Sakykit o visi dazai jau isgraibyti?
Olesta, na tikra darbštuolė. Tiek tortų ir visi
Srove, labai švlenus tortas, bateliai liuksiški.
Gera idėja dėl ryžinių makaronų panaudojimo O tu tuos makaronus gal kažkaip specialiai apdorojai?
gitule, mielas meškiukas. O figūrėlę pati lipdei?
Meian, tikrai geras atradimas
Tiesa, dar turiu klausimuką. Ar jūsų padengimo masę lengva padažyti tamsia (ne pasteline) spalva?
padima, puikus biustas
Merginos, turiu problemą su masės dažymu. Lengviausiai man padažyti mashm. saldainių masę, o cukrinę bei pastilažą nelabai išeina? Gaunasi tik pastelinės spalvos. Jei įdedu daugiau dažų, tai keičiasi masės konsistencija ir lipdyti iš jos neįmanoma. Gal turite kokių patarimų?
Ir dar, gal kas turite patikrintą varškės kremo receptą?
Srove, labai švlenus tortas, bateliai liuksiški.
Gera idėja dėl ryžinių makaronų panaudojimo O tu tuos makaronus gal kažkaip specialiai apdorojai?
gitule, mielas meškiukas. O figūrėlę pati lipdei?
Meian, tikrai geras atradimas
Tiesa, dar turiu klausimuką. Ar jūsų padengimo masę lengva padažyti tamsia (ne pasteline) spalva?
padima, puikus biustas
Merginos, turiu problemą su masės dažymu. Lengviausiai man padažyti mashm. saldainių masę, o cukrinę bei pastilažą nelabai išeina? Gaunasi tik pastelinės spalvos. Jei įdedu daugiau dažų, tai keičiasi masės konsistencija ir lipdyti iš jos neįmanoma. Gal turite kokių patarimų?
Ir dar, gal kas turite patikrintą varškės kremo receptą?
eina sau, jau kai pamatau Tavo niką Migle79, tai taip kojos ir nutirpsta, nes jau nujaučiu, kad pamatysiu kažką įspūdingo ir aš neklydau verta buvo panaktinėti ir palaukti tokio grožio kruopštuolytė dar viena kruopščiarankių būrelyje, super torčiukas, o jau maudymukas koks stiliovfas negaliu man tokių meškiukų niekada nenulipdyti klausyk, o kokius tuos dažus turi ir naudoji, manau čia ne masėje, o dažuose esmė, ką beimčiau viskas nusidažo gerai su vienokiais, ir kaip Tu sakai nieko nenudažo su kitas dažais, manau čia dažai kalti
Olesta, na tikra darbštuolė. Tiek tortų ir visi - o kad Tu žinotum, kiek jų dar šaldytuve savo eilės per šiandien ir rytoj laukia
ejjjjjjjj, aš taip nežaidžiu, kur padėjai foto, greitai nešk atgal meškiukę su maudymke
Olesta, na tikra darbštuolė. Tiek tortų ir visi - o kad Tu žinotum, kiek jų dar šaldytuve savo eilės per šiandien ir rytoj laukia
ejjjjjjjj, aš taip nežaidžiu, kur padėjai foto, greitai nešk atgal meškiukę su maudymke
Daina ,
Migle79,
Vaidulyteee,
Olesta,
Srove,
gitute,
padima,
meduolytee..........nu aš apakus nuo jūsų tortų ...gražu - n e a p s a k y t a i....!!!!!!!
O čia mano šendieninis , krikštynom
Vidui medutis , dengta Asseni pastilažu , piešta - aisingu , gėlytės maniškės .
Gal neužpyks užsakovė , kad padariau salotinį , mes nesitarėm , o pavyzdį buvo dangiškas , na tiesiog , prie ramunėlių labiau tinka nei rūžavas .
Na pasirodžiau , kad dar gyva , ir einu miegoti , nes tie skruzdelynai mane pribaiks , reikėjo čia man nešti dovanų , dabar neatsiginu .
Migle79,
Vaidulyteee,
Olesta,
Srove,
gitute,
padima,
meduolytee..........nu aš apakus nuo jūsų tortų ...gražu - n e a p s a k y t a i....!!!!!!!
Gal neužpyks užsakovė , kad padariau salotinį , mes nesitarėm , o pavyzdį buvo dangiškas , na tiesiog , prie ramunėlių labiau tinka nei rūžavas .
Na pasirodžiau , kad dar gyva , ir einu miegoti , nes tie skruzdelynai mane pribaiks , reikėjo čia man nešti dovanų , dabar neatsiginu .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 31, 00:25)
LABAI GRAŽUUUU..!
Cipciuk, fantastiškas tortas Mačiau originalų tortą, bet jūsų gražesnis
Pastebėjau, kad dingo mano tortuko nuotraukos. Nieko, ryt įdėsiu. Labanakt visoms.
Pastebėjau, kad dingo mano tortuko nuotraukos. Nieko, ryt įdėsiu. Labanakt visoms.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 07 29, 19:59)
gitule,labai fainuolis tavo meskiukas
QUOTE(Srove @ 2009 07 29, 20:57)
oho jau cia visa meska, kiek ji sveria ar nereikia pagalbos sudorojant
Aciukas Svere 5kg, jau sudorota
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 29, 21:02)
1.oi koks fainas meskiukas!!!!!!!
2.o cia mano nevykes snikersas su beze nuplaukusia,,,,,,,,,,
2.o cia mano nevykes snikersas su beze nuplaukusia,,,,,,,,,,
1. Aciu
2. Kai tu zinai, tau matosi, as net nelabai pastebiu, kad beze nuplaukus
QUOTE(Elzė @ 2009 07 29, 21:07)
Gitule, o su kuo cia puosei? Beze?
Nea, cia puosta su grietinele
QUOTE(padima @ 2009 07 30, 12:56)
savo brangiausiam,viduje deja ne tortas o tinginys,nes labai megsta,visa kita cipciuko mase,ir grietinele,nu ir pavargau
tik speniukus buciau paslepus
Cipciuk, koooks grozis Jetus, nu kaip tuos batelius taip graziai nulipint, vakar bandziau, negraziai gavosi, jauciu is keksiuku sulipinsiu, jeigu dar karta nesigaus, nes sestadieni sunelio krikstynos
Nu nesiseka man susidraugaut su Cipciuko gelyciu mase Man ten atrodo per mazas skyscio kiekis i toki kieki pudros, o ir zelatina greitai sustingsta ir masej gabaliukais buna, nieko nesuprantu, ech...
Migle, man irgi nerodo tavo torciuko, prasom atnesti dar karta
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 31, 01:25)
[
tortas labai ispudingas bet prie pastilazo recepto parasyta kad jis netinka tortu dengimui o sakykim kai renkates kuom dengti torta tai kodel pasirenkant vienokia ar kitokia mase? ju skoniai skiriasi ar kas? as galvoju dengt tai nezinau kaip cia suprast kuom geriau
QUOTE(gitule @ 2009 07 31, 01:25)
Jetus, nu kaip tuos batelius taip graziai nulipint, vakar bandziau, negraziai gavosi, jauciu is keksiuku sulipinsiu, jeigu dar karta nesigaus, nes sestadieni sunelio krikstynos
Nu nesiseka man susidraugaut su Cipciuko gelyciu mase Man ten atrodo per mazas skyscio kiekis i toki kieki pudros, o ir zelatina greitai sustingsta ir masej gabaliukais buna, nieko nesuprantu, ech...
Lipdyk iš pastiliažo Tikrai turi gautis
Papildyta:
Naujas diskusijas tęsiame jubiliejinėje 15-oje temelėje
Cipciuk, laaabai gražus tortas tooooks vasariškas Na tai dabar paprotinkit mane Asseni (Inočka) rašė, kad pastilažas kietas kaip kaulas būna, kai sudžiūsta, o tai kai tortą apdengiat, tai jis nesukietėja
Meduolyteee, prajuokinai
Meduolyteee, prajuokinai
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.