,2009 07 17, 08:46]
Asseni, va tai tau, naujas vardas... Iš antro galo ko gera skaityt?
Geras
[quote=Ingerele,2009 07 17, 09:10]
merginos gal turit kokiu ideju sidabrinems vestuvems tuorta puosti? ateina didzioji tevu diena o man ideju nulis. pagelbekit merginos
[/quote]
Ingerele, pažiūrėk čia, čia, čia ir čia gal ką surasi.
MERGINOS,REIKIA IDEJU KAIP PAPUOSTI TORTA 50 METU PROGA,TORTAS BUS ANANASINIS,DENGIMO MASE NETINKA,NORI,KAD BUTU KUO NATURALIAU,BET GRAZU
KOks puikus katinėlis
Natūraliau nei trupinukais nebus gal grietinėle
Natūraliau nei trupinukais nebus gal grietinėle
pirmas bandymas puošti savos gamybos gėlėmis pirmas blynas kaip sakoma prisvilęs
http://images50.fotk...20/IMG_0013.jpg
http://images51.fotk...20/IMG_0012.jpg
viduj Cipciuko (atsiprašau jei blogai parašiau nika) ananasinis torto biskvitas su šokoladiniu kremu iš pakelio ir šviežiu anannasu o uogienei naudojau juoduosius derbentus trintus kad nebūtų toks saldus
http://images50.fotk...20/IMG_0013.jpg
http://images51.fotk...20/IMG_0012.jpg
viduj Cipciuko (atsiprašau jei blogai parašiau nika) ananasinis torto biskvitas su šokoladiniu kremu iš pakelio ir šviežiu anannasu o uogienei naudojau juoduosius derbentus trintus kad nebūtų toks saldus
eiwile grazus linksmas vaikiskas tortukas
as siandien su geliu krepseliu.
vidui sokoladinis biskvitas,su sokoladiniu ganasu,virsui marshmellow saldainiu mases papuosimai.
pindama krepseli uzsiknisau biski,gerai kad nors geles buvo gatavos,kurios nesuprantu i ka panasios,nei i rozes ,nei i gvazdikus,sakau nauja veisle ishvedziau
vidui sokoladinis biskvitas,su sokoladiniu ganasu,virsui marshmellow saldainiu mases papuosimai.
pindama krepseli uzsiknisau biski,gerai kad nors geles buvo gatavos,kurios nesuprantu i ka panasios,nei i rozes ,nei i gvazdikus,sakau nauja veisle ishvedziau
grazus tortas, o rozes tokios yra vijoklines , labai panasiais ziedeliais...labai grazus, dailus
Nu jau groziu prikepe, eikit sau
Cipciuk jusu tortai visada kaip meno kuriniai, o ir eiwiles katinelis labai vaikiskas grazus ir roziu krepselis
O as jus vaisinu braskemis
Viduj tortas '' Baltasis braskiu sapnas'', krepselis is saldainines mases.
Cipciuk jusu tortai visada kaip meno kuriniai, o ir eiwiles katinelis labai vaikiskas grazus ir roziu krepselis
O as jus vaisinu braskemis
Viduj tortas '' Baltasis braskiu sapnas'', krepselis is saldainines mases.
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 07 17, 17:47)
eiwile grazus linksmas vaikiskas tortukas
Labai dailios rozes!!!
gitule,tavo braskynas
kokie krepšiai braškių sezonas baigėsi, jau laikas avietes ir grybukus ten krauti čia mano jumoras jei ką, o tortukai abudu labai gražūs mano nuotaika šiandien kažkokia pagauta gero ūpo visą dieną einu ežeriuką konstruoti